RK Konjuh

mrsic07
Kontakt:

Re: RK Konjuh

Post Postao/la mrsic07 » 16 maj 2014, 19:08

Bravo za pobjedu, sutra aBd dobijamo Bosnu i lagano idemo ka tituli BIH. Jest da su Živinice i okolna mjesta poplavljena, opet sam siguran da će dvorana bit puna i da će ljudi dati podršku rukometašima jer su to oni zaslužili.
Bit će Konjuh novi šampion!!!!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 21 maj 2014, 22:15

RK KONJUH 26-21 RK BOSNA SARAJEVO

ŠAMPIONI !
At the end of the storm there's a golden sky..

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 maj 2014, 23:30

EDO299 je napisao/la:RK KONJUH 26-21 RK BOSNA SARAJEVO

ŠAMPIONI !
OLEO LEO LE OLEO LEO LE ! :bih:
#miasanmia

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 21 maj 2014, 23:37

cestitke,jel ima neki izvjestaj i kakav je veceras omerovic na golu bio?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 maj 2014, 23:45

pastore je napisao/la:cestitke,jel ima neki izvjestaj i kakav je veceras omerovic na golu bio?
Hvala, Omerovic je sjajan golman, i veceras je imao finih intervencija jeste da nije branio sedmerce kao protiv Celika, zapravo nije uspio odbraniti niti jedan sedmerac.
Ali treba istaci da ni sedmeraca nije bilo puno cini mi se 3 sedmerca za Konjuh a 4 sedmerca za Bosnu, tako nekako.

Usput treba pohvaliti sjajnu publiku.
:D
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 maj 2014, 22:17

veoma vazna pobjeda juce iako kazu rutinska nije tako vidjelo se da su moci igrali pod pritsikom a za bosnu nisu igrali 3 najbolja igraca zulfic peric i delic i moglo bi se reci dobro su se drzali kod konjjuha bolji od ostalih je opet bio begic koji se preporodio jednostavno momak je nezautavljiv omerovic je ponovo bio veoma dobar zildzic tufekcic i jaskic dobri smajic i kreckovic su najlosiji bili a gafar nije mogao maci pored one grdosije u odbrani bosne u odbrani opet seke najaci......a navijaci dobri su samo meni kao pitaru ne godi **** sarajevo i gazi pitare hehe ali zivinicani manijaci tako je kako je........a za dragonse moram reci da su to najvece P.I.C.k.E to su inace navijaci konjuha kao jer kad smo bili u zenici na utakmici robijasi nam psuju mater mi njima odgovorimo oni kazu kao budite kulturni od nas ostalih se odvojili na poluvremenu htjeli da napuste arenu kao kamenovat ce nas htjeli nas ostale da ostave a sinoc frajeri u zivinicama psuju sudijama mater kao u horu igracima sarajeva mater jebu sarajevo a u zenici nesmiju da navijaju vodja navijaca ajmo sad svi jeb..e.mo vam mater u p..... a u zenici onako
Samo Sarajevo

humljub
Kontakt:

Post Postao/la humljub » 24 maj 2014, 20:45

Borac - KOnjuh 31:23

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 24 maj 2014, 23:30

humljub je napisao/la:Borac - KOnjuh 31:23
steta,sa ovim porazom titula je izgubljena

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2014, 00:10

kazu da je konjuh samo tako pokradeno ako je to to preko sudiaj do titule neka im ta titula
Samo Sarajevo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2014, 02:15

Nevjerovatna kradja. Nek je na sramotu i savezu i sudijama.

Sent from my LG-P710 using Tapatalk
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

baksuz
Kontakt:

Post Postao/la baksuz » 25 maj 2014, 10:20

Neka je na sramotu i savezu i sudačkoj organizacijisinoćno suđenje u Banja Luci,svi znamo da se domaćinsko suđenje podrazumijeva,al ono od sinoć je bilo opšta katastrofa,realan rezultat bi bio poraz s 4 gola razlike,sudije su im navukle pobjedu od 8 golova ...

našim momcima nemamo sta zamjeriti,svaka im čast na dosad odigranom,momci glave gore i idemo pobijediti jos ove dvije preostale utakmice i nadati se da čelik bude imao volje i snage da im otkine bodove u zadnjem kolu,jos nista nije gotovo ....

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

odimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la odimidodjimi » 25 maj 2014, 11:43

Prvi dio utakmice, do negdje pred kraj prvo poluvremena, Begic i Knezovic su gurali Konjuh. Razlika je trebala biti veca od 5 golova. U drugom poluvremenu, ploca se okrenula.
Ta dva idiota ne znaju suditi, ipak su pali na ovom sudijskom testiranju zadnji put.
Borac sveukupno sinoc jeste poguran, ali ne toliko koliko vi pisete ovdje. Na kraju krajeva, ni prva utakmica ova dva tima nije prosla bez sudijskih malverzacija, kad je Konjuh tukao ko da sutra ne postoji.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2014, 15:56

veoma moguce da konjuh istupi iz daljneg takmicenja lige za prvaka kako igraci kazu da im i borcevi igraci govorili da im nije janso zasto i zbog cega toliko navlacenje...saopstenje kluba http://www.zivinice.ba/sport/rukometni- ... 14210.html" onclick="window.open(this.href);return false; kada bi jos ovaj sport sport htio se malo zainteresovati za ruklomet 3 sport po popularnosti u bosni mislim ekipni sport sramota od ovog portala
p.s i zavrsnicu kupa nebi igrali
Samo Sarajevo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 maj 2014, 16:03

kanarinac je napisao/la:veoma moguce da konjuh istupi iz daljneg takmicenja lige za prvaka kako igraci kazu da im i borcevi igraci govorili da im nije janso zasto i zbog cega toliko navlacenje...saopstenje kluba http://www.zivinice.ba/sport/rukometni- ... 14210.html" onclick="window.open(this.href);return false; kada bi jos ovaj sport sport htio se malo zainteresovati za ruklomet 3 sport po popularnosti u bosni mislim ekipni sport sramota od ovog portala
niste vi toliko bitni,i ne odnosi se samo prema vama tako, mozda da je neki drugi klub umjesto vas bilo bi i popraceno.
nemoj se cuditi da nema medijske popracenosti,tako nam je sve u drzavi,nisu ista pravila za sve.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 maj 2014, 16:10

samo_lijevo je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:veoma moguce da konjuh istupi iz daljneg takmicenja lige za prvaka kako igraci kazu da im i borcevi igraci govorili da im nije janso zasto i zbog cega toliko navlacenje...saopstenje kluba http://www.zivinice.ba/sport/rukometni- ... 14210.html" onclick="window.open(this.href);return false; kada bi jos ovaj sport sport htio se malo zainteresovati za ruklomet 3 sport po popularnosti u bosni mislim ekipni sport sramota od ovog portala
niste vi toliko bitni,i ne odnosi se samo prema vama tako, mozda da je neki drugi klub umjesto vas bilo bi i popraceno.
nemoj se cuditi da nema medijske popracenosti,tako nam je sve u drzavi,nisu ista pravila za sve.
ma znam brate u zenici kad je bosna igrala pisalu su kao sudije ih zeznule a sad nista ne pisu a konjuh ce najvjerovatnije da napusti ligu u konjuhu igraju igraci iz zivinica djeca zivinica koji igraju za platu od 500 km koji su otisli u banjaluku bez rucka a banjalucani ulazu pare a prvi put u zivotu d avidim ovo komesar na utakmici covjek iz domaceg kluba da nije zalosno bilo bi smijesno
Samo Sarajevo

MrNobody
Kontakt:

Post Postao/la MrNobody » 25 maj 2014, 17:01

Hoce li biti negdje snimak utakmice da se moze pogledati?

Ovaj sudijski par nam je sudio u Zivinicama protiv Bosne u 3.kolu, gdje su takodjer vrlo lose sudili. Zar je moguce da nemamo bolje rukometne sudije?

Sto se tice medija, sigurno je da bi svi pisali o ovome da je u pitanju neki "veci" klub, a ne "mali" Konjuh.

baksuz
Kontakt:

Post Postao/la baksuz » 25 maj 2014, 19:26

Staviti delegata iz Banja Luke na ovu utakmicu ..... pa sve je jasno kako je ova utakmica trebala zavrsiti,a hvala bogu i onaj navedeni sudacki par iz Mostara je inace poznat po sređivanju rezultata za pare (naravno pod pokroviteljstvom naseg "lijepog,divnog i poštenog" predsjednika saveza,a ni selektor nije mnogo bolji),bruka i sramota.

A sudačkom paru Begić-Knezović želim brz povratak u Živiničku dvoranu,pa makar i sljedeće sezone,pripremit ćemo im veoma lijepu i toplu dobrodošlicu :x :x :x :x :x :x :x :x :x

radeon
Kontakt:

Post Postao/la radeon » 25 maj 2014, 19:38

Ko o čemu,k.... o poštenju... Da budem iskren ,nisam gledao utakmicu u B.Luci ali sam zato na TV živinice gledao Konjuh Borac u Živinicama...pa dragi moji živiničani,kakva vi saopštenja to iznosite po medijima...Šta je trebao Borac poslije utakmice u Živinicama,tužit vas EHFu,pa ja vece kradje od te utakmice nisam gledao,a vrlodobro znamo ko je tu utakmicu i sudio...i vi sadnesto o postenju,ma daj ne ser..te vise...sad je 1:1,ljudi vam vratili,glavu gore imate jos dva kola...i nemojte visespominjati sudije jer ste vi usli u taj rat ,da ostvarite tako sampionsku titulu...uglavnom sretno vam...

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 25 maj 2014, 20:21

odimidodjimi je napisao/la:Prvi dio utakmice, do negdje pred kraj prvo poluvremena, Begic i Knezovic su gurali Konjuh. Razlika je trebala biti veca od 5 golova. U drugom poluvremenu, ploca se okrenula.
Ta dva idiota ne znaju suditi, ipak su pali na ovom sudijskom testiranju zadnji put.
Borac sveukupno sinoc jeste poguran, ali ne toliko koliko vi pisete ovdje. Na kraju krajeva, ni prva utakmica ova dva tima nije prosla bez sudijskih malverzacija, kad je Konjuh tukao ko da sutra ne postoji.
Vidi ovo jarane evo fino pricamo, Borac jest dobio batina u Zivinicama, al da se razumjemo mogli su i oni djelit batine bilo je ravnomjerno sudzenje niko se nije zaliooo kako znam :) U Banja Luci jeste borac trebao pobjediti al ne 8 razlike malo je providno kralju, mi da smo dobili u zivinicama 10 tamo bi se navuklo da Borac dobje 12, da se razumjemo Bvorac je trebao dobit 2 3 max 4 razlike, al hajde sta je tuje, ako vam je toliko bitna ta titula eto vam je vi imate kesha da gurate savez. Vidim i delegat je bio iz vaseg grada gdje jos to ima ? :bow: :bow:

emirmujan
Kontakt:

Post Postao/la emirmujan » 25 maj 2014, 20:24

radeon je napisao/la:Ko o čemu,k.... o poštenju... Da budem iskren ,nisam gledao utakmicu u B.Luci ali sam zato na TV živinice gledao Konjuh Borac u Živinicama...pa dragi moji živiničani,kakva vi saopštenja to iznosite po medijima...Šta je trebao Borac poslije utakmice u Živinicama,tužit vas EHFu,pa ja vece kradje od te utakmice nisam gledao,a vrlodobro znamo ko je tu utakmicu i sudio...i vi sadnesto o postenju,ma daj ne ser..te vise...sad je 1:1,ljudi vam vratili,glavu gore imate jos dva kola...i nemojte visespominjati sudije jer ste vi usli u taj rat ,da ostvarite tako sampionsku titulu...uglavnom sretno vam...
Idi sine uzmi ubi pa se pistolj :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.