Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Pardon, lijevi.. pa sta hoces stavit ono dijete besica da igra,koji nije igrao za rep ni jednu jacu utakmicu,il mozda stavit 2 napadaca,il pjanica za zadnj veznog...pa da nas ljudi demoliraju,mora bit tu snage na terenu bolan
Bešić je dosta stasao i ojačao. Najbolje rješenje na poziciji def. veznog. Bešić sa Salihovićem je daleko najbolja solucija.marcelo12 je napisao/la:Pardon, lijevi.. pa sta hoces stavit ono dijete besica da igra,koji nije igrao za rep ni jednu jacu utakmicu,il mozda stavit 2 napadaca,il pjanica za zadnj veznog...pa da nas ljudi demoliraju,mora bit tu snage na terenu bolan
Ne, nikako 2 napadača protiv Argentine ( ne bih čak ni protiv Nigerije ), samo Džekson naprijed.
Upravo tako, pustio bi to dijete da igra, jer to dijete ima veca muda u duel igri od nekih "odraslih"marcelo12 je napisao/la:Pardon, lijevi.. pa sta hoces stavit ono dijete besica da igra,koji nije igrao za rep ni jednu jacu utakmicu,il mozda stavit 2 napadaca,il pjanica za zadnj veznog...pa da nas ljudi demoliraju,mora bit tu snage na terenu bolan
------------------------------------Begovic---------------------------------------------
Mujdza-----------Bicakcic------------------------Spahic------------Kolasinac
------------------------Besic------------------Salihovic/Pjanic--------------------
Hajrovic/Visca/Lulic-------Misimovic/Pjanic-------------Salihovic/Lulic
----------------------------------Dzekson---------------------------------------------
Znam da je kvalitetan igrac i drago mi je sto je konacno u ekipi ( Besic) al eto kazem,vidjet cemo naredne dvije utakmice kako ce odigrati..ovo je danas bilo poput treninga..A po meni Izet definitivno zasluzuje pocetnih 11. najbolje bi bilo kad bi pjanke mogao sa besicem ,a ispred miske..
Da je onaj Izet iz Grasshopersa, ne bih mogao zamisliti prvih 11 bez njega, ali ovako, Miske ima prednost, mada siguran sam i da je Izet standardan u Galati, ne bi igrao prije Misketamarcelo12 je napisao/la:Znam da je kvalitetan igrac i drago mi je sto je konacno u ekipi ( Besic) al eto kazem,vidjet cemo naredne dvije utakmice kako ce odigrati..ovo je danas bilo poput treninga..A po meni Izet definitivno zasluzuje pocetnih 11. najbolje bi bilo kad bi pjanke mogao sa besicem ,a ispred miske..

Ipak, Misimović je u formi i siguran sam da ce proturiti koju loptu Dzeki, nekako imam filing za osjecaj

Moze on igrati ko Ronaldo, ali genijalac na klupi ce forsirati Ibisevica na krilu. Hajrovic mozda bude dobijao 15-tak minuta po utakmici.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nego, šta mislite ko ce otpast sa liste za brazil?
Ja mislim da će Hadžićmarcelo12 je napisao/la:Nego, šta mislite ko ce otpast sa liste za brazil?
Hadzic ili Sunjicmarcelo12 je napisao/la:Nego, šta mislite ko ce otpast sa liste za brazil?
Hadžić 

realno trojka koja se treba boriti da ne otpadne su hadzic vrsajevic i susic...ali ja mislim da ce da otpadne hadzic sve ostalo ce biti iznenadjenjemarcelo12 je napisao/la:Nego, šta mislite ko ce otpast sa liste za brazil?
Samo Sarajevo
+1 ( osim drugog DM bi ja napisao Salihovic/Pjanic + Medunjanin )ARGUMENT je napisao/la:Upravo tako, pustio bi to dijete da igra, jer to dijete ima veca muda u duel igri od nekih "odraslih"marcelo12 je napisao/la:Pardon, lijevi.. pa sta hoces stavit ono dijete besica da igra,koji nije igrao za rep ni jednu jacu utakmicu,il mozda stavit 2 napadaca,il pjanica za zadnj veznog...pa da nas ljudi demoliraju,mora bit tu snage na terenu bolan
------------------------------------Begovic---------------------------------------------
Mujdza-----------Bicakcic------------------------Spahic------------Kolasinac
------------------------Besic------------------Salihovic/Pjanic--------------------
Hajrovic/Visca/Lulic-------Misimovic/Pjanic-------------Salihovic/Lulic
----------------------------------Dzekson---------------------------------------------
24-ti igrac ce biti Hadzic. Osim ako ne bude povreda drugih igraca. Ja bi poveo Stanica, Hodzica ili Zeca umjesto Vrsajevica. Ali to se nece desiti.
- Consigliere
- Kontakt:
Yebo ga Galatasaray i Turska i Mancini... Lik je zvjer!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Izo opasan igrac,odlican dribler,sjajan suter,potezom moze rijesiti utakmicu.Nadam se da cemo ga iskoristiti na pravi nacin.
Ja imam osjecaj kad centrira u kazneni udarac da bi lopta nekome mogla otkinut glavudrummer je napisao/la:Izo opasan igrac,odlican dribler,sjajan suter,potezom moze rijesiti utakmicu.Nadam se da cemo ga iskoristiti na pravi nacin.

Protiv argentine miske out,hajrović in
moramo počet sa Hajrovićem,Misimović je igračina i sve to,al prespor je za veće utakmice,njemu ostaje da rješava svojim loptama Iran i slični
moramo počet sa Hajrovićem,Misimović je igračina i sve to,al prespor je za veće utakmice,njemu ostaje da rješava svojim loptama Iran i slični

Nad tobom sunce najljepše sja
1.Begović
2.Mujdža
3.Kolašinac
4.Bičakčić
5.Spahić
6.Bešić
7.Hajrović
8.Pjanić
9.Džeko
10.Salihović(Misimović,Medunjanin)-jedino je upitno koji od ova tri.
11.Lulić
2.Mujdža
3.Kolašinac
4.Bičakčić
5.Spahić
6.Bešić
7.Hajrović
8.Pjanić
9.Džeko
10.Salihović(Misimović,Medunjanin)-jedino je upitno koji od ova tri.
11.Lulić
Trabzon bi znacio kraj karijere. Samo idiot ne bi bjezao iz turske.
Sta fali turskoj. Nek bude standardan i dosta. Ima tamo finih ekipa i individualaca. Sakupljat ce iskustva dobrog. To sto se ne probije u galati odmah turska nevalja. 

http://sportsport.ba/ino_fudbal/psv-zel ... ica/131925" onclick="window.open(this.href);return false;
Naime, kako pišu inostrani mediji, našeg reprezentativca želi PSV, koji će se za njegovim potpisom takmičiti sa Trabzonsporom, Schalkeom i Evertonom.
Naime, kako pišu inostrani mediji, našeg reprezentativca želi PSV, koji će se za njegovim potpisom takmičiti sa Trabzonsporom, Schalkeom i Evertonom.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Daduli, FerdinandF, JackW, lol89, Proximic, samoposmatram i 49 gostiju.