Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kokakolas
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la kokakolas » 22 maj 2014, 15:00

Odjednom adžina jabuka zlatna ne ide u Gradačac, hahaha! Mladići na terenu bi ga vjerovatno osramotili.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2014, 15:08

kokakolas je napisao/la:Odjednom adžina jabuka zlatna ne ide u Gradačac, hahaha! Mladići na terenu bi ga vjerovatno osramotili.
Nemoj tako, ipak je on jedini igrac koji je odigrao 60-tak minuta u repki a koji ce biti na SP. Unikat.
Takve majka jednom radja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 22 maj 2014, 18:47

Princeze ne igraju na terenima po Bosni, Belgiji i slicnim vukojebinama. Maracane su za takve igrace.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 maj 2014, 19:02

Bio bi izvizdan eto zasto nije putovao ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 22 maj 2014, 19:06

Opet ga sakrio od javnosti, do kada ce to tako ici ? Eto koliko Safet ima povjerenje u njega :roll:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 maj 2014, 19:09

Tino dezerter. :lol: :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 maj 2014, 19:14

JackTheStripper je napisao/la:Tino dezerter. :lol: :lol:
evo jedna pjesma :D
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Rios

Post Postao/la Rios » 24 maj 2014, 01:46

Kakvo je stanje sa povredom Tina danas,imali kakvih informacija? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 24 maj 2014, 02:14

Rios je napisao/la:Kakvo je stanje sa povredom Tina danas,imali kakvih informacija? :mrgreen:
Ma kakva povreda.. Eno Tinkija sa hrvatskom repkom odradjuje pripreme, pa je nas strucnji stab, na celu sa Papetom i Osimom, danas tajno otiso tamo da ga privole da se ipak odluci za nas. Obecano mu je mjesto u prvih 11 pokraj Medunjanina.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 24 maj 2014, 02:17

Rios je napisao/la:Kakvo je stanje sa povredom Tina danas,imali kakvih informacija? :mrgreen:
Dodatno se povrijedio izjavom amidje da nije bio bas objektivan u vezi njega :( Valjda ce se uskoro oporaviti :thumbup:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2014, 02:31

Malo je kazu bolje. Terapija uspjesnog eskiviranja izvizdavanja u Gradaccu je izgleda bila efekivna.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 24 maj 2014, 02:33

Tino Sven Sušić, čovjek čija se igra kritikuje i kad ne igra.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 25 maj 2014, 12:04

Tino Sven Sušić je kriv zbog poplava.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 maj 2014, 14:47

sama cinjenica da nije igrao u Gradačcu sve govori ja opet kazem Prcić i Zec su morali biti u konkurenciji sa Sušićem,HAdžićem,Vršajevićem da se ja pitam i Ibričić bi bio upitan :) ali eto kao sto neko rece bitno je da se pripreme za Brazil pa vidjet cemo posle sta ce biti

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 maj 2014, 14:53

Nama je jednostavno trebala pojava Tine Susica, da vidimo koliko nam u drzavi ima olosa, sljama, imbecila. Na zalost to su dokazale i poplave, a i dalje pokazuju kakav smo narod. OLOS ,SLJAM ,IMBECILAN SVIJET!

Kad je neko u stanju momka ovoliko popljuvati ni kriva ni duzna, zapitam se , da li se takav imbecilni svijet boji za ukucane, i zdravlje istih, da li se boji Boga,ocito ne.

Imacemo mi jos poplava na zalost, ovo nas nije jos opametilo.

U svemu ovome, mi je najvise zao neduznog naroda, koji ispasta zbog onoga olosa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 maj 2014, 15:10

emir79 je napisao/la:Nama je jednostavno trebala pojava Tine Susica, da vidimo koliko nam u drzavi ima olosa, sljama, imbecila. Na zalost to su dokazale i poplave, a i dalje pokazuju kakav smo narod. OLOS ,SLJAM ,IMBECILAN SVIJET!

Evo i poplave stigle jer smo los i imbecilan narod, a bice ih jos :urnebes: . Pa sto drug moj ne poplavise barem Bakira i Lagumdzije, nego onaj neduzni i siromasni narod.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 maj 2014, 15:29

DonCorleone je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Nama je jednostavno trebala pojava Tine Susica, da vidimo koliko nam u drzavi ima olosa, sljama, imbecila. Na zalost to su dokazale i poplave, a i dalje pokazuju kakav smo narod. OLOS ,SLJAM ,IMBECILAN SVIJET!

Evo i poplave stigle jer smo los i imbecilan narod, a bice ih jos :urnebes: . Pa sto drug moj ne poplavise barem Bakira i Lagumdzije, nego onaj neduzni i siromasni narod.
Hoces recio da nismo?

Nebi imali razloga sad pljuvati ni Lagumdzije, ni Bakire, da nismo na glasackim listicima zaokruzivali, kao zatupljen narod 20 godina njihova imena, i opet cemo u oktobru, jer smo mutavi.
Bozja kazna je za svakog dostizna, samo polahko. Niko zbog svojih nedjela nece ostati nekaznjen.

Vec sam napisao, da neduzni ispastaju zbog olosa, a kojih je pozamasan broj u BIH.

Dovoljno je samo sta se radi sa pomoci koju dijaspora salje za ugrozene u BIH. Ne treba dalje da ti pisem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 25 maj 2014, 15:55

To je to, svaka cast za spin, cuj trebao nam Tino i nepotizam da pokaze kako ima jos ljudi da im smeta ta pojava. I naravno oni su i krivi za poplave. Nisam kriv za poplave ali kad god vidim nepotizam na djelu ili neku slicnu pojavu ja cu to osudjivati a ne odobravati kao ti.

I by the way nemas potrebe relativizirati, Pape je priznao javno sve o cemu smo pisali. Tino naravno da nije licno kriv ali sta fali, moze i on izdrzati malo internetske sale na njegov racun, ipak ide u Brazil :thumbup: Sad se malo povuci i plesi sambu, vrijeme da se opustimo :bih:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 25 maj 2014, 16:55

Emire Emire svašta cu pročitati. Jel bolan znaš da je on jedini sto ide u Brazil sa 60 minuta ikad u bilo kojoj našoj repki.
Bolan on ti je primjer stanja u državi gdje samo podobni uspijevaju.
Stidi se sta si napisao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 maj 2014, 17:00

Kad je neko u stanju momka ovoliko popljuvati ni kriva ni duzna, zapitam se , da li se takav imbecilni svijet boji za ukucane, i zdravlje istih, da li se boji Boga,ocito ne.

U svemu ovome, mi je najvise zao neduznog naroda, koji ispasta zbog onoga olosa.
Govori u svoje ime. Naš narod je merhametli, uspješan, susretljiv, i sve ono pozitivno što može biti. Drugi par obuće je što manjina nadglasa većinu pa se stekne loš dojam o narodu. Jedan od njih je i Safet Sušić. Čovjek koji se ne razlikuje od političara koji nam gurajući podobne i bliže i dalje rođake upropaštavaju zemlju. Još jednom Safete stidi se!
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 44 gosta.