Ovaj sam zaboravio.Virtu4l je napisao/la:Nađe i ti sebi ravnogGreivis je napisao/la:Citas li basne? Ja neki dan raspravu sa kokoskom imao.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Čestitke.

Ovaj zadnji
Djeca ti se smije Grenvise
Djeca ti se smije Grenvise
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
mandraX je napisao/la:Da ga nije metn'o 'đe u međuvremenu? I legenda mi je nešto posebno veseo večeras.bagrcavi je napisao/la:Šta mu je večeras
Ček malo...![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mandraX je napisao/la:Da ga nije metn'o 'đe u međuvremenu? I legenda mi je nešto posebno veseo večeras.bagrcavi je napisao/la:Šta mu je večeras
Ček malo...![]()
Ja te volim, volim Željo..
Ček malo...![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Virtu4l je napisao/la:Nađe i ti sebi ravnogGreivis je napisao/la:Citas li basne? Ja neki dan raspravu sa kokoskom imao.
pi.
Na ovom forumu treba uvesti ono da ne možeš poslati poruku kraću od 10 karaktera 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Goalgetter
- Kontakt:
Head je napisao/la:Kako je Seo tu svi spavaju sa kostobranima.xxh2o je napisao/la:Ne razumjem koji ce im racku štucne![]()
![]()
(Džeko i Spaha na onoj gore slici u Maglaju)
Goalgetter je napisao/la:Head je napisao/la:Kako je Seo tu svi spavaju sa kostobranima.xxh2o je napisao/la:Ne razumjem koji ce im racku štucne![]()
![]()
(Džeko i Spaha na onoj gore slici u Maglaju)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj head nije normalan
otkrij nam dilera da ga obogatmo.
Na temi A-selekcija protiv mlade reprezentacije
Cartman je napisao/la:**** CEMO IM MAJKU!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Head 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
na temi Uniteda

Bosniacum Lilium je napisao/la:legenda reala ti je na forumuSkyline je napisao/la:
Nemam nista protiv Ronalda, al on ce prije biti legenda Reala, nego Uniteda..
15.10.2013.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Samo odabrani će razumit' ovo.Virtu4l je napisao/la:K'o tebe Barbarez jel'?bparena je napisao/la:Kad nekoga ko te cijenio kao covjeka![]()
Virtualni mi je na veselim bobicama večeras čini mi se.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- franklampard8
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:Na temi A-selekcija protiv mlade reprezentacijeCartman je napisao/la:**** CEMO IM MAJKU!
1946
Head je napisao/la:Joj kad se Seo istovari u avionu,**** ko sljem ima da bude prinudno slijetanje
15.10.2013.
Znaći.........................rooney19 je napisao/la:KOLIKO GIIGS IMA GODINA,A?? A DO PRIJE GODINU,ILI 2 JE RAZVALJIVAO..SJETIMO SE SOLO PRODORA I GOLCINE NA ASISTENCIJU PARKA,JEL SE SJECA KO TOGA??ackeey je napisao/la:Nije Koke skup ni 50 miliona, i jos uz to, takav igrac vam fali.
kakav Iniesta, polako u penziju...KAKVA MAJSTORIJA
![]()
![]()
DAKLE INIJESTA CE JOS NAJMANJE 5-6 GOD BITI JAKO UPOTRJEBLJIV NA SREDINI TERENA,,NARAVNO POD USLOVOM DA GA ZAOBIDZU TEZE POVREDE I BOLESTI TIPA: RAK![]()
A UNITED IMA PARA ,TO IM NIJE PROBLEM..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
nigdje ja nisam rekao da je Mirza bolji da je Mirza vaki nakiRealnoGledano je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Ja ebenog rivaliteta..Jos pure Mirzi treba da James duze od 3 sekunde razmislja o njemu
strpa LBJ u dzep ovo ono nigdje ja to nisam spomenuo
ali iz onog famoznog faula rodio ne neki rivalitet ubjeđen sam, pa pogledaj samo kakvu odbranu Mirza igra na Jamesu pa dosta slabiji igraci mu prave vise problema dok protiv LBJ bas zapne
a da ne spominjem one "provokacije" preko twitera
ja mislim da je to neka vrsta rivaliteta pa ti sad kako hoces
Mirza i James 2 najveca rivala u NBA !
EPL je napisao/la:Znaći.........................rooney19 je napisao/la:KOLIKO GIIGS IMA GODINA,A?? A DO PRIJE GODINU,ILI 2 JE RAZVALJIVAO..SJETIMO SE SOLO PRODORA I GOLCINE NA ASISTENCIJU PARKA,JEL SE SJECA KO TOGA??ackeey je napisao/la:Nije Koke skup ni 50 miliona, i jos uz to, takav igrac vam fali.
kakav Iniesta, polako u penziju...KAKVA MAJSTORIJA
![]()
![]()
DAKLE INIJESTA CE JOS NAJMANJE 5-6 GOD BITI JAKO UPOTRJEBLJIV NA SREDINI TERENA,,NARAVNO POD USLOVOM DA GA ZAOBIDZU TEZE POVREDE I BOLESTI TIPA: RAK![]()
A UNITED IMA PARA ,TO IM NIJE PROBLEM..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dueli harishp i risha 1988

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.