http://www.transfermarkt.co.uk/ahmad-ka ... ler/285142" onclick="window.open(this.href);return false;PerryFred je napisao/la:Gdje igra Sirijac ?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://www.transfermarkt.co.uk/ahmad-ka ... ler/285142" onclick="window.open(this.href);return false;PerryFred je napisao/la:Gdje igra Sirijac ?
Kad platis igraca tesko da mozes fulat, evo primjer Velkoskog (a imao je i on klipovapitic je napisao/la:Ja još od vremena Meluna propalice ne vjerujem ovim klipovima sve dok ga ne vidim svojim očima kako igra tada ću tek ocjeniti da li je za FKS ili ne.
Za Velkoskog se je već znalo prije nego što je došao u FKS da je najbolji strijelac Makedonske lige i već se je znalo šta mu je selektor Makedonije rekao prije dolaska u FKS da mora igrati u nekom evropskom klubu (da bi mu bio na oku) i da mora biti u prvih 11 ako želi poziv u repku. Ali nikako mi nije jasno šta je onaj Jarni vidio u Bariću pa ga dovede u Sarajevo gori od njega su samo bili Melun i Radulovicdr.van nostrand je napisao/la:Kad platis igraca tesko da mozes fulat, evo primjer Velkoskog (a imao je i on klipovapitic je napisao/la:Ja još od vremena Meluna propalice ne vjerujem ovim klipovima sve dok ga ne vidim svojim očima kako igra tada ću tek ocjeniti da li je za FKS ili ne.).
Kad placas dva puta, ma sta dva puta, nekoliko puta mjeris pa rezes, a kad ti se nude igraci, tu onda svega ima, ponajmanje kvaliteta
E TO JE VEC MISTERIJABosniacum Lilium je napisao/la:Zar se povezuje sa nama Darko Velkovski?
znam, zato i pitamrammstein je napisao/la:E TO JE VEC MISTERIJABosniacum Lilium je napisao/la:Zar se povezuje sa nama Darko Velkovski?
inace jedan od najboljih mladih igraca na balkanu...
Upravo tako k'o sto kaze Rammsteim, misterija ...rammstein je napisao/la:E TO JE VEC MISTERIJABosniacum Lilium je napisao/la:Zar se povezuje sa nama Darko Velkovski?
inace jedan od najboljih mladih igraca na balkanu...
Ma ne moze bas za prikladnu cijenusarajlija je napisao/la:Hvala na odgovoru pa ako je decko dobar kao sto navodite treba to dovest uz neku prikladnu cjenu.
Tesko, tesko. Ogromne su pare u pitanju. Nije 300-400 hiljada eura sigurno. Finansijski dobro stojimo ali te pare jos nemamosarajlija je napisao/la:Ma nije problem za platu sad se ne sikiram tu je Tan-tata nije problem kaze izvoli koliko zelis decko platu..![]()
Bgm ako dodju svi ti igraci, i drugi za koje jos ne znamo ima da se ostalim klubovima ne pise dobro iduce sezone.
@ frank sad sam procitao da je mlad i da su ga trazili veliki klubovi ma pare nisu problem, para ima.
95' godistesarajlija je napisao/la:Ma nije problem za platu sad se ne sikiram tu je Tan-tata nije problem kaze izvoli koliko zelis decko platu..![]()
Bgm ako dodju svi ti igraci, i drugi za koje jos ne znamo ima da se ostalim klubovima ne pise dobro iduce sezone.
@ frank sad sam procitao da je mlad i da su ga trazili veliki klubovi ma pare nisu problem, para ima.
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, NazorUso, Proximic i 20 gostiju.