NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
volio bih vidjeti Parkera u Sixersima.
Šta je sa Noelom? Hoće li biti spreman za novu sezonu? MCW-Parker-Noel i Phila će biti iznad Cavsa sledeće sezone.
Šta je sa Noelom? Hoće li biti spreman za novu sezonu? MCW-Parker-Noel i Phila će biti iznad Cavsa sledeće sezone.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Noel je vec spreman, igrace i u ljetnoj ligiwork je napisao/la:volio bih vidjeti Parkera u Sixersima.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Noel darkhorse pik za ROY,ali mislim da Parkerovo ime vec urezuju na taj trofej..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da je on puno bolji od Fourniera.Evan je jos ove sezone pokazivao da moze biti ozbiljan igrac,ali su vas ceste povrede i eksperimentiranja kostale jos bolje njegove sezone.JHam je napisao/la:@NEZALAGANJE Kad pogledas ostatak igraca kod nas na 2, Stauskas je LBJ za njih vec i sto se tice atletike i svega...a i 93' je pa ocekujem laksu adaptaciju kod njega nego kod Younga i Lavinea koji su 95'
I ja imam osjećaj da će Noel izdominirati sezonu.Očekujem od Sixersa puno u narednim sezonama.BABADZO je napisao/la:Noel darkhorse pik za ROY,ali mislim da Parkerovo ime vec urezuju na taj trofej..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Takodje,imaju vec sad 2 velika potencijala,a na draftu ne mogu pogrijesiti,sa Parkerom bi imali odmah solidnu no.1 opciju u napadu a sa Wigginsom bi bili medju most athletic timovima u ligi.Kawhi je napisao/la:I ja imam osjećaj da će Noel izdominirati sezonu.Očekujem od Sixersa puno u narednim sezonama.BABADZO je napisao/la:Noel darkhorse pik za ROY,ali mislim da Parkerovo ime vec urezuju na taj trofej..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Da, ali pod uslovom da Cavsi uzmu Embiida jer Bucksi sigurno neće.
U suprotnom su Parker i Wiggins prva dva pick-a.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
sve ekipe koje preskoce embiida zasluzuju da se odmah ugase
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije puno bolji, ali mislim da ima potencijal da bude dosta dosta bolji, iako bi ja isao sa Stauskasom i Evanom na 2 osim ako neka ekipa ne bude zahtjevala Evana u nekom tradeu, jer je Tim rekao kako cemo bit pravo aktivni ovo ljeto i da su GMovi vec obavjesteni da su svi dostupni..Evan je pametan momak, i zna poluditi da se tako izrazim i imati svoje momente, al previse ga nesta koci i nije pokazao napredak u odnosu na proslu godinu koliko se od njega ocekivalo..Kao ni Chandler npr. pa ocekujem da nam i on ide pa mozda Stauskas bude igrao cak i na 3, a ako uspijemo uhvatiti Spencera u 2. rundi s Colorado univerziteta, da on igra zamjenu Evan-u...Momak je bio 2. il 3. najbolji plej dok nije sjebo koljeno valjda, 6.6' visok i igra na 1/2, dobro bi nam dosao kao 3. PG i SG u prvoj sezoni svojoj, fali nam visine kako je Stone otisao..NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih ja rekao da je on puno bolji od Fourniera.Evan je jos ove sezone pokazivao da moze biti ozbiljan igrac,ali su vas ceste povrede i eksperimentiranja kostale jos bolje njegove sezone.JHam je napisao/la:@NEZALAGANJE Kad pogledas ostatak igraca kod nas na 2, Stauskas je LBJ za njih vec i sto se tice atletike i svega...a i 93' je pa ocekujem laksu adaptaciju kod njega nego kod Younga i Lavinea koji su 95'
Ti bas ides iz krajnosti u krajnost...LenBias je napisao/la:sve ekipe koje preskoce embiida zasluzuju da se odmah ugase
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa kad bi se to desilo,6ersi bi bili najveci pobjednici drafta.Emiid i NoelAmar Dzeko je napisao/la:Da, ali pod uslovom da Cavsi uzmu Embiida jer Bucksi sigurno neće.
Ali Embiid sigurno nece bit tu do 3. picka.Ti si lud ako mislis da ga Bucksi nebi uzeli da je tu...Larry Sanders
u koliko je draft?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ni ja ne kontam na osnovu cega to zakljucuje. Covjek jos nije odigrao nijednu utakmicu protiv nekih normalnih igraca.Lillard je napisao/la:Ti bas ides iz krajnosti u krajnost...LenBias je napisao/la:sve ekipe koje preskoce embiida zasluzuju da se odmah ugase
sta da ti kazem, gledaj onaj video dok ne skontas
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nemam pojma zasto sam zaboravio na mogućnost da Sixersi uzmu EmbiidaBABADZO je napisao/la:Pa kad bi se to desilo,6ersi bi bili najveci pobjednici drafta.Emiid i NoelAmar Dzeko je napisao/la:Da, ali pod uslovom da Cavsi uzmu Embiida jer Bucksi sigurno neće.
U suprotnom su Parker i Wiggins prva dva pick-a.![]()
Ali Embiid sigurno nece bit tu do 3. picka.Ti si lud ako mislis da ga Bucksi nebi uzeli da je tu...Larry Sanders?!
Pa imaju i Hensona, zato kazem, ali upravu si.
Zar se nisi dosad navikao ?Lillard je napisao/la:Ti bas ides iz krajnosti u krajnost...LenBias je napisao/la:sve ekipe koje preskoce embiida zasluzuju da se odmah ugase
Ronaldo - Isco - Bale
Cekaj, ti na osnovu videa od 5 minuta zakljucujes to?LenBias je napisao/la:sta da ti kazem, gledaj onaj video dok ne skontas
Pa da si ga evo gledao na koledzu pa da kazes zato reko' bi ajde, al' ovako kad nesto bubnes
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Je li iko gledao negdje ovog nekog francuza kojeg su Spursi draftovali na proslom draftu. Hoce li od njega sta biti?
cekam, jos nesto?Lillard je napisao/la:Cekaj, ti na osnovu videa od 5 minuta zakljucujes to?LenBias je napisao/la:sta da ti kazem, gledaj onaj video dok ne skontas
Pa da si ga evo gledao na koledzu pa da kazes zato reko' bi ajde, al' ovako kad nesto bubnes..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Bucksi propuste Embiida, iz razloga sto imaju Sandersa i Hensona, zaista treba da se ukinu jednostavno. Da ih vise nema.
Ako im se stvarno vise svidja Parker ili Wiggins, onda u redu.
Ako im se stvarno vise svidja Parker ili Wiggins, onda u redu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.