Pokusao ili ulazio?lucif3R666 je napisao/la:daR32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Mia San Mia
- Evolution87
- Kontakt:
R32 je napisao/la:Pokusao ili ulazio?lucif3R666 je napisao/la:daR32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Jutros usao na fb. pise ovo prije 11 sati. Jel ovo znaci da je neko pokusao uci na profil ili ulazio. Jer mislim da m ise isto pojavljivalo i kad je cura nekad ulazila.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da li ti je ovo neka zastita za FB ? Da ti mozda nisi sa nekog drugog racunara ili mobitela ulazio na profil ?R32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Meni ovo nije jasno ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma postavio da mi poruka dolazi na mobitel ako se gdje uđe, a nije moj pretrazivac. I ova obavijest na fb bude isto. Do sada ako sam sa drugih pretrazivaca ulazio bude ovo i poruka na telefon odmah. Ali sad nije samo ovo pisalo.Elegant je napisao/la:Da li ti je ovo neka zastita za FB ? Da ti mozda nisi sa nekog drugog racunara ili mobitela ulazio na profil ?R32 je napisao/la:"Nepoznat uređaj je nedavno pokusao pristupiti Vasem korisnickom racunu. Dajte nam do znanja ako ste to bili Vi."
Meni ovo nije jasno ...
A i mislim da ako neko pokusava uci ti na profil pa vise puta pogrijesi dođe ovako obavijest, kao zastita.
Mia San Mia
- Cautinho
- Kontakt:
Kako dobiti direktan link ili URL neke objave,posta ili slike?
Keep walking.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Na lijevoj strani gdje stoji "bockanja" stalno stoji pored bockanja 1, ali kad udjem tu, nema nista, samo prijedlozi koga da "stipnem"
koji je to vrag ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Neka pošla da te bocne, pa se predomislila u zadnji tren.Papastathopoulos je napisao/la:Na lijevoj strani gdje stoji "bockanja" stalno stoji pored bockanja 1, ali kad udjem tu, nema nista, samo prijedlozi koga da "stipnem"koji je to vrag ?
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Znal neko kako napraviti onu bočnu traku za chat da uvijek bude upaljena, a ne da moram kliknuti dole na 'Dopisivanje' da se otvori?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
bocnula ga pa se deaktivirala od sramotemandraX je napisao/la:Neka pošla da te bocne, pa se predomislila u zadnji tren.Papastathopoulos je napisao/la:Na lijevoj strani gdje stoji "bockanja" stalno stoji pored bockanja 1, ali kad udjem tu, nema nista, samo prijedlozi koga da "stipnem"koji je to vrag ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne tako nisko jbt. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Uhh 
Toliko ruzan nisam
Toliko ruzan nisam
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ne, ozb, to je slucaj kad neko izbrise profil 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ili blokira? 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Danas sam dobar dio dana proveo kak oda se rijesim togaPapastathopoulos je napisao/la:Na lijevoj strani gdje stoji "bockanja" stalno stoji pored bockanja 1, ali kad udjem tu, nema nista, samo prijedlozi koga da "stipnem"koji je to vrag ?
Mia San Mia
Klikni na vrijeme objavljivanja. Npr, gdje ti piše 10 hours ago...Cautinho je napisao/la:Kako dobiti direktan link ili URL neke objave,posta ili slike?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
nedim93 je napisao/la:![]()
bolesno
pitanje,je li moguće da je jedna osoba online na chatu na fb za jednog prijatelja a za drugog ne u istom trenutku?
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot] i 2 gosta.