e na ovo ti moram odgConnor je napisao/la:Toliko sposobni ljudi koji su igrali za Sarajevo, koji zive u Sarajevo i za Sarajevo i neko dođe da diže jednog papka da je nešto uradio za Sarajevo. Papak iz Tuzle obicčni koji je kao napisao knjigu napadački fudbal i u sred Tuzle mu Željo složi tri komada.
Naprimjer Uscuplic, a neko dovede Jarnija pored ovog naseg momka.
Ili je uspio naci onog sto drzi granatu u ruci ili pusku......
toliko onih koji vole sarajevo, koji bi "ubili za nejga" a kad su ljudi napravili plan vracanja duga i spasa FKS jer je bio pred gasenjem, nigdje NIKOGA!
Paaja pun ko brrod, pape, da ne nabrajam dalje, nniko ni MARKE...
E sad kad je lova u sarajevu, sad bi svi na osnovu ljubavi da se privale,...
znas koliko mene briga jel on "legenda" (a legende su za mene keli, hase i pape i dalje NEMA) ili nije, jel iz sarajeva il iz tuzle? NIJE NI MALO!
Meni je bitno da je on odradio zimus sjajan posao, doveo ekstra igrace, sjajsno pregovarao sa igracima o plati i svemu, uraedno ispunio sve obaveze i kada je cjelokupni izvjestaj predstavljen, dobio je 100% povjerenje za nastavak rada.... to je JEDINO BITNO! sve ostalo je samo mahala i ubleharenje a tom "ljubavi" prema klubu nek obrisu guzicu
sto se dzene tice, on sam je rekao kad je tek psotavljen za ŠSŠ da jos nije 100% spreman da preuzme klupu FKS sto je i logicno jer je jako mlad!
Uprava mu je dala sansu i iskoristio je, ali razmisli malo, znas li ti ko je Ljupko PETROVIC? pitaj Dzene, kad su ti puna usta, koliko je za JEDAN dan naucio od njega