mislim da cete nazad u drugu ligu, a mi u prvu. A iduce godine obratno, mi nazad, a vi naprijed.KonjicBOY je napisao/la:TurbosiHajde ulazite ove godine pa da iduće sezone imamo derbi u 1. ligi FBiH ako ovaj naš Igman ostane
A nece se dugo zadrzati, jer nisu najbolja ekipa, imali su srece sto je Sloga sa selekcijom ekipe krenula tek od pola sezone, sto se za njih pokazalo kobno, tesko je bilo stici razliku koju je Turbina imala 1. dio sezone, a bili su blizu i pored toga, 3 domaca kiksa sa Kamesnicom, Brotnjom i Turbinom, bilo je previse za nadoknaditi u ovoj ligi, a Slogi se desilo ono sto je Turbini prosle godine, tako da im se sada vratilo, a dogodine predvidjam expresnu zamjenu u 1. ligi federacije Turbina out - Sloga in!hnkvisici je napisao/la:Najbolja ekipa ove sezone ide u Prvu ligu. Čestitke.
ajde ne seri Turbina zasluzeno usla,bolji bili,niste ih nijednom pobijedili,sta vi umisljate da ste neka ekipa,vise srece do godine,otkud ti znas sta ce biti s turbinom,necete ni vi do godine opet ucizrinjke je napisao/la:A nece se dugo zadrzati, jer nisu najbolja ekipa, imali su srece sto je Sloga sa selekcijom ekipe krenula tek od pola sezone, sto se za njih pokazalo kobno, tesko je bilo stici razliku koju je Turbina imala 1. dio sezone, a bili su blizu i pored toga, 3 domaca kiksa sa Kamesnicom, Brotnjom i Turbinom, bilo je previse za nadoknaditi u ovoj ligi, a Slogi se desilo ono sto je Turbini prosle godine, tako da im se sada vratilo, a dogodine predvidjam expresnu zamjenu u 1. ligi federacije Turbina out - Sloga in!hnkvisici je napisao/la:Najbolja ekipa ove sezone ide u Prvu ligu. Čestitke.
mislim da nema ni jedna slika.RUDARSKA2 je napisao/la:imal neko sliku Hasana Salihamidzica u dresu Turbine ???? Cisto iz radoznalosti volio bi da vidim ....
pozz za jablanicu , uskoro stizem tamo na janjetinu , kad se budem vracao s mora abd
izvinjavam se ako je off .... ali jesul mu roditelji u jablanici ,ima li dole kucu ???castro je napisao/la:mislim da nema ni jedna slika.RUDARSKA2 je napisao/la:imal neko sliku Hasana Salihamidzica u dresu Turbine ???? Cisto iz radoznalosti volio bi da vidim ....
pozz za jablanicu , uskoro stizem tamo na janjetinu , kad se budem vracao s mora abd
ja sam jednom vidio pjetlici turbine i hasan među njima.
inače lik nema nikakve veze sa jablanicom (i bosnom), osim što je rođen u njoj. odmak'o se od svega.
ako češ tako i Vaha je rodjen u Jablanici pa i on nepomaže Turbini. igrao za mladje kategorije Turbine. Mirza Teletović također rodjen u Jabalanici i počeo karijeru u Turbini, jest on košarkaš, a nevjerujem da i on pomaže itd imaš primjera koliko hočeš nije Brazzo jedini... zapravo lakše je pobrojati ko pomaže svoje bivše klubove nego ove drugeRUDARSKA2 je napisao/la:izvinjavam se ako je off .... ali jesul mu roditelji u jablanici ,ima li dole kucu ???castro je napisao/la:mislim da nema ni jedna slika.RUDARSKA2 je napisao/la:imal neko sliku Hasana Salihamidzica u dresu Turbine ???? Cisto iz radoznalosti volio bi da vidim ....
inače lik nema nikakve veze sa jablanicom (i bosnom), osim što je rođen u njoj. odmak'o se od svega.
papak je ako ne pomaze turbinu ... sramota
roditelji su u Jablanici. Kuću nema, ima stan. Roditelje i sestru je obezbjedio do kraja života..Bistrik je napisao/la:ako češ tako i Vaha je rodjen u Jablanici pa i on nepomaže Turbini. igrao za mladje kategorije Turbine. Mirza Teletović također rodjen u Jabalanici i počeo karijeru u Turbini, jest on košarkaš, a nevjerujem da i on pomaže itd imaš primjera koliko hočeš nije Brazzo jedini... zapravo lakše je pobrojati ko pomaže svoje bivše klubove nego ove drugeRUDARSKA2 je napisao/la:izvinjavam se ako je off .... ali jesul mu roditelji u jablanici ,ima li dole kucu ???castro je napisao/la: mislim da nema ni jedna slika.
papak je ako ne pomaze turbinu ... sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.