Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- jalehordas
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
jbg hocete li dati gol
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- jalehordas
- Kontakt:
pa dajte go
hajde ronaldo
nije valjda da je Gerlan blatnjav pa da cistis kopacke od blata
prihvati se lopte i daj gol
hajde ronaldo
nije valjda da je Gerlan blatnjav pa da cistis kopacke od blata
prihvati se lopte i daj gol
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- the scouser
- Kontakt:
E **** vam milione.... 

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
cestitam samo ste me vi oborili na kladionici za 80 km
prije sam mrzio real ali sada 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- jalehordas
- Kontakt:
ma bjezi sve kloc do kloca nemogu da daju go lyonu kad nije u formi
sta bi tek bilo da je lyon onaj stari
sta bi tek bilo da je lyon onaj stari
- roy_makaay
- Kontakt:
opet 1/8 finala plafon,jos jedna u nizu,jos jedna u nizu

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Milioni i milioni al dzaba
Sad se pitam gdje su oni "Realovci" koji su govorili :
sad ovdje pokusavate biti duhoviti,a veceras ce te doci i plakati kad vam Lyon ispusi
Ja mislim da će Lyon u dvije tekme imati 4 šuta
A sta vi mislite koliko ce vama Ronaldo stavit u mrezu
itd itd itd

sad ovdje pokusavate biti duhoviti,a veceras ce te doci i plakati kad vam Lyon ispusi
itd itd itd

hahaha ponovo vas Lyon naGuzi necete vi vidjeti ni ove sezone 4finale 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-.-BlueSharks je napisao/la:Slobodno je zaokruži, brini se za ostale parove, a to je riješeno.CRNI_SA je napisao/la:a jbte ja dvicu na real![]()
Dosadni momče @Saurman, nadam se da češ se na kraju tekme javiti, da zajedno proslavimo Realovu pobjedu
Pos.erem se ja na vase milione.
sljedeći transfer Reala je zamjena C.Ronaldo-Rooney + 250 miliona Manči... hahaha tuga
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 16 feb 2010, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
paja_patak je napisao/la:Rutinska pobjeda Lyona nad slabasnim protivnikom, Lyon je bio bolji trebao je pobjediti 3-0
Los Galaktikos hahahaha
e bas zbog ovoga ce na kraju ispasti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sta me prozivasFC BAYERN je napisao/la:Milioni i milioni al dzabaSad se pitam gdje su oni "Realovci" koji su govorili :
itd itd itd

ne sad ozbiljno,igrali smo kako smo igrali moli Boga da prodjemo dalje jer sa ovakom igrom tesko nama

ljudi su dobili bitku na sredini terena i tu je bio presudan faktor,bez Guttija i Lassa nigdje nas nije bilo na sredini.Diyara i Alonso su se dojmali kao pocetnici pored srednje linije Lyona,ako ispadnemo ocekujem da ce se trener naci na tapeti Pereza i covjeka ni krivog ni duznog mogli bi otjerati sa klupe iako je postavio najbolje sto je imao u tom trenutku...svakako za Pereza ne mogu biti krivci Ronaldo i Kaka (koji se nisu vidjeli na terenu) ipak oni donose i preveliku zaradu za Real da bi njima sta mogli prigovoriti,odbarana je bila jadna na nju bi i Perez smio prigovoriti ali nije svaki dan prelazni rok pa bolje mu je da suti jer tu nista ne moze uciniti iako je bilo sasvim jasno da smo bez Pepea u **** do grla sto se tice odbrane no Valdano je rekao da nam niko ne treba i tu se grdno prevario...cak i da prodjemo Lyon sto je opet vrlo moguce mi se namamo pravo nadati tituli jer smo veceras dobro prizamljeni i pokazano nam je da nam je 1/4 finale vrh sto se tice lige prvaka(daj boze da grjesim) ali ako pogledas malo jasnije sliku daj boze i da Lyon prodjemo

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
napokon da se slozim s tobomJameS 23 je napisao/la:sta me prozivasFC BAYERN je napisao/la:Milioni i milioni al dzabaSad se pitam gdje su oni "Realovci" koji su govorili :
itd itd itd![]()
ne sad ozbiljno,igrali smo kako smo igrali moli Boga da prodjemo dalje jer sa ovakom igrom tesko nama![]()
ljudi su dobili bitku na sredini terena i tu je bio presudan faktor,bez Guttija i Lassa nigdje nas nije bilo na sredini.Diyara i Alonso su se dojmali kao pocetnici pored srednje linije Lyona,ako ispadnemo ocekujem da ce se trener naci na tapeti Pereza i covjeka ni krivog ni duznog mogli bi otjerati sa klupe iako je postavio najbolje sto je imao u tom trenutku...svakako za Pereza ne mogu biti krivci Ronaldo i Kaka (koji se nisu vidjeli na terenu) ipak oni donose i preveliku zaradu za Real da bi njima sta mogli prigovoriti,odbarana je bila jadna na nju bi i Perez smio prigovoriti ali nije svaki dan prelazni rok pa bolje mu je da suti jer tu nista ne moze uciniti iako je bilo sasvim jasno da smo bez Pepea u **** do grla sto se tice odbrane no Valdano je rekao da nam niko ne treba i tu se grdno prevario...cak i da prodjemo Lyon sto je opet vrlo moguce mi se namamo pravo nadati tituli jer smo veceras dobro prizamljeni i pokazano nam je da nam je 1/4 finale vrh sto se tice lige prvaka(daj boze da grjesim) ali ako pogledas malo jasnije sliku daj boze i da Lyon prodjemo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Moram reci da ste me negativno iznenadili...ali rezultat za revans nije los,sta vise dosta je aktivan,al sam dosta iznenadjen koliko ste igrom podbacili...pratim jos jedan forum i vidim da vecina krivicu prebacuje na Pelegrinija jel je nesto mjenjao npr stavio je M.Diarru od pocetka i jos neke lose izmjene radio...
Sve u svemu drago mi je sto sam se zeznuo u procjeni prije utakmice,ali i dalje mislim da ste favoriti za prolaz,dao Bog da grijesim
Sve u svemu drago mi je sto sam se zeznuo u procjeni prije utakmice,ali i dalje mislim da ste favoriti za prolaz,dao Bog da grijesim

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- majestic24
- Kontakt:
@JameS 23 svaka cast na objektivnosti. Ja i dalje tvrdim da Real moze zabiti svakoj ekipi 5 golova,al jbg moze toliko i primiti. Sanse za prolazak su 55%-45% u korist Lyona. Jer morate igrati napadacki,a obrana ne ulijeva ni 1 % pouzdanja. Dovoljan je mali kiks,i ako Lyon zabije gol u gostima,vi ispadate.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
E hebo ga mis.
Pa kako to. Hajde sto ste izgubili, ali sto vas stavi na kladi, da mi je znati.
Bice bolje u Madridu.

Bice bolje u Madridu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
djaba realu 500 miliona da potrosi nema nista od njih trebaj use ugledati na barcu i dati priliku igracima iz svoje skole siguran sam da bi soldado i negredo zabili 5 komada veceras lyonu umjesto kloceva benzema i slicnih 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
[youtube][/youtube]
ma slazes se ti uvjek kad je nesto protiv Reala,ipak morao sam biti objektivan iako sam to preko srca radio...igra nam je (imal ko onaj smajli sto povraca) bljakSaurman je napisao/la:napokon da se slozim s tobomJameS 23 je napisao/la:sta me prozivasFC BAYERN je napisao/la:Milioni i milioni al dzabaSad se pitam gdje su oni "Realovci" koji su govorili :
itd itd itd![]()
ne sad ozbiljno,igrali smo kako smo igrali moli Boga da prodjemo dalje jer sa ovakom igrom tesko nama![]()

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.