Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2014, 22:34

Virtual kad jedan dan klekne pred Spahom:

[youtube][/youtube]

Heroju nacije, oprosti mu jer ne zna sta cini. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 maj 2014, 22:47

slika

:salut:
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2014, 22:48

Imam i ja istu kutiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 25 maj 2014, 23:26

[youtube][/youtube]

Ovo na 0:50 je poruka za Spahu i Spaholjupce, a javna je tajna da se ovo odnosilo na Sulejmana naše repke, od najboljeg igrača i najboljeg trenera kojeg je ova zemlja izrodila :bih:
I sa takvima se Pape uspio plasirati na SP :tokralju: :tokralju:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2014, 23:31

Sulejman će kad-tad završiti u nekoj ludnici.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 maj 2014, 23:43

AlanSmith14 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo na 0:50 je poruka za Spahu i Spaholjupce, a javna je tajna da se ovo odnosilo na Sulejmana naše repke, od najboljeg igrača i najboljeg trenera kojeg je ova zemlja izrodila :bih:
Utakmica u kojoj je Safet sastavio vezni red Medunjanin, Rahimic, Ibricic, Pjanic i Misimovic i uz to stavio Mravca u prvih 11. Znaci covjek sastavi najsporiji vezni red u istoriji nogometa i stavi amatera u prvih 11 i onda mu igraci krivi. Aferim momcino. :bow:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 maj 2014, 00:06

'ta će Pape bola'.

Njega iz najboljih dana bi ovaj Spaha lagano u džep stavio. :cool: :mrgreen:

:bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2014, 00:23

Stavio u džep i trč'o po terenu sa njim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2014, 00:28

Pape je ljubomoran na Spahica jer je on samo igrao za sugavu Jugoslaviju, a Spahic je kapiten jedne jedine i idol nacije. :bih: :bih: :bih:

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 26 maj 2014, 00:40

Cartman je napisao/la:Pape je ljubomoran na Spahica jer je on samo igrao za sugavu Jugoslaviju, a Spahic je kapiten jedne jedine i idol nacije. :bih: :bih: :bih:
Spaha bi proš'o s Papetom kao što je sa Wazzom i Ibrom ove godine u LP. :kafa:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 maj 2014, 01:03

Cartman je napisao/la:
AlanSmith14 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Utakmica u kojoj je Safet sastavio vezni red Medunjanin, Rahimic, Ibricic, Pjanic i Misimovic i uz to stavio Mravca u prvih 11. Znaci covjek sastavi najsporiji vezni red u istoriji nogometa i stavi amatera u prvih 11 i onda mu igraci krivi. Aferim momcino. :bow:
Zbog ovakvih stvari ovaj covjek nikad nece biti veliki trener a jos manje covjek.On je za svaki poraz okrivio igrace i uvijek ce okriviti,i to one najbolje.Nikad nije i nece reci ja sam kriv zbog taktike iz 80-ih ili ja sam kriv sto sam u sastav stavio neke lopate a bio je direktno kriv ohoho puta,u vecini utakmica.Zato ce spremno prihvatiti hvalospjeve na svoj racun kad se pobjedi.
Nikad ni trenera ni covjeka od njega.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 maj 2014, 01:10

Koja je recimo razlika izmedju velikog kapitena Emira Spahica i Safeta Susica.Spaha je uvijek spreman preuzeti krivicu na sebe da bi branio svoju ekipu i svoje suigrace.Primjer je utakmica protiv Egipta kad kaze,nije uredu da se zvizdi samo Edinu Dzeki,svi smo krivi,trebalo se zvizdati prvom meni jer sam svaku loptu pogresno dodao(a nije uopste odigrao toliko slabo,imao onu jednu loptu u noge protivniku na pocetku utakmice).
Ali on je spreman svoju igru prikazati i gorom nego sto jeste da zastiti svoju ekipu i svoje kolege,to je odlika velikih ljudi.A mesetar krivi svakoga samo sebe ne krivi nikad.
Uistinu je veliki covjek nas kapiten,jedan i jedini Emir Spahic :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 maj 2014, 06:03

Kad je bolan Spahić preuzimao krivicu na sebe, o čemu ti pričaš? Egipat je primjer, zato jer je bio prozvan od pola države, pa se kao zadnji smrad javio u FaceTV, sa već spremnom poltronskom pričom, a ne daje izjave za naše medije? Mani se te priče bubnjaš.

Čuj Spaha spreman preuzeti krivicu na sebe. Što je nije preuzeo protiv Francuske, Mađarske, Rumunije, i u ostalim utakmicama gdje je on direktan krivac za primljene golove i poraze, posebno za utakmicu protiv Mađarske, koja je još jedna od onih sumnjivih u njegovoj karijeri, a ima ih podosta.
Voli te tvoje Sarajevo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 maj 2014, 08:08

what if I told you da su i pape i spaha veliki igraci, treneri i ljudi. jedan je nase najvece fudbalsko ime u historiji ovog sporta, virtuoz sa loptom kojeg znaju od novog zelanda preko zimbabvea do zavidovica i najuspjesniji trener koji nas je na kraju krajeva i odveo na svjetsko prvenstvo, te udario pecat na atraktivnu igru koja je prepoznatljiva ne samo na balkanu ili evropi nego i u svijetu. drugi je nas kapiten, beskompromisni borac i kabadahija u pozitivnom smislu te rijeci tj u onolikoj mjeri u kolikoj jedan kapiten treba biti, a ta pozitivna drskost je ustvari nesto sto ga definise kao igraca. nas najveci sin bosanski i covjek lavljeg srca, jedan od onih kojeg protivnicki igraci i navijaci mrze, a njegove kolege i fanovi obozavaju.

:kafa:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 maj 2014, 08:45

A ne moze to tako. Pa kako bi se onda ljudi poklali kao u najboljoj sapunici? Nema onda teorija zavjere i promovisanja losih karakternih osobina da bi pojedincima bilo lakse bistvovanje u njihovim nevaznim zivotima. Ej, 20 dana prije ovdje se krve ko bi koga pape ili spaha. Ljudi su se usrali ko grlice +mentalitet sapunica i ja mahalac+neznanje i imas ovaj forum gdje se sve vrti oko klanova i poseravanje jednog igraca da bi se drugi digao. Cudno brate do bola.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 26 maj 2014, 10:20

Tako je!
Dokle vise, sto rece Mario Stanic u nekom intervjuu, mi balkanci imamo neki destrukivni gen u sebi i nastojimo sve sto valja unistiti.
Nije nam dosta sto smo se plasirali, pa sad raspredamo pricu ko je zamalo zajebo da ne odemo. Eee, sta se sve ovdje moze procitati.
Ljudi jeste li vi svjesni da poslije ove generacije ko zna kad cemo se opet plasirati na Svjetsko Prvenstvo. Umjesto da uzivate u tome da cete za koju sedmicu gledati reprezantaciju na najvecoj fudbalskoj smotri vi se ovdje nadmudrujete "ciji je tata jaci". :crazy:

Zakopajte ratne sjekire barem do kraja juna, pa onda nastavite po starom ako zelite.
A do tada svi treba da budemo kao jedno, da ispratimo reprezentaciju kako dolikuje, u pozitivnom ozracju. A taj slajm sacuvajte za nekad kasnije.

:bih: :bih: :bih:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 maj 2014, 10:51

Tako je Avdija, reci ono što svi misle i što svi znaju, osim par šarlatana koji pokušavaju da okaljaju ugled našeg kapitena :salut:
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 maj 2014, 11:14

Hvala ti Avdijo sine Bosanski, vjerni vojnice naseg vojskovodje! Povlacim sve ruzno sto sam rekao o Avdiji. :bow: :bow:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 maj 2014, 12:22

Tooo Avdija kraljuuu, sine bosanski, voli i tebe tvoj kapiten :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 maj 2014, 12:50

DonCorleone je napisao/la:Tooo Avdija kraljuuu, sine bosanski, voli i tebe tvoj kapiten :mrgreen: .

+1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, denza, Proximic i 54 gosta.