NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA History
most underrated player je pippen, bez ikakve dvojbe i to smo se hiljadu puta slozili svi na kraju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
MaGiCa je napisao/la:Kvotovanje naucheno.filip13 je napisao/la:pa parker je u nba došao s 19 godina,logično je da u evropi nije mogao pokazati nešto osobito u seniorskoj košarci![]()
Postovi od jedne rechenice, kao i uvek.![]()
Nechitanje napisanog.![]()
Elem, postoji pored NBA i ona druga kosharka, koju TP igrao svako leto i samo je proshle sezone i 2011. neshto napravio u njoj. Je l' treba da pishemo charshafe da bi to bilo jasno![]()
i zbog toga su npr. paspalj ili zdovc bolji od parkera u evropskoj košarci?
In leading France to the championship, Parker became the top scorer of the tournament and second-best in the history of the Eurobasket, surpassing Mavs star Dirk Nowitzki.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Po meni je Drazen najbolji Evropljanin svih vremena a iza njega Dirk, Parker i Toni Kukoc bez nekog fiksnog poretka, sve zavisi od ukusa posmatraca 
Dafilip13 je napisao/la:alemsa je napisao/la:LeBron prije LeBrona donekle
Samo je imo tu nesrecu da igra sa "anti-clutch" KJ.
Kasnije ga Stockton iznenadi, ruku slomio.
misliš na barklija?
drazen je previse mit i to dosta umanjuje objektivnost
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
RiverPlate
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:drazen je previse mit i to dosta umanjuje objektivnost
+ trilion
Grbavica naš je Hram!!!
+1LenBias je napisao/la:drazen je previse mit i to dosta umanjuje objektivnost
I ja bih samo dodao jos ovo,MVP,NBA prvak,MVP finala... Mislim da je tesko protiv ovoga..
alemsa je napisao/la:Dafilip13 je napisao/la:alemsa je napisao/la:LeBron prije LeBrona donekle
Samo je imo tu nesrecu da igra sa "anti-clutch" KJ.
Kasnije ga Stockton iznenadi, ruku slomio.
misliš na barklija?
barkli ruku lomio?
Ma ne, mini kletva Stocktonu zbog 97filip13 je napisao/la:alemsa je napisao/la:Dafilip13 je napisao/la:
misliš na barklija?
barkli ruku lomio?
Ma ne, mini kletva Stocktonu zbog 97alemsa je napisao/la:alemsa je napisao/la:Dafilip13 je napisao/la:
misliš na barklija?
barkli ruku lomio?
ok,nisam upoznat sa tim
Kako nisi upoznat, vjerovatno si gledo **** ga ti.filip13 je napisao/la:
ok,nisam upoznat sa tim
Sezona nakon sto su Rocketsi uzeli drugu titulu, Sonics su ih pomeli 4-0 95/96, onda su dali pola ekipe da se dovede Barkley, samo da se Seattle izbaci (jer su bili glavni prepreka), Seattle se izbacio 4-3, i u finalu konferencije protiv ona 2 luzera
alemsa je napisao/la:Kako nisi upoznat, vjerovatno si gledo **** ga ti.filip13 je napisao/la:
ok,nisam upoznat sa tim
Sezona nakon sto su Rocketsi uzeli drugu titulu, Sonics su ih pomeli 4-0 95/96, onda su dali pola ekipe da se dovede Barkley, samo da se Seattle izbaci (jer su bili glavni prepreka), Seattle se izbacio 4-3, i u finalu konferencije protiv ona 2 luzerajos Utahu izbacivali svake skoro godine, niko se nije nado uopste, da ce nas Utah izbaciti, i onda Stockton zavrsi Olajuwonu, Barkleyiju, i Drexleru karijere u smislu titula, onom trojkom game 6, 2 secunde do kraja.
ne sjećam se stvarno toga,te trojke,znam za dolazak barklija u hjuston i sve oko toga ali ne i te trojke
[youtube][/youtube]filip13 je napisao/la:
ne sjećam se stvarno toga,te trojke,znam za dolazak barklija u hjuston i sve oko toga ali ne i te trojke
" onclick="window.open(this.href);return false;
filip13 je napisao/la:
Paspalj i Zdovc - ne, ali npr. Sabonis, Petrovic, Kukoc, Galis - da.
Niko od njih nije nuzhno bolji ili veci igrach overall u odnosu na Parkera, ali u FIBA kosharci jesu svi oni vishe uradili od TPa.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dirk je najbolji Evropljanin svih vremena. Zdra'o.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Za mene je najveci europski suter Nikos Galis, kakva je to mašina bila kad je u pitanju scoring 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za mene je najveci europski suter Nikos Galis, kakva je to mašina bila kad je u pitanju scoring
Dobar je bio, dobar. Ali ga je reprezentacija Yu i timovi iz Yu toliko puta derali, da se vise nije moglo trpiti... Nevjerovatan suter, nepredvidiv. Bekovski par, Gallis- Yannakis. Ali po meni nije ni za prve najbolje petorke svih vremena. Druga petorka, mozda...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
MaGiCa je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Paspalj i Zdovc - ne, ali npr. Sabonis, Petrovic, Kukoc, Galis - da.
Niko od njih nije nuzhno bolji ili veci igrach overall u odnosu na Parkera, ali u FIBA kosharci jesu svi oni vishe uradili od TPa.
jbg,ti spomenu da je pola ex yu repke bolje od parkera u evropskoj košarci,a sad spominješ galisa i sabonisa
BernardBarnjak je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za mene je najveci europski suter Nikos Galis, kakva je to mašina bila kad je u pitanju scoring
Dobar je bio, dobar. Ali ga je reprezentacija Yu i timovi iz Yu toliko puta derali, da se vise nije moglo trpiti... Nevjerovatan suter, nepredvidiv. Bekovski par, Gallis- Yannakis. Ali po meni nije ni za prve najbolje petorke svih vremena. Druga petorka, mozda...
bogami je i on 1987. poderao sfrj,i nije baš bio neki dalekometni šuter,većinu koševa je koliko se sjećam postizaoi z ulaza,sjećam se da ga ni 25 cm viši kukoč nije mogao čuvati
ko je po tebi za prve petorke,misliš na evropljane?