15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Svaka postava bez Dzeke, Pjane ili Spahica je glupa postava. 

Begovic
Vranjes Bicakcic Spahic. Kolasinac
Mujdza Besic. Salihovic Lulic
Pjanic
Dzeko
To protiv argentine
Vranjes Bicakcic Spahic. Kolasinac
Mujdza Besic. Salihovic Lulic
Pjanic
Dzeko
To protiv argentine

Zadnja izmjena: zlajson, dana/u 26 maj 2014, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ce ko dobiti crveni karton na ovom mecu(a siguran sam da hoce) to ce biti Kolasinac. Jos uvijek je zelen, nekome ce otkinuti nogu i to je to. Previse dobrih igraca kod Argentinaca za pravljenje babunom gore navedenog. Po meni je uspjeh sve ispod 5:0Blue_He4rt je napisao/la:Moze njih Seo sve trojicu na leđa i popeti se na onaj kip u RiuNoName je napisao/la:Obatrojicu?

Ma da onda ne igramo i naguzimo se i Argentini i Nigerijikrmpotich je napisao/la:Ako ce ko dobiti crveni karton na ovom mecu(a siguran sam da hoce) to ce biti Kolasinac. Jos uvijek je zelen, nekome ce otkinuti nogu i to je to. Previse dobrih igraca kod Argentinaca za pravljenje babunom gore navedenog. Po meni je uspjeh sve ispod 5:0Blue_He4rt je napisao/la:Moze njih Seo sve trojicu na leđa i popeti se na onaj kip u RiuNoName je napisao/la:Obatrojicu?Kad smo kod nasih sansi u ovoj grupi, mislim da cemo jedino Iran dobiti. Od Nigerije također lagani pušing...

Seo još nikad u karijeri nije dobio crveni karton. Stavi se u ulogu sudije. Valja pogledati Sea u facu i izvući crveni iz džepa.krmpotich je napisao/la:Ako ce ko dobiti crveni karton na ovom mecu(a siguran sam da hoce) to ce biti Kolasinac. Jos uvijek je zelen, nekome ce otkinuti nogu i to je to. Previse dobrih igraca kod Argentinaca za pravljenje babunom gore navedenog. Po meni je uspjeh sve ispod 5:0Blue_He4rt je napisao/la:Moze njih Seo sve trojicu na leđa i popeti se na onaj kip u RiuNoName je napisao/la:Obatrojicu?Kad smo kod nasih sansi u ovoj grupi, mislim da cemo jedino Iran dobiti. Od Nigerije također lagani pušing...
Nas jedini i najveci problem biti koga odrediti da cuvaju Di Mariu i Messija. Moje misljenje da u reprezentaciji nemamo tako dva dobra defanzivca koji ce moci odraditi ovo da bi nam rezultat bio pozitivan.
Ne kontam Susica zasto nije pozvao Cocalica momka koji igra jako dobro i jos je u formi, a to mozete pratiti na par njihovih stranica. Cak je par puta bio i igracki utakmice. Ono zar je tesko poslati nekoga tamo da ga prati dvije utakmice, a siguran sam da bi nam puno znacio pogotovo u defanzivi...ali....
Ne kontam Susica zasto nije pozvao Cocalica momka koji igra jako dobro i jos je u formi, a to mozete pratiti na par njihovih stranica. Cak je par puta bio i igracki utakmice. Ono zar je tesko poslati nekoga tamo da ga prati dvije utakmice, a siguran sam da bi nam puno znacio pogotovo u defanzivi...ali....
Ljudi jel igramo sa nedjelje na ponedjeljak ili sa subote na nedjelju ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
15/16 ili nedjelja/ponedjeljak.ANTIFA ! je napisao/la:Ljudi jel igramo sa nedjelje na ponedjeljak ili sa subote na nedjelju ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

Ja bih ovako igrao protiv gaucosa

3-5-1-1- koja se transformise u 5-4-1 (povlacenjem bekova lulica i mujdze)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I ja sam razmisljao o toj formaciji koja bi bila mozda efikasna protiv Argentine, u defanzivi pogotovo. Ali da bi napravili takvu radikalnu promjenu treba dosta vremena, nije jednostavno promjeniti sa 4 na 3(5) igraca u zadnjoj liniji. Tako da nema od toga nista.hz1987 je napisao/la:
Ja bih ovako igrao protiv gaucosa
3-5-1-1- koja se transformise u 5-4-1 (povlacenjem bekova lulica i mujdze)
Pape ako dodje na ovaj forum,tek onda nece znati koju form da igra 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pozdrav svima!
Ne znam da li pisem pod odgovarajucom temom, ako ne, izvinjavam se.
Naime, suprug i ja idemo na ovu utakmicu (iz Dablina, u privatnom organizovanju). Nazalost karte smo dobili samo za prvu utakmicu, ali i to bolje nego nista
Interesuje me hoce li biti neko okupljanje nasih navijaca prije ove utakmice, ili ranijih dana? Mi cemo tamo biti od 09.06 pa bi mi bilo drago upoznati nase raje i zajedno podrzati nasu reprezentaciju..

Ne znam da li pisem pod odgovarajucom temom, ako ne, izvinjavam se.
Naime, suprug i ja idemo na ovu utakmicu (iz Dablina, u privatnom organizovanju). Nazalost karte smo dobili samo za prvu utakmicu, ali i to bolje nego nista

Interesuje me hoce li biti neko okupljanje nasih navijaca prije ove utakmice, ili ranijih dana? Mi cemo tamo biti od 09.06 pa bi mi bilo drago upoznati nase raje i zajedno podrzati nasu reprezentaciju..

- invincible1921
- Kontakt:
ma na stranu sve formacije i ostalo, ja se ne mogu oteti utisku da cemo mi do 60te minute dobiti crveni karton(vjerovatno spahic) i sta ces onda.... sve da do tog trenutka i imas pozitivan rezultat 

=\_1921_/=
FaraonTM je napisao/la:15/16 ili nedjelja/ponedjeljak.ANTIFA ! je napisao/la:Ljudi jel igramo sa nedjelje na ponedjeljak ili sa subote na nedjelju ?
15.06 u 19h Lokalnog vremena odnosno 16.06 u 00h Europskog Vremena

Ups.. Fali mi pola Posta

- Consigliere
- Kontakt:
Koliko samo formacija i postava?
Napisa li iko da je mozda jednako bitno sta ce se reci tim igracima koji istce na teren i u kakvom ce psihickom stanju docekati utakmicu?
Marakana
Argentina
Svjetsko prvenstvo
Milijarde gledalaca

Marakana

Argentina

Svjetsko prvenstvo

Milijarde gledalaca

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Koliko samo formacija i postava?Napisa li iko da je mozda jednako bitno sta ce se reci tim igracima koji istce na teren i u kakvom ce psihickom stanju docekati utakmicu?
Marakana![]()
Argentina![]()
Svjetsko prvenstvo![]()
Milijarde gledalaca
**** IM MAJKU

Consigliere je napisao/la:Koliko samo formacija i postava?Napisa li iko da je mozda jednako bitno sta ce se reci tim igracima koji istce na teren i u kakvom ce psihickom stanju docekati utakmicu?
Marakana![]()
Argentina![]()
Svjetsko prvenstvo![]()
Milijarde gledalaca
[youtube][/youtube]
svaka cast, koliko sam samo puta pregledao taj film i prosli me neki trnci na taj govor 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Izvini na offu, ali koji je to film?LenBias je napisao/la:svaka cast, koliko sam samo puta pregledao taj film i prosli me neki trnci na taj govor
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.