FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zdravo raja,ja sam novi na ovom forumu... Nadam se dugoj saradnji i sve boljem i boljem nasem Sarajevu ! 

zdravo,dobro nam dosaoMrgudOtlw je napisao/la:Zdravo raja,ja sam novi na ovom forumu... Nadam se dugoj saradnji i sve boljem i boljem nasem Sarajevu !

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako znas to poznato ime baci na ppfcsforever je napisao/la:Mislim da je od 3-4 koji dolaze, jedno ime će biti baš ono poznato. Pored toga bilo je planirano na posudbu dovesti 2 igrača iz Cardiffa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma to su sve nagađanja. Rijetki su koji znaju koji ce igrac potpisat za nas i s kim se uopste pregovara. Tako da se bezze gađamo nekim imenima.
Al eto, mora se o necem pisat

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- franklampard8
- Kontakt:
Mato ostani !simon je napisao/la:Dino Selimović za ****.ba: Želimo zadržati Matu Jajala
1946
- Burberry46
- Kontakt:
Mislim da nece vise racunati na njega, nije se ni pojavio na dodjeli trofeja, nestao momak od 1 majafukarezv je napisao/la:kakva je situacija sa Travancica da li racunate na njeg za sedecu sezonu ?

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne mogu ni zamislit onda ekipu ako kojim cudom ostane Mato uhh 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
''Za mene je ovaj klub jednako bitan kao što bi bio i onaj u ligi petice. Dolazak u Sarajevo bio je izazov, a ujedno i kompromisno održavanje moje forme. Mnogo puta sam morao odgovarati na to pitanje o ostanku na Koševu, ali mislim da iz sportskih razloga to trenutno nije realna opcija. Vidjet ćemo'', kazao je Mato Jajalo
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma sta ce Dino ublehaš 

Ma naravno da se nezna nista. Sigurno veoma mali spektar ljudi zna imena koja su u opticaju. A po meni najvece pojacanje bi bilo ostanak Mate Jajala,igraca uz kojeg ce Cimirot jos vise napredovati i pravog primjera profesionalca svima u ekipi. Iskreno,veoma tesko bi mogli nadoknaditi(skoro pa nemoguce) njegov odlazak !Hordas Doboj je napisao/la:Ma to su sve nagađanja. Rijetki su koji znaju koji ce igrac potpisat za nas i s kim se uopste pregovara. Tako da se bezze gađamo nekim imenima.
Sad se znaci prica o ostanku Mate, nadajmo se najboljem i da ce ovaj momak ostati u klubu i dalje.
04.10.2009 !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nadajmo se, mada ne treba ocekivati mnogo. Ponuda njemu nece nedostajat, sad kakvih sve i za koju lovu.sarajlija je napisao/la:Sad se znaci prica o ostanku Mate, nadajmo se najboljem i da ce ovaj momak ostati u klubu i dalje.
I njemu je vjerujem bolje igrati u ekipi koja se bori za vrh u losoj ligi i osvajati trofeje, nego otic u jacu ali u ekipu sa skromim ambicijama i borbom za ostanak (tipa Austrija, Belgija, Ukraj. Turska, Svicarska...) nagadjam

Iako bi ostao, to bi bilo polusezona ili u krajnjem slucaju sezona.
Stvarno ce ga biti skoro pa nemoguce zadrzati

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Recimo da je tako, mislim ipak da su nam minimalne sanse da ce on ostati kod nas na kraju, no opet mu hvala na ovoj polusezoni pokazao je dosta i veliki je fudbaler u to nema sumlje. 

04.10.2009 !!
- Evolution87
- Kontakt:
Ako ostane Mato upravi naklon do poda 
Mada i da mislim da nema sanse da ostane, tesko da mozemo parirati klubovima iz Serie B.

Mada i da mislim da nema sanse da ostane, tesko da mozemo parirati klubovima iz Serie B.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cisto sumnjam ali to bi bilo fenomenalno!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Husejinovic Mato Komazec sve su to neka instant rješenja kratkotrajna gdje ustvari Sarajevo i igrač imaju uzajamno korisnu vezu oni dignu formu i idu dalje,a Sarajevo profitira sa boljim igrama,golovima i bodovima..
-
- Kontakt:
Ja rekoh neki dan u odgovoru jednom forumašu (čini mi se @hilmo) da su šanse male ali da ipak postoje...recimo 5%. Uprava će u narednih 3-4 dana obaviti razgovore sa njim. Mislim kad bi mu se ponudilo pola godišnje zarade koju bi imao u Italiji (Livorno)...ostao bi sigurno. Naravno za takvu finansijsku egzibiciju , uprava mora imati odobrenje amidže. Obzirom da Koeln 99% ne računa na Jajala, uz cifru koju bi odobrio amidža a (kako rekoh, pola god plate u Livornu)...skoro 100% sam siguran da bi ostao u FCS
Možete vi komotno i u grupnu fazu LE, samo da Mato ostane, fakat je doktor za naše standarde.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 26 maj 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.