farinelli123 je napisao/la:Jes' Green malo zelen, ali sve je moguce
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Čitam na Sky Italia da se interesujemo za onog panja iz Intera Ranocchiu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
Izgleda da onaj panj ode u Psg
Benatia
Benatia
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- el-fighter
- Kontakt:
Nije me bilo nekoliko dana na forumu, a nisam ni adekvatno ispratio finale Kupa. Sto je najvaznije uzeli smo trofej i spasili sezonu. Sada nam slijede nerviranja oko transfera sve do kraja prijelaznog roka, ali to ce biti djelomicno ublazeno tokom SP-a.
Prvi u nizu je transfer Luiza u PSG, iako smo mi bili zainteresovani za njega. Povezujemo se sa jos nekim defanzivcima, ali sigurno je da ce jedan vrhunski branic doci na AA.
Prvi u nizu je transfer Luiza u PSG, iako smo mi bili zainteresovani za njega. Povezujemo se sa jos nekim defanzivcima, ali sigurno je da ce jedan vrhunski branic doci na AA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
momci sutra na areni sport 1 nasa zadnja tri finala inter,CSKA London i domuz 2013 pocev od 11 sati
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- BavaracZenica
- Kontakt:
Samo nee Ranokijaa, Samsungokija, Simensokija, brateeee daj nam Benatiu ak vec mora iz Italije.
Sto se tice Spanske lige Laport, nista Godin... al etoo nekad mi navijaci prizeljkujemo bilo ko da dodje, samo da se moze rec da nam je neko dosao ...

Sto se tice Spanske lige Laport, nista Godin... al etoo nekad mi navijaci prizeljkujemo bilo ko da dodje, samo da se moze rec da nam je neko dosao ...
FC Bayern !!!!!
Luiz je bio interesantan, u toj mjeri što bi on odgovarao ovom sistemu igre Pepa. A sada nije baš skroz ni jasno jesmo li mi baš za njega zapeli do kraja. Ako je uprava i imala toliki interes, trebamo se pravit Englezi i reći kako nismo imali interesa. Njih koji god igrač odbije, poslije bude da nisu bili zainteresovani....
Generalno ja za razliku od nekih i ne mislim da nam je baš stoper neophodan. Najkasnije u finalu kupa se vidjelo kakav posao u odbrani može odraditi Martinez i baš mi se svidio na toj poziciji libera (faktički je to igrao). Ja mislim da će njega Pep forsirati na tako čudnim pozicijama, više u odbrani nego vezi. Dante je ionako super stoper, s tim da mu je ova sezona bila nešto slabija od one prethodne, Boa često dobar, s tim da kod njega jedino te neke greške katastrofalne, koje se pojave s vremena na vrijeme, nerviraju. Ima nekad black out-e.
Badstuber se isto vraća....Sada je samo pitanje koliko će on biti onaj stari, koliko se može vratiti na stari kolosijek. Pa zbog toga moguće da će se i dalje pratiti stoperi. Možda bi Benatia mogao doći u obzir. Ranochia ne dolazi nikako u obzir, a mislim (čak sam i siguran) da je to patka.
Opet pojedini menadžeri pokušavaju preko Bayernovog imena dići cijenu pojedinim igračima.
Isto mi je bilo čudno kada neki dan i ime Ramseya spomenuše (naravno kada su u pitanju pozicije u vezi)....
Generalno ja za razliku od nekih i ne mislim da nam je baš stoper neophodan. Najkasnije u finalu kupa se vidjelo kakav posao u odbrani može odraditi Martinez i baš mi se svidio na toj poziciji libera (faktički je to igrao). Ja mislim da će njega Pep forsirati na tako čudnim pozicijama, više u odbrani nego vezi. Dante je ionako super stoper, s tim da mu je ova sezona bila nešto slabija od one prethodne, Boa često dobar, s tim da kod njega jedino te neke greške katastrofalne, koje se pojave s vremena na vrijeme, nerviraju. Ima nekad black out-e.
Badstuber se isto vraća....Sada je samo pitanje koliko će on biti onaj stari, koliko se može vratiti na stari kolosijek. Pa zbog toga moguće da će se i dalje pratiti stoperi. Možda bi Benatia mogao doći u obzir. Ranochia ne dolazi nikako u obzir, a mislim (čak sam i siguran) da je to patka.
Opet pojedini menadžeri pokušavaju preko Bayernovog imena dići cijenu pojedinim igračima.
Isto mi je bilo čudno kada neki dan i ime Ramseya spomenuše (naravno kada su u pitanju pozicije u vezi)....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ajmo po Benatiu, ajd Zama riješi nam ovi poslić prije WC. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Finala bez Bayerna nisu interesantna i treba tražiti od Platinija da takva finala ukine
No, jučer se napunilo 14 lijepih godina od ovog trenutka

Armani će oblačiti naše momke na svečanim prijemima. Imamo šminka trenera, sad imamo i šminka igrače, a klub je odavno šminka. Zajebaniji od ovoga ne možemo biti 

Nema šta, šminka smo postaliGiorgio Armani je napisao/la:Guardiolin Bayern je preatraktivna ekipa, koja ima fantastične atletičare. Prije svega Bayern je svjetski klub i ja sam se odlučio da budem na neki način dio njega. Armani stoji za luksuz, a kome stoji luksuz, ako ne klubu poput Bayerna?! Veoma sam sretan što će igraclči nositi moju robu.
Sent from my Philips Smart TV.
Moguće da taj fudbalski as vodi Ameriku, a moguće je da ne vidi ni minuta, a moguće je i ono u sredini, sve je moguće.farinelli123 je napisao/la:Jes' Green malo zelen, ali sve je moguce
Uhvatio sam malo penala protiv Chelsea, nevjerovatno.
Doduše treba to posmatrati da smo dobili penale protiv Valencie, da smo dobili Atletica izjednačujućim golom u 120 minuti, a onda smo izgubili finale od Manchestera u 90-tim.
U fudbalu se sve vraća.
Benatia nama najviše odgovara, nevjerovatan igrač po principu šuti i radi, neprikosnoven borac, potkovan tehničar i pritom još nabildan.
effe potreban je stoper zbog konkurencije i širine,
a Martin je potreban u vezi, ili na liberu kad se tako bude igralo,
on u klasičnom stoperskom formatu nema šta da traži.
Nemoj bit' titiska, jer to je jedini razlog da ti kao stoper ne treba,
ne brini se bolan puna nam je kuća para, moramo i odvaditi da bi se nastavilo još više priljevati.
Parama je potrebno da cirkulišu...
Ma može Martin sve....Klare je napisao/la:
effe potreban je stoper zbog konkurencije i širine,
a Martin je potreban u vezi, ili na liberu kad se tako bude igralo,
on u klasičnom stoperskom formatu nema šta da traži.
O parama se brine uprava i trebaju naravno i cirkulisat. Ali nemoj da punimo kase nekim klubovima za igrače, za koje nismo sigurni da su veći stepen od onog što imamo.Klare je napisao/la: Nemoj bit' titiska, jer to je jedini razlog da ti kao stoper ne treba,
ne brini se bolan puna nam je kuća para, moramo i odvaditi da bi se nastavilo još više priljevati.
Parama je potrebno da cirkulišu...
Joj ja bi ovog Godina odmah doveo, kad smo već kod te priče.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Kolko kosta Di Maria
Lik je yebeni dominator, kakvu je sezonu odigr'o,
idealan igrac za Bayern
Odlican igrac, a ne bi bio puno skup oko 20 mil.
Lik je yebeni dominator, kakvu je sezonu odigr'o,
effe_sa je napisao/la:Joj ja bi ovog Godina odmah doveo, kad smo već kod te priče.....
Znači, imamo novog prvaka Europe... Sad znamo da dvije milijarde uloženih evrića od zadnje osvojene titule nije uzaludno potrošeno. Trebalo bi kopirati taj recept 
Na današnji dan su se dvije značajne stvari desile. Krenimo redom:
1969. godina

Otvoriti sliku u novon prozoru radi cjelokupnog prikaza
Prije tačno 45 godina osvojili smo tepsiju BL-a, po prvi put od njenog osnivanja '63. godine
2013. godina

Treba li šta ovdje dodati?
Na današnji dan su se dvije značajne stvari desile. Krenimo redom:
1969. godina

Otvoriti sliku u novon prozoru radi cjelokupnog prikaza
Prije tačno 45 godina osvojili smo tepsiju BL-a, po prvi put od njenog osnivanja '63. godine
2013. godina

Treba li šta ovdje dodati?
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... ezzo.shtml
Roma navodno traži 40 mil. za Benatiu..Quaranta milioni di euro. La Roma fissa il prezzo di Benatia, che negli ultimi giorni ha espresso il desiderio di lasciare la capitale. Lo riporta Il Tempo, spiegando la situazione. La Roma non vorrebbe vendere il giocatore, ma allo stesso tempo non vuole cedere alle richieste economiche del marocchino. Sul difensore ci sono City e Bayern. Vista la situazione, intorno ai 35 milioni Benatia potrebbe partire.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BavaracZenica
- Kontakt:
Iako je relativno malo kod nas igrao, jednu sezonu briljantan, druga provedena u povredama, a na početku treće mu je trener došao glave zbog spavanja na času, ostao mi je jedan od naših najdražih napadača, od kako pratim Bayerna. Nosio je nadimak "čovjek za 1:0". I nadasve, uvijek ću se sjećati njegovog gola Hoffenheimu u 92-oj minuti za 2:1(kada je čitava kafana utihnula, a ja jedini od sreće skakao) ili gola Getafeu u 121-oj minuti za 3:3. Danas mu je 37. rođendan i ja mu želim sve najbolje.

Ove sezone je bio 2. strijelac Serije A
P.S. Čim se moja 3 posta nalaze na stranici, znači da je forum utihnuo

Ove sezone je bio 2. strijelac Serije A
P.S. Čim se moja 3 posta nalaze na stranici, znači da je forum utihnuo
- bavaracmujo
- Kontakt:
Neka mu je i od mene sretan i svi ga odlicno pamtimo a go protiv getafe nikad se nece zaboraviti, isto tako na danasnji dan prije 15 god se desio dogadjaj koji nikad nijedan pravi bavarac nece zaboravit dok je ziv to cuveno fine protiv uniteda, taj dan i dan finala u nasoj arene protiv celzija su dva dogadjaja koji se nevolim ni u snu prisjetiti kako to samo boli, kad smo izgubili protiv mance 7dana nisam iso u skolu to su bili dani zalosti a protiv celzija sam uzo 10dana odmora da se dohavizam i nocima nisam mogo spavati to su fuj trenutci mog zivota, nikad se neponovilo fuj!
Nisam bio dugo na forumu, pa reko da prokomentarišem ova dešavanja u zadnje vrijeme.
Prije svega, drago mi je da Luiz odlazi u PSG, odnosno da neće doći u Bayern.
Previše je nonšalantan i nedisciplinovan za poziciju stopera, a premalo ofenzvino kvalitetan na zadnjem veznom i ne vidim kako bi on uopće unaprijedio igru Bayerna. Već je formiran igrač, ne može mijenjati stil igre sa 27 godina. Tako da sam mišljena da nije baš najbolje rješenje za Bayern u ovom trenutku. I ako je istina ovih 40-50 miliona funti, previše.
Mada su on i Thiago Silva potencijalno najbolji stoperski par na svijetu. Plus im je to i što se znaju iz reprezentacije.
Benatia je i dalje neki moj prvi izbor, pisao sam zašto mislim tako, ali nekako mislim da nema ništa od toga. Mnogo klubova se veže uz njegovo ime, a praksa Bayerna zadnjih godina je bila takva da nikada nisu dovodili igrače koji su u centru pažnje tijekom prelaznog roka. City, Chelsea, United, Real i drugi se pominju kao potencijalni kupci.
Ne znam, volio bih da griješim.
Inter i Ranocchiu nisam nešto pretjerano pratio ove sezone, tako da ne znam šta da kažem u vezi njega.
Odlazak Kroosa bi bila velika greška.
Odličan igrač, sa dobrom i dosta konstantnom sezonom iza sebe.
Vidim pominje se njegova brzina kao mana, ja ne vidim to tako jer za igrača koji rijetko izlazi na krila i koji 90 % vremena provede na sredini terena, brzina nema tako veliku ulogu. Važnije je imati dugu i preciznu loptu, dobar dribling i dobar pas. Kroos sve to ima.
Thiago jest dobar igrač, ali ne toliko dobar da se Bayern bukvalno odrekene Kroosa radi njega.
Odreći se Cana i Kroosa u razmaku od godinu dana bi bila velika greška.
Ako je Mandžukić radio ono što se moglo pročitati u Bildu i na raznim portalima, onda je zaslužio da ode iz Bayerna. Šteta jest, ali takvo ponašanje nije primjereno jednom profesinalnom fudbaleru. Hvala mu za sve i svakom navijaču Bayerna bi trebao ostati u sjećanju kao odličan igrač i jedan od najvažnijih igrača u sezoni kad se osvojila trostruka kruna.
Što se nekih evenutalnih dolazaka tiče, volio bih da, pored kvalitetnog stopera, dođe jedan solidna back up napadač i iskusan lijevi bek koji bi prihvatio ulogu da bude drugi izbor.
Prije svega, drago mi je da Luiz odlazi u PSG, odnosno da neće doći u Bayern.
Previše je nonšalantan i nedisciplinovan za poziciju stopera, a premalo ofenzvino kvalitetan na zadnjem veznom i ne vidim kako bi on uopće unaprijedio igru Bayerna. Već je formiran igrač, ne može mijenjati stil igre sa 27 godina. Tako da sam mišljena da nije baš najbolje rješenje za Bayern u ovom trenutku. I ako je istina ovih 40-50 miliona funti, previše.
Mada su on i Thiago Silva potencijalno najbolji stoperski par na svijetu. Plus im je to i što se znaju iz reprezentacije.
Benatia je i dalje neki moj prvi izbor, pisao sam zašto mislim tako, ali nekako mislim da nema ništa od toga. Mnogo klubova se veže uz njegovo ime, a praksa Bayerna zadnjih godina je bila takva da nikada nisu dovodili igrače koji su u centru pažnje tijekom prelaznog roka. City, Chelsea, United, Real i drugi se pominju kao potencijalni kupci.
Ne znam, volio bih da griješim.
Inter i Ranocchiu nisam nešto pretjerano pratio ove sezone, tako da ne znam šta da kažem u vezi njega.
Odlazak Kroosa bi bila velika greška.
Odličan igrač, sa dobrom i dosta konstantnom sezonom iza sebe.
Vidim pominje se njegova brzina kao mana, ja ne vidim to tako jer za igrača koji rijetko izlazi na krila i koji 90 % vremena provede na sredini terena, brzina nema tako veliku ulogu. Važnije je imati dugu i preciznu loptu, dobar dribling i dobar pas. Kroos sve to ima.
Thiago jest dobar igrač, ali ne toliko dobar da se Bayern bukvalno odrekene Kroosa radi njega.
Odreći se Cana i Kroosa u razmaku od godinu dana bi bila velika greška.
Ako je Mandžukić radio ono što se moglo pročitati u Bildu i na raznim portalima, onda je zaslužio da ode iz Bayerna. Šteta jest, ali takvo ponašanje nije primjereno jednom profesinalnom fudbaleru. Hvala mu za sve i svakom navijaču Bayerna bi trebao ostati u sjećanju kao odličan igrač i jedan od najvažnijih igrača u sezoni kad se osvojila trostruka kruna.
Što se nekih evenutalnih dolazaka tiče, volio bih da, pored kvalitetnog stopera, dođe jedan solidna back up napadač i iskusan lijevi bek koji bi prihvatio ulogu da bude drugi izbor.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3964_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
" onclick="window.open(this.href);return false;
aždaha ovaj Benatia vrjedi 40m.
aždaha ovaj Benatia vrjedi 40m.
FC BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.