NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA History
Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
Ovo je po mom ukusu. Nego drugi bi nesto drugacije napisao predpostavljam. Za drugu petorku je milion kanditata: Divac, Rađa, Marčulionis, Stojaković, Gasol, Schrempf, Gallinari, Bargnani, Ilgauskas, Kleiza, Peković, Rik Smits, Kirilenko, Danilović, Krstić, Paspalj, Radmanović, Türkoğlu...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
Ovo je po mom ukusu. Nego drugi bi nesto drugacije napisao predpostavljam. Za drugu petorku je milion kanditata: Divac, Rađa, Marčulionis, Stojaković, Gasol, Schrempf, Gallinari, Bargnani, Ilgauskas, Kleiza, Peković, Rik Smits, Kirilenko, Danilović, Krstić, Paspalj, Radmanović, Türkoğlu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
Ovo je po mom ukusu. Nego drugi bi nesto drugacije napisao predpostavljam. Za drugu petorku je milion kanditata: Divac, Rađa, Marčulionis, Stojaković, Gasol, Schrempf, Gallinari, Bargnani, Ilgauskas, Kleiza, Peković, Rik Smits, Kirilenko, Danilović, Krstić, Paspalj, Radmanović, Türkoğlu...Kukoć bi sigurno pojeo Gasola 1 na 1 , cak i Dirka , ali Dirk je ostavio toliko trag u NBA da u stvari on nije europski igrac . Kuki bi isao kao 6-ti igrac
Sve ok ali je najbitnije ono sto je podvuceno... Gasol nikako ne moze biti prije Kukoča ali ni pod razno... ni po jednom jedinom parametru...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
Ovo je po mom ukusu. Nego drugi bi nesto drugacije napisao predpostavljam. Za drugu petorku je milion kanditata: Divac, Rađa, Marčulionis, Stojaković, Gasol, Schrempf, Gallinari, Bargnani, Ilgauskas, Kleiza, Peković, Rik Smits, Kirilenko, Danilović, Krstić, Paspalj, Radmanović, Türkoğlu...Kukoć bi sigurno pojeo Gasola 1 na 1 , cak i Dirka , ali Dirk je ostavio toliko trag u NBA da u stvari on nije europski igrac . Kuki bi isao kao 6-ti igrac
Sve ok ali je najbitnije ono sto je podvuceno... Gasol nikako ne moze biti prije Kukoča ali ni pod razno... ni po jednom jedinom parametru...
bolja nba karijera?
Sto ne bi mogao bgt,ako cemo nba karijere porediti samo Gasol je daleko ispred Tonija,cak i sa reprezentacijom ima jednake uspjehe..BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
Sto ne bi mogao bgt,ako cemo nba karijere porediti samo Gasol je daleko ispred Tonija,cak i sa reprezentacijom ima jednake uspjehe..[/quote]BABADZO je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
meni i @bernardu je pretpostavljam kukoč neko uz koga smo odrastali gledajući košarku,mislim da smo među najstarijim na ovom pdf,pa smo možda preemotivno vezani za to doba košarke,ali činjenica je da gasol ima ako ništa drugo bolju nba karijeru
Kukoc bi uzeo Dirka 1 na 1?Kobe Bryant je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
alemsa je napisao/la:Kukoc bi uzeo Dirka 1 na 1?Kobe Bryant je napisao/la:Zamjeni Kukoća za Gasola i to je toBernardBarnjak je napisao/la:Moja prva petorka europljana ali da je odigrao barem jednu utakmicu u NBA...
G. Petrović, Dražen
G. Parker, Tony
F. Nowitzki, Dirk
F. Kukoč, Toni
C. Sabonis, Arvidas
šbb kbb
Lektira: http://grantland.com/features/2002-west ... nto-kings/" onclick="window.open(this.href);return false;
Četvrte utakmice konferencijskih finala:

Četvrte utakmice konferencijskih finala:

#MFFL!
#COYG!
#COYG!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja sam napisao meni najbolju petorku i to sam podvukao ali djaba.
Kukoč je bolji i kvalitetniji igrač od gasola iako nisu bas igrali na istoj poziciji. Kakva ba kvalitetnija karijera? Jel bitno ko je bolji igrac ili ko ima bolju karijeru? Kukoceva 3 prstena sa Bullsima valjda nesto znace
ono rekord 72-10 to ste zaboravili? 
Kukoč je bolji i kvalitetniji igrač od gasola iako nisu bas igrali na istoj poziciji. Kakva ba kvalitetnija karijera? Jel bitno ko je bolji igrac ili ko ima bolju karijeru? Kukoceva 3 prstena sa Bullsima valjda nesto znace
Znace nesto valjda i Gasolova 2 (da nije bilo Gasola,Kobe ne bi ni prismrdio GOAT raspravama),4 puta allstar,3 puta all NBA,jedini neamerikanac koji je uzeo ROY nagradu..Toni je legende europske klupske kosarske,gdje je bio evropski Magic maltene ali i Gasol ima sjajnu,HOF karijeru..
@filip
vrlo tesko je uzet Dirka 1 na 1, onaj fade away je ne moguce odbranit, ziva lova.
Tako da u igri 1 na 1 nebi stavio lovu protiv Dirka u 90% slucajeva.
vrlo tesko je uzet Dirka 1 na 1, onaj fade away je ne moguce odbranit, ziva lova.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BABADZO je napisao/la:Znace nesto valjda i Gasolova 2 (da nije bilo Gasola,Kobe ne bi ni prismrdio GOAT raspravama),4 puta allstar,3 puta all NBA,jedini neamerikanac koji je uzeo ROY nagradu..Toni je legende europske klupske kosarske,gdje je bio evropski Magic maltene ali i Gasol ima sjajnu,HOF karijeru..
Sve sto si napisao stoji. Ali ne dijelim ja platu
Filip me pitao za petorku i ja napisao svoje misljenje i to sam podvukao.
Ako se neko ne slaze ili ima drugacije misljenje meni je to OK!
Po meni Toni Kukoč je u najboljoj evropskoj petirci svih vremena. Tačka.
BernardBarnjak je napisao/la:Ja sam napisao meni najbolju petorku i to sam podvukao ali djaba.
Kukoč je bolji i kvalitetniji igrač od gasola iako nisu bas igrali na istoj poziciji. Kakva ba kvalitetnija karijera? Jel bitno ko je bolji igrac ili ko ima bolju karijeru? Kukoceva 3 prstena sa Bullsima valjda nesto znaceono rekord 72-10 to ste zaboravili?
pa i gasol ima prstenove,zar ne,2 prstena,u te dvije sezone bio drugi igrač prvaka,titulu najboljeg rukija sezone,drugu petorku sezone,dva puta treću petorku sezone,35. bloker svih vremena,teško da je ovo slabija nba karijera od kukočeve
alemsa je napisao/la:@filip
ma znam,to je ono poređenje za djecu 1 na 1,smiješno mi to malo
Slazem se
BernardBarnjak je napisao/la:BABADZO je napisao/la:Znace nesto valjda i Gasolova 2 (da nije bilo Gasola,Kobe ne bi ni prismrdio GOAT raspravama),4 puta allstar,3 puta all NBA,jedini neamerikanac koji je uzeo ROY nagradu..Toni je legende europske klupske kosarske,gdje je bio evropski Magic maltene ali i Gasol ima sjajnu,HOF karijeru..
Sve sto si napisao stoji. Ali ne dijelim ja platu![]()
Filip me pitao za petorku i ja napisao svoje misljenje i to sam podvukao.![]()
Ako se neko ne slaze ili ima drugacije misljenje meni je to OK!
Po meni Toni Kukoč je u najboljoj evropskoj petirci svih vremena. Tačka.
sve ok,ne fali nam ništa malo raspravljati,ako se pravi petorka koja bi koliko toliko mogla igrati na terenu kukoč je ispred gasola jer novicki,gasol i sabonis teško da bi mogli igrati zejedno
Nowtzki I Gasol slabo, ali sa Sabonisom bi mogo igrati ko bilo od jakih Pf. Raja zaboravlja koji je luxuz bio Sabonis.
alemsa je napisao/la:Nowtzki I Gasol slabo, ali sa Sabonisom bi mogo igrati ko bilo od jakih Pf. Raja zaboravlja koji je luxuz bio Sabonis.
tačno,ali sva trojica zajedno,teško,jedino da je novicki onaj sa početka karijere kad je znao i na 3 igrati
Slazem se @filipe, ali I sam znas da je Sabonis puco trojke, sto je bio nocna mora za ostale C, jer ih je izvlacio iz reketa. sudije su ga **** protiv LA, coj'k je Shaqa drzo extra, sudije su ga **** onu tekmu protiv LA.
Meni je gotiva bio
Meni je gotiva bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.