Elegant je napisao/la:Treba malo sacekati da vidimo sa kakvim igrackim kadrom ulazimo u europu, pa onda o ocekivanjima.
Mozemo mi cekati do zore ako nasi opet odluce da idu na evropsku ekskurziju, nista od nasih nadaja i samo razocarenja ce uslijediti pa ce se opet pitati zasto je sve manje raje na Grbavici a svake godine se za titulu bore.
Ja mislim, da smo mi jedini klub sa ovih nasih prostora koji u samom startu, radi te finansijske neimastine (kao da smo nekada imali para) sami sebe u staru otpisemo, ali pazi, sami sebe!
Samo kad mi malo svi drugacije razmisljali, mislim prvenstveno na strucni stab, jer mi navijaci opet to gledamo drugacije, mozda bi mogli nesto i napraviti. EL liga je u pitanju, ajde da je CL pa to su timovi koji su drugih dimenzija za DInamo, Partizan a ne za Zelju, pa da covjek nesto kaze, ali eto, vidjet cemo kako ce to sve izgledati u narednim danima.
Sta je jos problem?
Po meni ova nasa igra, koje je dobra za krkanske lige, ali za evrope trebas imas super jake bekove i krila za to sto pokusavas da odigras.
A to ujedno kosta?
Vjerovatno Amar zna to vec odavno pa zbog toga i startu sam sebe otpise da lakse primi poraz i sve to sto ide uz to, ali zar se makar ne moze nesto prilagoditi majku mu J***.
Pa eto komsije su gore prosle Lekvsog na primi-nabi igru, a mi bi garant od istog to Levskog peticu fasovali jer se ne znamo postaviti, tj, ako se ne mozemo nadigravati, ne mozemo nista drugo.
Sve druge ekipe protiv kojih smo igrali smo sabi sebe u startu otpisivali: Hapoel, Maccabi, Maribor, Plizen.
Jedino se Sherifa nismo bojali jer smo znali da su veliku rokadu u ekipi napraviti zato smo se i znali postaviti.