Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije bolest sve sto boli.Rodman je napisao/la:Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.
Koliko je Aldin iskoristio IP adresa u Sarajevu poslje iduceg bana morat ce u RajlovacRodman je napisao/la:Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko je Aldin iskoristio IP adresa u Sarajevu poslje iduceg bana morat ce u RajlovacRodman je napisao/la:Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko je Aldin iskoristio IP adresa u Sarajevu poslje iduceg bana morat ce u RajlovacRodman je napisao/la:Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.![]()
![]()
Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo...PL BiH -1 je napisao/la:Nego sta neg je ubleha... Ispo mu Cardiff a Torpedo 3 mijesta od titule. I nije ubleha?
A da kup koji je 9 godina bio **** takmicenje je Tanov najveci uspjeh. A doce dan kad ce jedno od 11 njegove dijete preuzeti Sarajevo![]()
Ubleha jasta je. De nabrojte mi njegove uspjege. Hadziabdic mnogo uspjeniji od njega pa i Musemic samo sto mi zivimo u bjednoj zemlji pa nam oci cakle kad tudje pare vidimo.
A sad se sami sa sobom raspravljajte i pozdravite Sanjina telecu glavu iz red pointa.
Ja te balo 2 puta mogu napraviti. Ti seljacino se tuci mene je to proslo prije 30 godina.MrgudOtlw je napisao/la:Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo...PL BiH -1 je napisao/la:Nego sta neg je ubleha... Ispo mu Cardiff a Torpedo 3 mijesta od titule. I nije ubleha?
A da kup koji je 9 godina bio **** takmicenje je Tanov najveci uspjeh. A doce dan kad ce jedno od 11 njegove dijete preuzeti Sarajevo![]()
Ubleha jasta je. De nabrojte mi njegove uspjege. Hadziabdic mnogo uspjeniji od njega pa i Musemic samo sto mi zivimo u bjednoj zemlji pa nam oci cakle kad tudje pare vidimo.
A sad se sami sa sobom raspravljajte i pozdravite Sanjina telecu glavu iz red pointa.
![]()
Naucit cete se jednom da ne valja 30 na 2 ! Treba znati posljedice toga.
Mislim da ce vam Hrasno biti u glavi jos dugo. Pozdravi osnivaca Epi.efrina zvani CUM (KUM)!
Jeli istina da Amor na stupu vise ne ceka tramvaj?MrgudOtlw je napisao/la: Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo...![]()
Mislim da ce vam Hrasno biti u glavi jos dugo. Pozdravi osnivaca Epi.efrina zvani CUM (KUM)!
vase vodje sve su debili zuba nemajuDjorkaeff je napisao/la:Jeli istina da Amor na stupu vise ne ceka tramvaj?MrgudOtlw je napisao/la: Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo...![]()
Jeli dobro Roske njega malo malo neko prebije
Svaka cast za relan komentar.Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.
P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
Tan nije zlatna koka, nego vecinski vlasnik, i ne pomaze vec ulaze.Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.
P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
I ja sam istog mišljenja, da je ostao onaj igrački kadar s početka teško bi mi do Evrope, i to sam nekoliko puta govorio. Više sretno nego spretno smo završili polusezonu na drugom mjestu. Al eto desilo se to što se desilo i svi smo zahvalni našim ljudima u upravi što su nam našli "zlatnu koku".Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, laznokrilo, N3R3D, napoleon72, Vanja8 i 38 gostiju.