FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Krokodil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Krokodil » 26 maj 2014, 21:15

Ma zna on sve, sjedi mu brat sa Dinom svaki dan :lol: :lol: :lol:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 26 maj 2014, 21:21

Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2014, 21:22

:facepalm:

imas svoju temu pasa...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 26 maj 2014, 21:23

Rodman je napisao/la:Ovaj PL_BIH i Alddin, ko da su od iste matere.
Nije bolest sve sto boli.
4.10.2009.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 maj 2014, 21:27

Koliko je Aldin iskoristio IP adresa u Sarajevu poslje iduceg bana morat ce u Rajlovac :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 maj 2014, 21:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Koliko je Aldin iskoristio IP adresa u Sarajevu poslje iduceg bana morat ce u Rajlovac :lol: :lol: :lol:
:lol:
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 maj 2014, 21:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 maj 2014, 21:51

Hebibovica pokusati kakav crni Stanic i seljini igracu u nasem klubu sta vam je ba, Hebibovic ce preci kod nas ako ovi iz Veleza budu trazili normalnu svoticu i rijesili bi beka, Barica na klupu kao zamijenu.
Ti si opet šampion !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 maj 2014, 21:56

Najjnovije info!!!

TAN JE UBLEHA
Dino baCa bombe i na privatnom racunu se hvali parama!
Jos jedno mazanje ociju i navijaca!
Igraci nam idu svi na ljeto...

by
PL :clap:

MrgudOtlw
Kontakt:

Post Postao/la MrgudOtlw » 26 maj 2014, 22:20

PL BiH -1 je napisao/la:Nego sta neg je ubleha... Ispo mu Cardiff a Torpedo 3 mijesta od titule. I nije ubleha?

A da kup koji je 9 godina bio **** takmicenje je Tanov najveci uspjeh. A doce dan kad ce jedno od 11 njegove dijete preuzeti Sarajevo :cool:

Ubleha jasta je. De nabrojte mi njegove uspjege. Hadziabdic mnogo uspjeniji od njega pa i Musemic samo sto mi zivimo u bjednoj zemlji pa nam oci cakle kad tudje pare vidimo.

A sad se sami sa sobom raspravljajte i pozdravite Sanjina telecu glavu iz red pointa.
:wave:
Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo... :mrgreen:
Naucit cete se jednom da ne valja 30 na 2 ! Treba znati posljedice toga.
Mislim da ce vam Hrasno biti u glavi jos dugo. Pozdravi osnivaca Epi.efrina zvani CUM (KUM)! :D

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 maj 2014, 22:25

MrgudOtlw je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Nego sta neg je ubleha... Ispo mu Cardiff a Torpedo 3 mijesta od titule. I nije ubleha?

A da kup koji je 9 godina bio **** takmicenje je Tanov najveci uspjeh. A doce dan kad ce jedno od 11 njegove dijete preuzeti Sarajevo :cool:

Ubleha jasta je. De nabrojte mi njegove uspjege. Hadziabdic mnogo uspjeniji od njega pa i Musemic samo sto mi zivimo u bjednoj zemlji pa nam oci cakle kad tudje pare vidimo.

A sad se sami sa sobom raspravljajte i pozdravite Sanjina telecu glavu iz red pointa.
:wave:
Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo... :mrgreen:
Mislim da ce vam Hrasno biti u glavi jos dugo. Pozdravi osnivaca Epi.efrina zvani CUM (KUM)! :D
Ja te balo 2 puta mogu napraviti. Ti seljacino se tuci mene je to proslo prije 30 godina.

Sta se kurcite nakon 100 godina digli peha pa sad kurcite. Uzivajte nemam ja sa vama dodirnih tacki i svaka rasprava sa vama je bas glupa a ni cudo nije kad vas petorica zajedno nemate 30 godina.

Imate mahanje djecurlijo :wave:

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 26 maj 2014, 22:28

Pojedi muda sam sebi od muke, pa kad slijedece sezone bude dupla kruna hoce li opet Tan biti ubleha? Tek smo poceli, pusti nas da zaleta malo uzmemo :tralala: :tralala:

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 26 maj 2014, 22:29

MrgudOtlw je napisao/la: Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo... :mrgreen:
Jeli istina da Amor na stupu vise ne ceka tramvaj?
Jeli dobro Roske njega malo malo neko prebije :lol:
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 26 maj 2014, 22:30

A jest vam ta priča za foruma... :clap:

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 26 maj 2014, 22:33

Djorkaeff je napisao/la:
MrgudOtlw je napisao/la: Pozdravili smo mi vas u Hrasnom kada je trebalo... :mrgreen:
Jeli istina da Amor na stupu vise ne ceka tramvaj?
Jeli dobro Roske njega malo malo neko prebije :lol:
vase vodje sve su debili zuba nemaju :tralala: :tralala:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 maj 2014, 22:34

ljudi ja nezz zasto ulazite u rasprave sa padobranicma pa ljudi mene je samo strah da se ne probudim da ne bude da je sve ovo san pa ljudi prije 2 godine dok sam citao koji se igraci vezu sa nasom ekipom to je bio amaterizam a danas dovodimo makedonskog repr. kapitena mlade repr. duljevica kojeg sma zelio vidjeti u dresu sarajeva vise nego ista dovodimo potencijalne repr hrvatske nismo nikome duzni ne idu nam igraci za 50 hiljada nemoze kao prije smao otici iz kluba da se nezna ni gdje je ni nista nismo vise duzni nikome marke profesinalizam zavladao ovo mi sve lici na klub koji sam sanjao u kojem ce da bude sve slozeno na svoje mjesto i vi raspravljajte za ljubomornim ljudima ljudi shvatite kako je tesko nije tesko toliko kada osvoji tvoj rival osvoji titulu koliko je tesko kad vidis da se suparnik izdize visoko iznad
Samo Sarajevo

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2014, 22:34

Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.

Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.

P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 26 maj 2014, 22:56

Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.

Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.

P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
Svaka cast za relan komentar.
Kao nagradu, momentalno te oslobadjam opklade i mozes skinuti ovaj avatar :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 26 maj 2014, 23:05

Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.

Tan nije zlatna koka, nego vecinski vlasnik, i ne pomaze vec ulaze.

P.S. Tvoj klub nije izborio europu, nego mu je Sarajevo poklonilo (cetvrto mjesto ne vodi u europu).

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 maj 2014, 23:06

Joj što ih @aco povalja :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:

I ja sam istog mišljenja, da je ostao onaj igrački kadar s početka teško bi mi do Evrope, i to sam nekoliko puta govorio. Više sretno nego spretno smo završili polusezonu na drugom mjestu. Al eto desilo se to što se desilo i svi smo zahvalni našim ljudima u upravi što su nam našli "zlatnu koku".
Nije baš da ste se vi provukli, jer ste zahvaljujući svom mentalitetu (pobjedničkom) uspjevali da slavite protiv "malih" ekipa i kada ne igrate dobro, međutim bilo je i kod vas kikseva. Prema ovom dosadašnjem mi se za svoju budućnost ne bi trebali brinuti, a vi treba još da radite.

Ovaj scenario sam priželjkivao. Uvijek sam želio da osvojimo kup, jer u trenutnim okvirima našeg fudbala namamo mi šta tražiti u LP, bar za sad.
Idealno bi bilo da dođemo do play offa, a sljedeće sezone da možda, kažem možda, samo da se koncentrišemo na titulu prvaka pa da preko LP uletimo u EL. Ali i to je na dugu štapu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, laznokrilo, N3R3D, napoleon72, Vanja8 i 38 gostiju.