FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.
P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
Europa ce pokazati pravu snagu pojacanja i ulozenog u tim a sljedeca sezona pogotovo.
P.S. Zeljo nikad slabiji se provukao i izborio europu, vidjet cemo sta nosi buduncost za oba tima !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: Odg: FK Sarajevo
Svaka cast za relan komentar.Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Kao nagradu, momentalno te oslobadjam opklade i mozes skinuti ovaj avatar
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tan nije zlatna koka, nego vecinski vlasnik, i ne pomaze vec ulaze.Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
P.S. Tvoj klub nije izborio europu, nego mu je Sarajevo poklonilo (cetvrto mjesto ne vodi u europu).
Joj što ih @aco povalja
Nije baš da ste se vi provukli, jer ste zahvaljujući svom mentalitetu (pobjedničkom) uspjevali da slavite protiv "malih" ekipa i kada ne igrate dobro, međutim bilo je i kod vas kikseva. Prema ovom dosadašnjem mi se za svoju budućnost ne bi trebali brinuti, a vi treba još da radite.
Ovaj scenario sam priželjkivao. Uvijek sam želio da osvojimo kup, jer u trenutnim okvirima našeg fudbala namamo mi šta tražiti u LP, bar za sad.
Idealno bi bilo da dođemo do play offa, a sljedeće sezone da možda, kažem možda, samo da se koncentrišemo na titulu prvaka pa da preko LP uletimo u EL. Ali i to je na dugu štapu.
I ja sam istog mišljenja, da je ostao onaj igrački kadar s početka teško bi mi do Evrope, i to sam nekoliko puta govorio. Više sretno nego spretno smo završili polusezonu na drugom mjestu. Al eto desilo se to što se desilo i svi smo zahvalni našim ljudima u upravi što su nam našli "zlatnu koku".Elegant je napisao/la:Tan je zlatna koka koja im je itekako pomogla i pomaze i dalje, jer da je ostalo ono Sarajevo (igracki kadar) koje je ispalo od Kukesija sigurno ne bi bilo trofeja a pitanje je da li i europe.
Nije baš da ste se vi provukli, jer ste zahvaljujući svom mentalitetu (pobjedničkom) uspjevali da slavite protiv "malih" ekipa i kada ne igrate dobro, međutim bilo je i kod vas kikseva. Prema ovom dosadašnjem mi se za svoju budućnost ne bi trebali brinuti, a vi treba još da radite.
Ovaj scenario sam priželjkivao. Uvijek sam želio da osvojimo kup, jer u trenutnim okvirima našeg fudbala namamo mi šta tražiti u LP, bar za sad.
Idealno bi bilo da dođemo do play offa, a sljedeće sezone da možda, kažem možda, samo da se koncentrišemo na titulu prvaka pa da preko LP uletimo u EL. Ali i to je na dugu štapu.
Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovaj Djorkaef je jedan obicni bolesnik kome ne treba vise dozvoliti pristup forumu, nadam se da je trajno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sirijac je bek, jel on dolazi ili se odustalo od tog transferaSuki46 je napisao/la:Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kakve su sanse da se vrati Nikola Komazec?

Ja sam cuo da se taj igrač još uzima u razmatranje , a sad ne znam da li je on 1 pik.dr.van nostrand je napisao/la:Sirijac je bek, jel on dolazi ili se odustalo od tog transferaSuki46 je napisao/la:Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
@ArsenalSa Ja mislim vrlo male , gore u Koreji jako dobre plate + još ima solidnu minutažu gore .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Evolution87
- Kontakt:
Koliko ja znam Ibrakovic je negdje izjavio da mu je sva papirologija zavrsena.dr.van nostrand je napisao/la:Sirijac je bek, jel on dolazi ili se odustalo od tog transferaSuki46 je napisao/la:Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da imate imalo mentalita na ovom forumu bi pisali stvari koje se samo sporta ticu.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 26 maj 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.
Jedni provociraju jedne, drugi provociraju druge, a maksimalan uspijeh oba nasa tima kolektivno je play-off EL.
Dajte ljudi, **** vas to prepucavanje vise.
Smirite srasti.
Jedni provociraju jedne, drugi provociraju druge, a maksimalan uspijeh oba nasa tima kolektivno je play-off EL.
Smirite srasti.
U nedostatku korisnog vremena...DzoleZeljo je napisao/la:Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.
Smirite srasti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne mogu da svatim ove sto provociraju stalno, sta oni imaju od toga?Sabinho je napisao/la:U nedostatku korisnog vremena...DzoleZeljo je napisao/la:Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.
Smirite srasti.
Da je nama historija mozda kao Benfici i Portu, pa gdje ti imas materijala za takvo nesto (pa bi covjek donekle razumio), a ne ovdje gdje se brinemo hocemo li proci 2QR EL, je fakat smijesno...
Malo pozitivne price nije na odmet, samo nekakav crnjak i stalno u krug ista prica!
Ima svega dzole medjutim 70% likova ulazi na teme nasih klubova da podyebava itd. pa ono malo konstruktivnih postova ostaje neprimjeceno i u magli... Jbg valja deverati ovako jos dugo pogotovo ako neko napravi "kiks" na euro sceni 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- JosipBukal
- Kontakt:
Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.
- undefined007
- Kontakt:
A ja odgovorno tvrdim da si ti prošle školske godine bježao sa časova Bosanskog jezika i književnosti.JosipBukal je napisao/la:Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.
PS. Brate dragi (nisi mi drag) bježao sam i ja al' ti si fakat pretjerao.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima li jos sta da tvrdis?JosipBukal je napisao/la:Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.
Potvrdi nam onda na koji je nacin proteklih sezona taj isti Salem delegirao suce?
Potvrdi nam to kako citava drzava zna da ste bas vi najsumljiviji klub sudija i stimaljki sto se tice? Naravno, dok je bilo para.
I potvrdi mi tu neku ocitu kradju protiv vas, nemoj mi li-la situacije gdje sudija donosi odluku po slobodnom uvjerenju.
Joj bit ce vas milina slusati kako kmecite narednih sezona
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kako su nam samo ove 11-ke efikasne ove sezone, prvo Komazec pa sada Velkoski, njih dvojica su dali pola haman
... a sto se tice Puzija, moze se vidjeti da je dao dosta golova, ofanzivan nema sta, da je nazad ko naprijed bio bi idealan, a ovako treba nam bolji lijevi bek
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Molim vas, treba mi jedan odgovor pa tko zna neka odgovori.
Naima, da li Savez Republike Srpske i Savez Bosne i Hercegovine rade kao jedno tijelo ili odvojeno?
Takoder, ako rade odvojeno, koje su ovlasti jednih, a koje drugih?
Hvala unaprijed
Naima, da li Savez Republike Srpske i Savez Bosne i Hercegovine rade kao jedno tijelo ili odvojeno?
Takoder, ako rade odvojeno, koje su ovlasti jednih, a koje drugih?
Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.