Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Lagano utakmice gledat na HRT HD...ljudi pustaju signal na obicni DVB-T Mpeg4...ovi nasi nesto pozivaju korisnike da pozovu svoje kablovske operatere..gdje to jos ima..valjda kao javni servis koji ima ekskluzivno pravo prijenosa SP moras sve uciniti da ti gradjani mogu gledati SP u sto boljem kvalitetu slike...sad oni sve prebacuju na kablovske operatere
- Consigliere
- Kontakt:
Copy sa klix foruma
Svjetsko prvenstvo ćemo na jedinom državnom emiteru gledati u digitalnoj tehnologiji, tj. sa puno boljom slikom. Oprema se uveliko adaptira i testira, i jedna od dvije prijateljske iz Amerike će ići u digitalnom formatu. Digitalni format slike sa BHT-a će imati svi koji će gledati utakmicu preko bilo koje IPTV platforme, bila to Moja TV, Telemach... BH Telecom će vjerovatno do kraja mjeseca uvesti poseban program "Svjetsko prvenstvo" na kome će sliku od BHT-a prevoditi u HD signal i emitirati, uz nadoplatu, za one koji baš hoće svjetski nivo.
Dakle, da ponovim, zemaljski signal (zbog nerada ministarstva prometa i komunikacija) ostaje u ovom katastrofalnom formatu, kablovski signal ide u digitalnom formatu, sa desetorostruko boljom slikom i tonom za sve - besplatno, a oni koji hoće HD mogu i to dobiti uz nadoplatu.
Naravno, emiteri će zaključavati sve strane kanale koji budu emitirali utakmice, zbog toga što je BHT jedini, lincenciran za emitiranje utakmica na području BiH.
Svjetsko prvenstvo ćemo na jedinom državnom emiteru gledati u digitalnoj tehnologiji, tj. sa puno boljom slikom. Oprema se uveliko adaptira i testira, i jedna od dvije prijateljske iz Amerike će ići u digitalnom formatu. Digitalni format slike sa BHT-a će imati svi koji će gledati utakmicu preko bilo koje IPTV platforme, bila to Moja TV, Telemach... BH Telecom će vjerovatno do kraja mjeseca uvesti poseban program "Svjetsko prvenstvo" na kome će sliku od BHT-a prevoditi u HD signal i emitirati, uz nadoplatu, za one koji baš hoće svjetski nivo.
Dakle, da ponovim, zemaljski signal (zbog nerada ministarstva prometa i komunikacija) ostaje u ovom katastrofalnom formatu, kablovski signal ide u digitalnom formatu, sa desetorostruko boljom slikom i tonom za sve - besplatno, a oni koji hoće HD mogu i to dobiti uz nadoplatu.
Naravno, emiteri će zaključavati sve strane kanale koji budu emitirali utakmice, zbog toga što je BHT jedini, lincenciran za emitiranje utakmica na području BiH.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ZDF HD & ARD Das Erste HD... s ta dva kanala sve tekme pokrit 

mi smo stvarno dno dna!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma politika jarane sve, da bi se ovo sve odradilo, digitalizacija mora se napraviti korporacija koja će održavati sve ovo, politika RS-a ne želi tu korporaciju na državnom nivou, oni to odma smatraju udarom na RS i njen raspadjestamaji je napisao/la:mi smo stvarno dno dna!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve ovo nekako i razumijem, ali ovo podvuceno mi nikako nije jasno..legenda reala je napisao/la:Ma politika jarane sve, da bi se ovo sve odradilo, digitalizacija mora se napraviti korporacija koja će održavati sve ovo, politika RS-a ne želi tu korporaciju na državnom nivou, oni to odma smatraju udarom na RS i njen raspadjestamaji je napisao/la:mi smo stvarno dno dna!![]()
oprema je spremna, pare imaju, ali se čeka odavno da se dogovore političari, a oni se nikad ništa neće dogovoriti, ako se ne dogovore u roku godine dana, ostajemo bez frekvencija i popušili smo ga
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da bi HD gled'o na Moja TV moram platit. Nije im dosta što im plačamo cca 70 KM pa hoće još.Consigliere je napisao/la:Copy sa klix foruma
Valjda HRT bude radio našu tekmu, mislm hoće jer valjda prenose sve tekme sa SP? Gledat preko tog kanala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- primasquadra
- Kontakt:
svaka čast bht-u ali naviko sam gledati na hrt jos ce biti u hd-u sigurno ,tako da cu ja naci nacin . nek tamne oni smiješni su .
kako ce ici testno utakmcie iz amerike, kad je face uzeo obje tekme , bice u HD-u 

al kako gledate hrt majke ti preko recivera u dvb-t u hd =primasquadra je napisao/la:svaka čast bht-u ali naviko sam gledati na hrt jos ce biti u hd-u sigurno ,tako da cu ja naci nacin . nek tamne oni smiješni su .
Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima
Jednostavnoblend je napisao/la:al kako gledate hrt majke ti preko recivera u dvb-t u hd =primasquadra je napisao/la:svaka čast bht-u ali naviko sam gledati na hrt jos ce biti u hd-u sigurno ,tako da cu ja naci nacin . nek tamne oni smiješni su .

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Spaho kaze, utakmice u HD signalu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ja HRT 1 2 3 4 RTL RTL2 Novu Domu preko riblje kosti hvatam, za mene tamnjenja nema. 

- Goalgetter
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Spaho kaze, utakmice u HD signalu

- legenda reala
- Kontakt:
gdje izjaviodr.van nostrand je napisao/la:Spaho kaze, utakmice u HD signalu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tokom programa na BHT ispracaj repke u Ameriku i SPlegenda reala je napisao/la:gdje izjaviodr.van nostrand je napisao/la:Spaho kaze, utakmice u HD signalu
- legenda reala
- Kontakt:
aha, evo vratio sam da pregledamarelinho je napisao/la:Tokom programa na BHT ispracaj repke u Ameriku i SPlegenda reala je napisao/la:gdje izjaviodr.van nostrand je napisao/la:Spaho kaze, utakmice u HD signalu
- sigurnoable
- Kontakt:
Hoce li se moci gledati BHT live stream posto su ti paketi skuplji nego utakmice kvalifikacija?
Ko koristi BH Telecom net moze za 1km mjesecno moze aktiviratu Web tv I tamo ce se moci gledati u HD-u.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zna li neko kad pocinje i oce pocinjat bht u hd-u kakvo li ce to cudo bit, ima da sjecka svaki minut 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.