Ma neće se vratit... 2. juna se objavljuje konačni spisak od 23,tako da će povest i tog 24,da budu ono u sobi po dvojicaElegant je napisao/la:Mislim da ce se taj "1" vratiti kuci nakon Slonova i Meksika.amko27 je napisao/la:On je rekao kad je citao ovaj spisak da ce ova 24-ca i ici u Brazil. Pretpostavljam da ce jedan s tribina gledati utakmice ili se nece oblaciti u opremu i sjediti na klupi. Presedan ali je tako. E sad koga ce otpisati ne znam. Cinjenica je da je rekao da je bratic 24-ti igrac u repezentaciji. da li ce njega ili nekog drugog ne znam. Mozda se sajo nadao da ce neko imati problema s vizom i sl pa da ga otpise prije braticaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, šta bi, dokad Sušić mora predat konačni spisak, tj. otpisat jednog viška? Ako sam dobro upratio, i dalje su 24 igrača u kadru...
Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, i meni je to logičnije. Neće valjda vodit jednog kao turistu.Elegant je napisao/la:Mislim da ce se taj "1" vratiti kuci nakon Slonova i Meksika.amko27 je napisao/la:On je rekao kad je citao ovaj spisak da ce ova 24-ca i ici u Brazil. Pretpostavljam da ce jedan s tribina gledati utakmice ili se nece oblaciti u opremu i sjediti na klupi. Presedan ali je tako. E sad koga ce otpisati ne znam. Cinjenica je da je rekao da je bratic 24-ti igrac u repezentaciji. da li ce njega ili nekog drugog ne znam. Mozda se sajo nadao da ce neko imati problema s vizom i sl pa da ga otpise prije braticaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, šta bi, dokad Sušić mora predat konačni spisak, tj. otpisat jednog viška? Ako sam dobro upratio, i dalje su 24 igrača u kadru...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Mogao je onda i Zahirovica povesti da ima neko za zamjenit Besica. Ako spavaju po dvojica moze Tino sa amidzom a Zaha na njegovo mjesto
Ne vjerujem u Zahin kvalitet ali bolje ista nego nista.
Ja tek sad saznao da Prcic nije pozvan.
Katastrofa.
Katastrofa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
Cartman ima li ista da tebi valja u Bosni **** te Norveska 
S ovim idu do Frankfurta, tu presjedaju
- 1988risha
- Kontakt:
Ma jok,taj samo ide do Frankfurta... jest da je glupo,ko da nisu mogli iznajmit avion,direktan let,al kad hoće neka presjedaju,:D Pratim na radaru kako sporo leti... do sad je mogao u Hamburg doletitCartman je napisao/la:Ne idu valjda sa ovim BH-Airlines avionom? Jadna ti majka.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Mora da ih Norwegian Air ili SAS vozi do Amerike onda.mujezin je napisao/la:Cartman ima li ista da tebi valja u Bosni **** te Norveska
De stavite ovaj smiley sa Norveskom zastavom:
Cartman je Norveški nacionalista. Vidjećete jednog dana kad sa puškom krene redom po forumu 
DRUG NEBI TI PUNCA
- undefined007
- Kontakt:
Bolje i našim da idu nego Malaysia Airlines. 
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Aferim za ovo:mandraX je napisao/la:http://www.****/rubrika/sport/c ... ciji/86351
Ali ove glupe price o Hrvatima mu nisu trebale. Mogli su tu bit Jelavic, Lovren i jos neki, ali oni su izabrali sami.'Sušić je autoritet kod igrača izgubio još na početku kvalifikacija, a i kod navijača je izgubio kredibilitet. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo zato što je ova momčad stvarno dobra, što ima vrhunskih igrača i ako nešto napravimo u Brazilu, a nadam se da hoćemo, to će biti zbog njih. Sumnjam da tu Sušić može imati utjecaja'.
- Principatus
- Kontakt:
Uf zestoke rijeci. Zao mi je Pandze veoma, to momak stvarno nije zasluzio, kao ni Prcic, i ovo smo isto predvidjali ali eto, neki to nisu vidjeli. Ipak umjesto da prica o tome kako Hrvati nemaju mjesta u reprezentaciji i kritikuje ispijanje kafe sa Kolasincem i roditeljima, trebao je nesto reci uvezi ove garniture iz Germanije Sportagenture, jer su oni zauzeli nepotrebno mjesta samo kako bi se prodali.
Kolasinac je tu najmanji problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- 1988risha
- Kontakt:
Kako god Pandža je trebao biti na spisku,i puno mi sigurnije on djeluje od Bičakčića na stoperu,sad kad je zdrav... Al eto ako ne u prvih 11 onda je trebao biti tu zbog ranijih kvalifikacija,Pandža je uvijek bio spreman za repku,a ima njih još koji su van forme a na spisku se našli... ako je to razlog nepozivanja Pandže... Ipak mislim da mu je Germania presudila kao i nekima ranije 
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
-
bordobijeli
- Kontakt:
samo ne kontam pandzu zasto je potegso ovo nacionalno pitanje ,to mi je baš bezz .ok sto je na safeta ljut i sto je njeg napao al ovo oko nacionalnosti to nema veze s reprezentacijom .posebno kad se zna kakva je drzava sad ce neki jedva cekati da oko ovog naprave skandal .ako bas voli reprezentaciju i BIH mislim da nije trebao ovo reci .
Ma upravu je za sve napisano tu, od A do Ž.Cartman je napisao/la:Aferim za ovo:mandraX je napisao/la:http://www.****/rubrika/sport/c ... ciji/86351
Ali ove glupe price o Hrvatima mu nisu trebale. Mogli su tu bit Jelavic, Lovren i jos neki, ali oni su izabrali sami.'Sušić je autoritet kod igrača izgubio još na početku kvalifikacija, a i kod navijača je izgubio kredibilitet. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo zato što je ova momčad stvarno dobra, što ima vrhunskih igrača i ako nešto napravimo u Brazilu, a nadam se da hoćemo, to će biti zbog njih. Sumnjam da tu Sušić može imati utjecaja'.
Al' po meni, loš tajming je odabran da bi se objavio ovaj tekst, moglo se to i ranije odradit', nije zar čekao dok avion ne poleti pa da bude siguran da ne ide u Brazil?
da, mada stoji i ono zasto se nije pricalo sa tim branimirom hrgotom, ali i hrgota samo dokazuje da smo se mi odrekli realno kvalitetnijih igraca da bi pojedine tarabe mogle ici u brazil..Principatus je napisao/la:Uf zestoke rijeci. Zao mi je Pandze veoma, to momak stvarno nije zasluzio, kao ni Prcic, i ovo smo isto predvidjali ali eto, neki to nisu vidjeli. Ipak umjesto da prica o tome kako Hrvati nemaju mjesta u reprezentaciji i kritikuje ispijanje kafe sa Kolasincem i roditeljima, trebao je nesto reci uvezi ove garniture iz Germanije Sportagenture, jer su oni zauzeli nepotrebno mjesta samo kako bi se prodali.
Volim te Bosno!!!
Nema ovo nikakve veze sa njim, samo ga je naveo kao primjer, nije ništa loše rekao.Principatus je napisao/la:
Čak je i fino rekao kako nema ništa protiv Kolašinca te da mu je pravo drago što jedan takav igrač nosi dres repke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.