FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bezze je maštati o povratku šejtana. Bolje da pričamo o stvarima koje su realnije.
Načuo sam da će karte za euro tekme biti skuplje nego prethodnih sezona. Osim sjevera...istok i zapad će biti skuplji
Načuo sam da će karte za euro tekme biti skuplje nego prethodnih sezona. Osim sjevera...istok i zapad će biti skuplji
Imamo na desnom krilu sad Duljevica,tu je jos Puric.
Vusljanin i Todorovic isto su u kombinacijama,mada mislim da ce ce ovaj prvi dobiti nogu.
Vusljanin i Todorovic isto su u kombinacijama,mada mislim da ce ce ovaj prvi dobiti nogu.
Ma nek igraju dobro,nek nam dovedu neku jaku ekipu iz lige petice,pa nek budu 50 km.Kad se samo sjetim Genka i Dinama K.niko nije ni pitao koliko je karta.fcsforever je napisao/la:Bezze je maštati o povratku šejtana. Bolje da pričamo o stvarima koje su realnije.
Koliko para toliko mzuike.
Valja jos mjesec cekati do izvlačenja i jos malo vise do neke utakmice evropske .Daj nam u 2 pretkolu Kukesi da im vratimo sa kamatama 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
fcsforever
- Kontakt:
Za ekipe 5-ce petobanka je mjera
Za dijasporu,al za nas clanove neka budu do cvaje ehehhehfcsforever je napisao/la:Za ekipe 5-ce petobanka je mjera
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Želimo se ciljano pojačati, kako bi povečali dinamiku u našoj igri i ostvarili klupske ciljeve u narednoj takmičarskoj sezoni"rekao je Ibrakovic.
Ovo gore mi se sviđa.
Nece biti gomilanja igraca kao prije.Ako vec neko pojacanje dovodi, da to bude u pravom smislu te rijeci.
Ovo gore mi se sviđa.
Nece biti gomilanja igraca kao prije.Ako vec neko pojacanje dovodi, da to bude u pravom smislu te rijeci.
-
fcsforever
- Kontakt:
Kako Ibrak kaže, vjerujte da će tako biti. Već se odavno priča sa 3-4 menadžerske agencije ( jedna je iz UK)...ove ostale su iz Švice i Njemačke. Nema i neče biti gomilanja bezpotrebnih igrača a dovest će se baš ciljana pojačanja. U prvoj hefti juna biće puno jasnija slika.
Dobro, malo smo nestrpljivi nekako bi smo da se sad pocnu igrati evropske utakmice i zapocne iduca sezona. Ja ne vjerujem da ce doci vise od 4 igraca, cak sam misljenja da nece ni toliko ukoliko ne bude odlazaka. Mozda sacekamo da se svjetsko zavrsi ako nam bude interesantan neki igrac 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Nama pod moranejm trebaju igraci na slijedecim pozicijama.
Odlaskom Vuleta jedan iskusan stoper (Dupovac-Tatomirovic mi djeluju neisugurno) npr.B.Pandza bi nam dobro dosao.Moramo pokriti mjesto Jajala (tu imamo Cimorot-Radovac oba neiskusna i mlada igraca) dovesti bar kvalitetom pribliznog igraca.Ne daj Boze kartona ili povrede Bandovica, na ova dva mlada golmana u bitnim utakmicama, bi se tesko mogli osloniti.Isti slucaj u napadu,treba nam pod hitno treci napadac.
Odlaskom Vuleta jedan iskusan stoper (Dupovac-Tatomirovic mi djeluju neisugurno) npr.B.Pandza bi nam dobro dosao.Moramo pokriti mjesto Jajala (tu imamo Cimorot-Radovac oba neiskusna i mlada igraca) dovesti bar kvalitetom pribliznog igraca.Ne daj Boze kartona ili povrede Bandovica, na ova dva mlada golmana u bitnim utakmicama, bi se tesko mogli osloniti.Isti slucaj u napadu,treba nam pod hitno treci napadac.
Ma svejedno mogu proci i ovi malo jaci poznatiji klubovi, samo ne izvuc : Aberdeen, Botev sa ostalim se mozemo nosit i srce samo na teren. 
04.10.2009 !!
-
lafomamone
- Kontakt:
Nama trebaju samo dva igraca,jedan klase ''Jajalo'' i neko puno brzi i prodorniji po desnoj strani, nista vise
- Evolution87
- Kontakt:
to je to. Nam tim pozicijama nam najvise ''gori'', a ostalo samo ako ispadne neki extra igrac.lafomamone je napisao/la:Nama trebaju samo dva igraca,jedan klase ''Jajalo'' i neko puno brzi i prodorniji po desnoj strani, nista vise
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nama trebaju bekovibda bi baric i puzigaca bili na klupi jedno krilo jedan spic i zamjena za matu i golman za klupe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Po meni jedino sad sto nam treba jeste jedan stoper pouzdan, i bek umjesto Purica koji nema pojma o zivotu i to je to. 
04.10.2009 !!
i zamjena za Jajala i Puzigacu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Puzigaca je bolji od Tadejevica, ako cemo objektivno... Eh sad nije nesto ni Puzigaca defanzivno jak, ali sjetite se samo kakvu je prevagu donio kada je dobio pravo nastupa...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
druze Puzigacu na klupu,dovest covjeka koji je bolji od njega (to nece biti tesko) a maria mogu prodatisarajlija je napisao/la:Sto za puzigacu ziv bio, a Mario Tadejevic?
Jeste sad u to nema sumlje, ali sjetimo se Marija kakav je bio dok je bio medju prvih jedanaest.
Razlika je u tome sto je Puzigaca dobar u ofanzivi, a mario u defanzivi ako cemo realno jer Puzigaca kad ispadne u napadu tesko se vrati nazad, dok je to mario radi bez muke ikakve.
@ mirza koga bi da dovedemo,a marija eto da prodamo sto bi puzigacu stavljali na klupu odmah mislim da grijesis.
Razlika je u tome sto je Puzigaca dobar u ofanzivi, a mario u defanzivi ako cemo realno jer Puzigaca kad ispadne u napadu tesko se vrati nazad, dok je to mario radi bez muke ikakve.
@ mirza koga bi da dovedemo,a marija eto da prodamo sto bi puzigacu stavljali na klupu odmah mislim da grijesis.
04.10.2009 !!