ni prvi ni zadnjiCartman je napisao/la: Jesu li Piplica i Grlic imali kvalitet za Hrvatsku? Ovaj Piplica, koji sad prosipa price i glumi patriotu, je sam izjavio da bi igrao za Hrvatsku da je imao priliku.

a u mnoge se i klelo

ni prvi ni zadnjiCartman je napisao/la: Jesu li Piplica i Grlic imali kvalitet za Hrvatsku? Ovaj Piplica, koji sad prosipa price i glumi patriotu, je sam izjavio da bi igrao za Hrvatsku da je imao priliku.
Jesu li Piplica i Grlic imali kvalitet za Hrvatsku? Ovaj Piplica, koji sad prosipa price i glumi patriotu, je sam izjavio da bi igrao za Hrvatsku da je imao priliku.[/quote]Cartman je napisao/la: Trebao si navesti i Glavasa,gospodine Pametnjakovicu.![]()
Miske je igrao za U21 Srbije (tj. tada se zvala SR Jugoslavija) i onda je izostavljen sa spiska za A repku posvadjo se sa savezom i selektorom, a onda ga Hasan (koga vecina ne podnosi) vrbovao da igra za Bosnusamoposmatram je napisao/la:Zvjezdan Misimovic
Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21..Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...
Koji to igrač Širokog ili Zrinjskog ima kvalitet!!!
Sent from my Home using fingers
I sam znaš da Zakariću srce kuca za Vatrene.Nema Hrvata na svijetu koji bi izabrao Bosnu prije Hrvatske.Kevin je napisao/la:Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21..Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...
Stop yourself.Kobe Bryant je napisao/la:Miske je igrao za U21 Srbije (tj. tada se zvala SR Jugoslavija) i onda je izostavljen sa spiska za A repku posvadjo se sa savezom i selektorom, a onda ga Hasan (koga vecina ne podnosi) vrbovao da igra za Bosnusamoposmatram je napisao/la:Zvjezdan Misimovic
To onaj sto nije mogao izborit mjesto ni u Lokomotivi? A Tincek nije nikakvo mjerilo, on je tu za sebe. Tu je nepotizam u pitanju, on je van konkurencije.Kevin je napisao/la:Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21..Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...
_dreamer_ je napisao/la:Pandza ima pravo da se ljuti, ali izjava mu je shupachka. Daj Boze da hoce Srbi i Hrvati rodjeni u BiH da igraju za repku, ali svi znamo da se uglavnom oni javljaju koji se ne mogu nametnuti u Vatrenima.
To sto on pokusava da izvrne da je bilo mjesta samo za jednog Hrvata, jer eto BiH repka kao ne zeli vise od jednog u timu, je bruka, sramota i nevidjeni bezobrazluk. Cisto izvrtanje rijeci zaradi samopromocije i pravljenja zrtve od sebe. Istina je zapravo su Vranjes, Bicakcic, Spahic i Zukanovic nedvojbeno bolji od njega i igraju u boljim ligama. Susic ocigledno nije htio da zove vise od 5 stopera (zasto i bi?), tako da je za to peto mjesto pala odluka na njega i Sunjica. Sunjic je imao bolju (citaj: konstantniju) sezonu i radi toga je opravdano uletio kao peti stoper u tim. U tim igracima trazi krivicu, Borise, kao i u samom sebi...
Sto se tice njegovog podbadanja na racun Hadzica, Tine i Besica, pa Borise dragi, ti momci ne igraju tvoju poziciju i samim time, kao sto sam objasnio gore, ne konkurisu s tobom za mjesto koje vodi u Brazil.
Hrvat vatreni, on, Eduardo i Sammir iz istog sela.ibish1995 je napisao/la:Cije papire ima Wagner? Dzeko je za njega mala maca.
Cartman je napisao/la:Hrvat vatreni, on, Eduardo i Sammir iz istog sela.ibish1995 je napisao/la:Cije papire ima Wagner? Dzeko je za njega mala maca.
ti ces mu rec sta je i tko je, aj dimikanarinac je napisao/la:pandza mi je bio jedan od drazih igraca u nasoj ekipi i zao mi je bilo kad sam vidio da ga nema u ekipi ali je on sam kriv jer je bio neozbiljan jedno vrijeme je bio bez kluba jer je mislio na pare nisu htjeli da mu daju para koliko je zelio nije uopste razmisljao na repr....i nesto sto me najvise boli kaze mi hrvati...bolan pandza ti si bosanac katolicke vjeroispovijesti a ako se ti predstavljas kao hrvat nisi nikad ni trebao da igras za bosnu tako da hvala dovidjenja
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 6 gostiju.