Jeli se to od sad vrijeđamo?bagrcavi je napisao/la:osim par šarlatana koji pokušavaju da okaljaju ugled našeg kapitena
Jeli to sad Avdija dobar
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Jeli se to od sad vrijeđamo?bagrcavi je napisao/la:osim par šarlatana koji pokušavaju da okaljaju ugled našeg kapitena
Jel' to misliš da si šarlatan?Virtu4l je napisao/la:Jeli se to od sad vrijeđamo?bagrcavi je napisao/la:osim par šarlatana koji pokušavaju da okaljaju ugled našeg kapitena
Jeli to sad Avdija dobar![]()
Izvini druze ali jedan od najglupljih postova koje sam ovdje procitao a konkurencija je zestoka.bhsport je napisao/la:Ako se ne bude glupirao kao u Parizu prolazimo grupu 100%.
Ako bude na svom nivou gluposti onda nam je mrka kapa, jer je tuga sto boljeg stopera nemamo, a ovaj je kikser u jakim tekmama.
Znaci Emire Spahicu, ako imas priliku nabi loptu u amazon, jer tvoje nije da mislis, da je tako iso bi na fakultet a ne ganjo loptu.
Nije još taj kvalitet za repku, trenutno je na nivou Salihamidžića.Virtu4l je napisao/la: Jeli to sad Avdija dobar
Sta ćeš prijatelju, tebi glupo meni žalosno. Lik je psihički labilan i to ga je koštalo još bolje karijere.drummer je napisao/la:Izvini druze ali jedan od najglupljih postova koje sam ovdje procitao a konkurencija je zestoka.bhsport je napisao/la:Ako se ne bude glupirao kao u Parizu prolazimo grupu 100%.
Ako bude na svom nivou gluposti onda nam je mrka kapa, jer je tuga sto boljeg stopera nemamo, a ovaj je kikser u jakim tekmama.
Znaci Emire Spahicu, ako imas priliku nabi loptu u amazon, jer tvoje nije da mislis, da je tako iso bi na fakultet a ne ganjo loptu.
Aferim
Pretjerukemo s tim nacionalni interest. Nogomet je igra. Nacionalni interes je da se što brže saniraju posljedice poplava. Nogomet jeste možda najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali ipak sporedna. SP jeste velike stvar. Sve je to divno krasno, ali od toga se ne živi. Taman da osvojimo prvenstvo. Nema nikakve potrebe natovarati veći teret našim momcima na prasa nego što ga iovako nose. Ostvarili su veliki uspjeh odlaskom u Brazil. Nadam se da će nas i tamo obradovati, ali pustimo to nacionalni interes.bhsport je napisao/la:Sta ćeš prijatelju, tebi glupo meni žalosno. Lik je psihički labilan i to ga je koštalo još bolje karijere.drummer je napisao/la:Izvini druze ali jedan od najglupljih postova koje sam ovdje procitao a konkurencija je zestoka.bhsport je napisao/la:Ako se ne bude glupirao kao u Parizu prolazimo grupu 100%.
Aferim
Nadam se da je prebolovao te gluposti jer je ovdje nacionalni interes u pitanju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
kokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
Koji gigant. Ziv bio Emire, najveci sine Bosanski!
Najveci sine Bosanski, elokventan si kao Winston Churchill, a na njegovom si nivou i kao lider, borac i ratnik. Hvala ti najveci, NE ZASLUZUJEMO TE.kokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
Najezio sam se kad sam ovo cuokokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
mandraX je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
Koji gigant. Ziv bio Emire, najveci sine Bosanski!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A gdje cemo sa Hercegovinomkokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
Yebi je.Interista je napisao/la:A gdje cemo sa Hercegovinomkokakolas je napisao/la:Spahić: Odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom
Ti si jedini lik koji se sam sebi moze smijati,tj na svoju izjavuVirtu4l je napisao/la:Gdje si sine najdraži, nije te bilo ovih dana![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, ferrovieresa, Zglavkar i 52 gosta.