NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BABADZO
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la BABADZO » 27 maj 2014, 19:18

filip13 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:obori james jordanov rekord, polako to sve ide, jedno po jedno :kafa:

vjerovatno će prestići jordana i u poenima,skokovima,asistima je već čini mi se,jordan je kasnije nego james došao u nba,imao pauzu od par sezona,jordana će u poenima i durant možda prestići ne bude li imao povreda
Nezz jeli se vec raspravljalo o tome,ali za Jamesa ako se obistine neke price da ce igrati do 40ete bi mogao zavrsiti karijeru sa ovakvim stat line oko 35 k poena 10k rpg 10k apg sto bi bio apstolutni presedan,po meni nesto najimpresivnije sto se statistike tice,100 poena ili 50ak skokoa je nista naspram ovog.

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 maj 2014, 22:31

BABADZO je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:obori james jordanov rekord, polako to sve ide, jedno po jedno :kafa:

vjerovatno će prestići jordana i u poenima,skokovima,asistima je već čini mi se,jordan je kasnije nego james došao u nba,imao pauzu od par sezona,jordana će u poenima i durant možda prestići ne bude li imao povreda
Nezz jeli se vec raspravljalo o tome,ali za Jamesa ako se obistine neke price da ce igrati do 40ete bi mogao zavrsiti karijeru sa ovakvim stat line oko 35 k poena 10k rpg 10k apg sto bi bio apstolutni presedan,po meni nesto najimpresivnije sto se statistike tice,100 poena ili 50ak skokoa je nista naspram ovog.

jest se donekle nešto slično spominjalo prije par mjeseci na temi nba history,može on igrati do 40 ali neće uvijek imati ovakve statistike kao sad

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 27 maj 2014, 22:52

Đejms da igra do 40.? :lol: :lol:

Pa izdat' će ga tijelo u 32.
Nama je Željo svetinja jedina.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 maj 2014, 00:24

Vasa Ladacki je napisao/la:Đejms da igra do 40.? :lol: :lol:

Pa izdat' će ga tijelo u 32.
Već se počeo spremat za toga.Zadnje 2 regularne sezone smanjuje minutažu i nivo trošenja u tim minutama koje odigra.Ne sumnjam da će nastaviti tako.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 maj 2014, 00:32

S obzirom da u NBA trenutno nema neke sile, sva vrata su mu otvorena narednih godina..

Sve ekipe sa Zapada su na vrhuncu osim mozda OKC koja moze nesto kombinovati, a na istoku nece se kroz draft i free agency sigurno naredne 2-3-4 godine napraviti neka ekipa koja moze parirati ovakvom Miamiju..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 maj 2014, 00:35

tuzlak1987 je napisao/la:S obzirom da u NBA trenutno nema neke sile, sva vrata su mu otvorena narednih godina..

Sve ekipe sa Zapada su na vrhuncu osim mozda OKC koja moze nesto kombinovati, a na istoku nece se kroz draft i free agency sigurno naredne 2-3-4 godine napraviti neka ekipa koja moze parirati ovakvom Miamiju..
Ja ne bih rekao da su ekipe sa Zapada na vrhuncu,vec su to mlade ekipe ciji glavni igraci tek treba da udju u prime.(GSW,POR,OKC,LAC).Sto se tice Istoka,jedna dobra odluka Mela i imas novog kandidata za titulu.Ciljam na CHI. ;)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 maj 2014, 00:40

NEZALAGANJE je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:S obzirom da u NBA trenutno nema neke sile, sva vrata su mu otvorena narednih godina..

Ja ne bih rekao da su ekipe sa Zapada na vrhuncu,vec su to mlade ekipe ciji glavni igraci tek treba da udju u prime.(GSW,POR,OKC,LAC).Sto se tice Istoka,jedna dobra odluka Mela i imas novog kandidata za titulu.Ciljam na CHI. ;)
Curry-Klay Dame-LMA Russ-Kevin CP3-Blake
Strašan potencijal imaju.1-2 kotačića im fale da budu glavni kandidati za prsten.Ako zadrže Z-Boa i Grizzliesi bi mogli dati još koju dobru sezonu,a mi imamo Duncana još samo jednu sezonu nažalost :thumbdown:

Stvarno misliš da bi Bullsi s Melom mogli uzeti više od 1 tekme u PO protiv Heata?Jedino da se Rose vrati na MVP nivou,al u to ni Rose više ne vjeruje.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 maj 2014, 00:46

@Kawhi CHI ima nevjerovatnu odbranu kojoj treba jedan scorer vrhunskog kalibra da ih rastereti u napadu i ucini pravim kandidatom za titulu.Melo cak ne bi morao igrati ni neku specijalnu odbranu,jer bi iza svojih ledja imao Noaha i Gibsona,a ne bi morao cuvati ni najopasnijeg igraca na perimetru,jer bi imao Butlera.Sve to bi mu omogucilo da se fokusira samo na napad,a zamisli kako bi to bilo opasno!?To je sve,bez pominjanja Rosea i onoga sta bi on mogao uraditi za ekipu...

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 28 maj 2014, 00:54

Ma prevelik je period od 3-4 godine koliko spominjete. Mišljenja sam da ni Celticsi neće ostati nijemi i gluhi na sve ovo i da se od njih mogu očekivati neki potezi za borbu na istoku (čisto zbog konkurencije prije svega). Plus na Istok dolaze rookie-i o kojima se toliko priča, da bi mogli napraviti kakvu takvu pometnju.
NEZALAGANJE je napisao/la:rastereti u napadu i ucini pravim kandidatom za titulu.Melo cak ne bi morao igrati ni neku specijalnu odbranu...
Je li ovo potenciraš da je Melo loš odbrambeni igrač? :mrgreen:
LUHG!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 maj 2014, 01:00

R.J.W.G. je napisao/la:Ma prevelik je period od 3-4 godine koliko spominjete. Mišljenja sam da ni Celticsi neće ostati nijemi i gluhi na sve ovo i da se od njih mogu očekivati neki potezi za borbu na istoku (čisto zbog konkurencije prije svega). Plus na Istok dolaze rookie-i o kojima se toliko priča, da bi mogli napraviti kakvu takvu pometnju.
NEZALAGANJE je napisao/la:rastereti u napadu i ucini pravim kandidatom za titulu.Melo cak ne bi morao igrati ni neku specijalnu odbranu...
Nikako.On moze odigrati kvalitetnu odbranu kad hoce,ali ovdje ne bi morao toliko da zapinje...

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 28 maj 2014, 01:06

R.J.W.G. je napisao/la:Ma prevelik je period od 3-4 godine koliko spominjete. Mišljenja sam da ni Celticsi neće ostati nijemi i gluhi na sve ovo i da se od njih mogu očekivati neki potezi za borbu na istoku (čisto zbog konkurencije prije svega). Plus na Istok dolaze rookie-i o kojima se toliko priča, da bi mogli napraviti kakvu takvu pometnju.
Nikako.On moze odigrati kvalitetnu odbranu kad hoce,ali ovdje ne bi morao toliko da zapinje...
Apsolutno. Mišljenja sam da ko voli košarku, voli i Mela :mrgreen: i stvarno bih volio da osvoji prsten, a vjerovatno mu je Chicago s Thibsom najbolja šansa.
LUHG!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 maj 2014, 01:13

Kawhi je napisao/la:

Curry-Klay Dame-LMA Russ-Kevin CP3-Blake
Strašan potencijal imaju.1-2 kotačića im fale da budu glavni kandidati za prsten.Ako zadrže Z-Boa i Grizzliesi bi mogli dati još koju dobru sezonu,a mi imamo Duncana još samo jednu sezonu nažalost :thumbdown:

Stvarno misliš da bi Bullsi s Melom mogli uzeti više od 1 tekme u PO protiv Heata?Jedino da se Rose vrati na MVP nivou,al u to ni Rose više ne vjeruje.
Ja kazem da GSW i da napravi trejd za nekog jakog igraca opet ne moze do titule, Portland pogotovo. Oni ni nemaju materijala za trejd, moraju prvo srediti klupu. Clippersi imaju dosta role playera, mogu napraviti trejd neki ali opet ko zna. Mislim da ni oni ne mogu do titule..

Sve su to one ekipe kojima je sudjeno da se raspadnu nakon nekog vremena bezuspjesnog ganjanja titule..

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 maj 2014, 07:20

slika

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 maj 2014, 07:32

stockton - wade - james - barkley - wilt

:kafa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

filip13

Post Postao/la filip13 » 28 maj 2014, 07:37

stockton
jordan
bird
duncan
olajuwon

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 maj 2014, 08:05

Magic
Kobe
Durant
Postar
Udica
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 28 maj 2014, 08:22

1. Magic - Oscar - Stockton - I.Thomas - Kidd
2. Jordan - Kobe - West - G.Gervin - Miller
3. Bird - Elgin Baylor - J.Erving - Durant - Pippen
4. Malone - Duncan - James - Barkley - Nowitzki
5. K.A. Jabbar - Chambrlain - Hakeem - O'Neal - Russell

all time :

1. K.A. Jabbar
2. Jordan
3. Chambrlain
4. Russell
5. Oscar
6. Magic
7. Kobe
8. Bird
9. Hakeem
10. O'Neal
11. Duncan
12. West
13. Malone
14. James - s tim da James jedini moze ovdje napredovati mozda jos i Kobe i Duncan ne osvoje jos po 2 titule
15. Stockton
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 28 maj 2014, 08:35, ukupno mijenjano 3 puta.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 28 maj 2014, 08:24

sta vas dvojica pisete? onaj sabira do 5327454 a ti nesto totalno iz svog svemira izbaci :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 maj 2014, 12:16

Oscar-Jordan-Pippen-Barkley-Olajuwon

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 28 maj 2014, 12:35

Stokton, Đordan, Durant, Timi Di, Šek.
Nama je Željo svetinja jedina.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.