Boris Pandža

Kevin
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2014, 20:35

ma pandza vise manje..ajd covjek razocaran..mozda je sunjic vise zasluzio jer igra u ukrajini..iako ni to ne mora biti neko mjerilo **** ga..kad nitko nije htio igrat on je igrao, dok su se drugi molili da igraju..

sve ok, al nikako da skontam odakle ovih klaunova vrsajevica, tina susica i hadzica :rol: :rol:

sad bi bilo fora da bude problema u kvalifikacijama sljedecim pa da zatreba stoper.. :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 27 maj 2014, 20:36

Iskreno,jedino.koga nema a da mo je zao je Stevanovic...Punono je obecava al eto,izgubio se ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 maj 2014, 20:38

Kao i Rahimic i Prcic, **** da bi se mjesto napravilo Vrsajevicu, kopiletu Hadzicu i kcerki Tini.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 maj 2014, 20:40

DonCorleone je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat. :crazy: Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
Nemoj tako jarane, iz njegovog ugla, to moze liciti tako. Treba poceti od sebe i svojih osijecaja, mozda je stekao takav utisak kada je vidio da je samo jedan Hrvat pozvan, trebamo biti opcenito tolerantnijih shvatanja i razumniji prema drugima. Nije lijepo igrati na nacionalnu kartu, ali ako se osijeca ugrozenim na neki nacin, mogu to da shvatim, i ako vjerovatno ne opravdavam. Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Ni po jednom osnovu nije zaslužio poziv i ne znam čemu ljutnja. Kada po starim zaslugama Rahimić nije dobio poziv, a produžio je karijeru za dvije godine na nagovor selektora, onda ne znam što se Boris ljuti. Treba realno sagledati situaciju. Od situacije sa transferom u Ukrajinu počeo je padati, odlazak iz Mechelena, trzavice oko novog kluba, hoće u Rangers, neće u Rangers, i na kraju odlazak u Poljsku. Tamo malo igrao, pa malo klupa i sve tako.
Spahić i Bičakčić su naši prvi izbori na stoperu, a Zukanović i Vranješ su kvalitetniji od Pandže. Tu je negdje po kvalitetu sa Šunjićem, ali Toni je ove u Ukrajini standardan, sigurno je u boljoj formi, a sumnjam da će dobiti i minute.
Tako da je priča o nekoj ugroženosti jer je Hrvat degutantna, jer pokreće priče o majorizaciji i ugroženosti a svi znamo da to nije istina i da za repku igraju samo oni najbolji ma kako se oni zvali. Tako da Borise hvala ti za sve ali :guz: :bih:

EDIT: Tek sad vidim da je Began napisao odličan članak o ovome.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/igrac-be ... vat/132064" onclick="window.open(this.href);return false; Aferim :thumbup: :salut:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 27 maj 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 maj 2014, 20:45

Ma šta ja znam, meni je nekako uvijek žao igrača tipa Pandža, Zahirović ili Stevanović. Dugo vremena su tu, bilo bi lijepo da su se našli na spisku. General je posebna priča...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 maj 2014, 20:45

On nije igrao za klub, dok je za nas bio uz Spahica bedem odbrane. Imaju bruku utakmica bez jednog primljenog gola. Rahimic je igrac koji zadnje tri godine ne igra, to se za Pandzu ne moze reci, a i godine nisu iste. Pandzi bi ovo SP vjerovatno bila odskocna daska, i neka vrsta realtiviranja starih zasluga, jer je on nas u tandemu sa Spahicem sigurno zaduzio.

On je trebao biti sigurnan na spisku kao dodatni stoper umjesto 10tog i 11tog veznog igraca, koji apsolutno nemaju sta traziti pored Medunjanina, Pjanica i Misimovica.

Pandza je dakle morao biti pozvan ispred Vrsajevica, Hadzica i Susica, a vjerovatno i ispred Sunjica, jer je uigran sa Spahicem, dok Sunjic to nije.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2014, 20:46

bagrcavi je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat. :crazy: Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
Nemoj tako jarane, iz njegovog ugla, to moze liciti tako. Treba poceti od sebe i svojih osijecaja, mozda je stekao takav utisak kada je vidio da je samo jedan Hrvat pozvan, trebamo biti opcenito tolerantnijih shvatanja i razumniji prema drugima. Nije lijepo igrati na nacionalnu kartu, ali ako se osijeca ugrozenim na neki nacin, mogu to da shvatim, i ako vjerovatno ne opravdavam. Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Ni po jednom osnovu nije zaslužio poziv i ne znam čemu ljutnja. Kada po starim zaslugama Rahimić nije dobio poziv, a produžio je karijeru za dvije godine na nagovor selektora, onda ne znam što se Boris ljuti. Treba realno sagledati situaciju. Od situacije sa transferom u Ukrajinu počeo je padati, odlazak iz Mechelena, trzavice oko novog kluba, hoće u Rangers, neće u Rangers, i na kraju odlazak u Poljsku. Tamo malo igrao, pa malo klupa i sve tako.
Spahić i Bičakčić su naši prvi izbori na stoperu, a Zukanović i Vranješ su kvalitetniji od Pandže. Tu je negdje po kvalitetu sa Šunjićem, ali Toni je ove u Ukrajini standardan, sigurno je u boljoj formi, a sumnjam da će dobiti i minute.
Tako da je priča o nekoj ugroženosti jer je Hrvat degutantna, jer pokreće priče o majorizaciji i ugroženosti a svi znamo da to nije istina i da za repku igraju samo oni najbolji ma kako se oni zvali. Tako da Borise hvala ti za sve ali :guz: :bih:
nije bas istina, al dobro...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 maj 2014, 20:46

calcio je napisao/la:Evo stigao je i ovaj lovac u mutnom, sada ce od nepozivanja Pandze napraviti skandal svjetskih razmjera a do nedavno ga je i sam ismijavao. :damn:
Nemoj bogati, ja licno nikada nisam nista lose protiv Pandze rekao, i da imas imalo postovanja prema tom igracu ne bi to pisao a kamoli o meni neistine sirio. Ne treba biti trvdoglav pod svaku cijenu i braniti neobranjivo. Zadnji put si krenuo sa ustasama i tri prsta, pa znamo kako je to zavrsilo :mrgreen: .
Ma jest' vala, bolja da ne ulazimo u diskusiju jer moglo bi inace i ovo zavrsiti na isti nacin, ja cu iznijeti dokaze za moje tvrdnje a ti ces kao papagaj ponavljati da nisam u pravu i postavljati smajlije. :mrgreen:

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 27 maj 2014, 20:47

Posle ovog treba obrisati temu nit ce vise dobit poziv u repku nit je vrijedan bilo kakve diskusije
u 24 mjeseca igro 15 utakmica i tu nesh stao srat
i jos kaze nema hrvata ,et zadnji primjer onaj momak sto je odbio jagodica da igra zbog U-21 hrvatske
znaci koji god valja ode u hrvatsku a koji nema mjesta u hrvatskoj ko fol igro bi za Bosnu
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 maj 2014, 20:52

KEC je napisao/la:Posle ovog treba obrisati temu nit ce vise dobit poziv u repku nit je vrijedan bilo kakve diskusije
i jos kaze nema hrvata ,et zadnji primjer onaj momak sto je odbio jagodica da igra zbog U-21 hrvatske
znaci koji god valja ode u hrvatsku a koji nema mjesta u hrvatskoj ko fol igro bi za Bosnu
:thumbup:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 maj 2014, 20:56

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Naravno da je frustriran, ko ne bi bio? Uvijek je bio tu, dobro je igrao, bio sjajan u tandemu sa Spahićem. Ovo SP bi trebalo biti nagrada igračima kao Boris Pandža.
Ne zivi se od stare slave, ako ce SP biti nagrada igracima onda smo trebali pozvati i Rahimica, Muratovica, Muslimovica... Brazilci Kaku, Ronaldinha, Robinha, Adrianoa itd. Ne ide to tako tebra :kafa:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 maj 2014, 21:01

Realist je napisao/la:
KEC je napisao/la:Posle ovog treba obrisati temu nit ce vise dobit poziv u repku nit je vrijedan bilo kakve diskusije
:thumbup:
Delac, Corluka, Lovren, Rakitic, Kovacic, Petric, Jelavic++, a prije njih Stanic, Simunic, braca Kovac +++
Pametnom dosta........

Isto vazi i za rukometase iz Izvidjaca (Ljubuskog), Cilica tenisera, da ih ne nabrajamo sviju sada.
Pandza, debelo si ukenjao svoj imidz ovom glupom izjavom. Ako nije izmisljen intervju sa strane susjeda, nebi me ni to iznenadilo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 maj 2014, 21:04

calcio je napisao/la:
Ma jest' vala, bolja da ne ulazimo u diskusiju jer moglo bi inace i ovo zavrsiti na isti nacin, ja cu iznijeti dokaze za moje tvrdnje a ti ces kao papagaj ponavljati da nisam u pravu i postavljati smajlije. :mrgreen:
Sve zavisi u kojem kontekstu sam pricao o Pandzi, ali prelistaj moje zadnje postove, i kada nadjes jedan negativan, ustanovices da na njega slijedi pet pozitivnih, dozivjeces dzaba potpuni krah kao sa ustasama :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 maj 2014, 21:11

Ovde se dosta stvari vadi "namjerno" iz fokusa.

Nije bitna izjava o Hrvatima i ugrozenosti, koliko je bitna cinjenica da je on morao biti ispred Hadzica, Vrsajevica i Susica na spisku. Cemu sluzi Vrsajevic kao desni bek, cemu? Imamo Mujdzu, imamo Vranjesa, imamo Besica i imamo Bicakcica koji znaju igrati desnog beka, cemu dakle Vrsajevic? Cemu Hadzic? Cemu Susic?

A sa druge strane je Pandza bio BEDEM odbrane uz Spahica, a upravo su stoperi rak rana nase reprezentacije, ali Safet izgleda brzo zaboravlja, kao i forumasi, a najlakse je pricu okrenuti na nacionalni kljuc.

Ako Pandza nije dobrio poziv, jer ne igra, kako je onda Ibricic dobio poziv? Dakle toliko nelogicnosti i nepravde da je to uzas jedan.

U ovom slucaju podrzavam Pandzu 100 %.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 27 maj 2014, 21:12

Zenga je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Naravno da je frustriran, ko ne bi bio? Uvijek je bio tu, dobro je igrao, bio sjajan u tandemu sa Spahićem. Ovo SP bi trebalo biti nagrada igračima kao Boris Pandža.
Ne zivi se od stare slave, ako ce SP biti nagrada igracima onda smo trebali pozvati i Rahimica, Muratovica, Muslimovica... Brazilci Kaku, Ronaldinha, Robinha, Adrianoa itd. Ne ide to tako tebra :kafa:
Ovo je najbolje objasnjenje ako se tako izrazava zahvalnost onda je trebalo zvati i Brbareza i Baljica i Piplicu i Bolica i Supica i sve druge koji su prosli kroz repku.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 maj 2014, 21:13

Kakva zahvalnost bolan, ne radi se o zahvalnosti samo, radi se o potrebi i statistickim podacima koji su sto posto na Pandzinoj strani i o cinjenici da je on igrac koji je deset puta potrebniji nego Vrsajevic, Hadzic, Susic, Ibricic itd.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 maj 2014, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 maj 2014, 21:14

a hoce da se proda u bolji klub nidje veze ko ce ga?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 maj 2014, 21:14

calcio je napisao/la:
Sve zavisi u kojem kontekstu sam pricao o Pandzi, ali prelistaj moje zadnje postove, i kada nadjes jedan negativan, ustanovices da na njega slijedi pet pozitivnih, dozivjeces dzaba potpuni krah kao sa ustasama :urnebes: .
Ma da, inace sam fotosopir'o sve one slike iz WW2, ti si bio totalno u pravu. :zviz:
Eto nek ti bude, vidim da ti mnogo znaci. Ali moram ti onako usput dati jedan prijateljski savjet, u buducnosti nemoj tumaciti historiju kroz danasnju perspektivu. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 maj 2014, 21:14

DonCorleone je napisao/la:Ovde se dosta stvari vadi "namjerno" iz fokusa.

Nije bitna izjava o Hrvatima i ugrozenosti, koliko je bitna cinjenica da je on morao biti ispred Hadzica, Vrsajevica i Susica na spisku. Cemu sluzi Vrsajevic kao desni bek, cemu? Imamo Mujdzu, imamo Vranjesa, imamo Besica i imamo Bicakcica koji znaju igrati desnog beka, cemu dakle Vrsajevic? Cemu Hadzic? Cemu Susic?

A sa druge strane je Pandza bio BEDEM odbrane uz Spahica, a upravo su stoperi rak rana nase reprezentacije, ali Safet izgleda brzo zaboravlja, kao i forumasi, a najlakse je pricu okrenuti na nacionalni kljuc.

Ako Pandza nije dobrio poziv, jer ne igra, kako je onda Ibricic dobio poziv? Dakle toliko nelogicnosti i nepravde da je to uzas jedan.

U ovom slucaju podrzavam Pandzu 100 %.
U tome je u stvari sustina ovoga svega. Zna se ko je uzrok ovih problema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 27 maj 2014, 21:16

Pandža je donekle upravu. Hrgotu su trebali probati dovesti pod našu zastavu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.