sve ok, al nikako da skontam odakle ovih klaunova vrsajevica, tina susica i hadzica
sad bi bilo fora da bude problema u kvalifikacijama sljedecim pa da zatreba stoper..
Ni po jednom osnovu nije zaslužio poziv i ne znam čemu ljutnja. Kada po starim zaslugama Rahimić nije dobio poziv, a produžio je karijeru za dvije godine na nagovor selektora, onda ne znam što se Boris ljuti. Treba realno sagledati situaciju. Od situacije sa transferom u Ukrajinu počeo je padati, odlazak iz Mechelena, trzavice oko novog kluba, hoće u Rangers, neće u Rangers, i na kraju odlazak u Poljsku. Tamo malo igrao, pa malo klupa i sve tako.DonCorleone je napisao/la:Nemoj tako jarane, iz njegovog ugla, to moze liciti tako. Treba poceti od sebe i svojih osijecaja, mozda je stekao takav utisak kada je vidio da je samo jedan Hrvat pozvan, trebamo biti opcenito tolerantnijih shvatanja i razumniji prema drugima. Nije lijepo igrati na nacionalnu kartu, ali ako se osijeca ugrozenim na neki nacin, mogu to da shvatim, i ako vjerovatno ne opravdavam. Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.bagrcavi je napisao/la:Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat.Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
nije bas istina, al dobro...bagrcavi je napisao/la:Ni po jednom osnovu nije zaslužio poziv i ne znam čemu ljutnja. Kada po starim zaslugama Rahimić nije dobio poziv, a produžio je karijeru za dvije godine na nagovor selektora, onda ne znam što se Boris ljuti. Treba realno sagledati situaciju. Od situacije sa transferom u Ukrajinu počeo je padati, odlazak iz Mechelena, trzavice oko novog kluba, hoće u Rangers, neće u Rangers, i na kraju odlazak u Poljsku. Tamo malo igrao, pa malo klupa i sve tako.DonCorleone je napisao/la:Nemoj tako jarane, iz njegovog ugla, to moze liciti tako. Treba poceti od sebe i svojih osijecaja, mozda je stekao takav utisak kada je vidio da je samo jedan Hrvat pozvan, trebamo biti opcenito tolerantnijih shvatanja i razumniji prema drugima. Nije lijepo igrati na nacionalnu kartu, ali ako se osijeca ugrozenim na neki nacin, mogu to da shvatim, i ako vjerovatno ne opravdavam. Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.bagrcavi je napisao/la:Ma brate nije fazon u tome što je kritikovao Safeta, fazon je što je izjavio da nije pozvan jer je Hrvat.Nakon ove izjave, ne bih ga pozvao da je kombinacija Thiaga Silve i Neste iz najboljih dana.
Spahić i Bičakčić su naši prvi izbori na stoperu, a Zukanović i Vranješ su kvalitetniji od Pandže. Tu je negdje po kvalitetu sa Šunjićem, ali Toni je ove u Ukrajini standardan, sigurno je u boljoj formi, a sumnjam da će dobiti i minute.
Tako da je priča o nekoj ugroženosti jer je Hrvat degutantna, jer pokreće priče o majorizaciji i ugroženosti a svi znamo da to nije istina i da za repku igraju samo oni najbolji ma kako se oni zvali. Tako da Borise hvala ti za sve ali![]()
Ma jest' vala, bolja da ne ulazimo u diskusiju jer moglo bi inace i ovo zavrsiti na isti nacin, ja cu iznijeti dokaze za moje tvrdnje a ti ces kao papagaj ponavljati da nisam u pravu i postavljati smajlije.DonCorleone je napisao/la:Nemoj bogati, ja licno nikada nisam nista lose protiv Pandze rekao, i da imas imalo postovanja prema tom igracu ne bi to pisao a kamoli o meni neistine sirio. Ne treba biti trvdoglav pod svaku cijenu i braniti neobranjivo. Zadnji put si krenuo sa ustasama i tri prsta, pa znamo kako je to zavrsilocalcio je napisao/la:Evo stigao je i ovaj lovac u mutnom, sada ce od nepozivanja Pandze napraviti skandal svjetskih razmjera a do nedavno ga je i sam ismijavao..
KEC je napisao/la:Posle ovog treba obrisati temu nit ce vise dobit poziv u repku nit je vrijedan bilo kakve diskusije
u 24 mjeseca igro 15 utakmica i tu nesh stao srat
i jos kaze nema hrvata ,et zadnji primjer onaj momak sto je odbio jagodica da igra zbog U-21 hrvatske
znaci koji god valja ode u hrvatsku a koji nema mjesta u hrvatskoj ko fol igro bi za Bosnu
Ne zivi se od stare slave, ako ce SP biti nagrada igracima onda smo trebali pozvati i Rahimica, Muratovica, Muslimovica... Brazilci Kaku, Ronaldinha, Robinha, Adrianoa itd. Ne ide to tako tebraVirtu4l je napisao/la:Naravno da je frustriran, ko ne bi bio? Uvijek je bio tu, dobro je igrao, bio sjajan u tandemu sa Spahićem. Ovo SP bi trebalo biti nagrada igračima kao Boris Pandža.DonCorleone je napisao/la:Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Delac, Corluka, Lovren, Rakitic, Kovacic, Petric, Jelavic++, a prije njih Stanic, Simunic, braca Kovac +++Realist je napisao/la:KEC je napisao/la:Posle ovog treba obrisati temu nit ce vise dobit poziv u repku nit je vrijedan bilo kakve diskusije
u 24 mjeseca igro 15 utakmica i tu nesh stao srat
i jos kaze nema hrvata ,et zadnji primjer onaj momak sto je odbio jagodica da igra zbog U-21 hrvatske
znaci koji god valja ode u hrvatsku a koji nema mjesta u hrvatskoj ko fol igro bi za Bosnu
Sve zavisi u kojem kontekstu sam pricao o Pandzi, ali prelistaj moje zadnje postove, i kada nadjes jedan negativan, ustanovices da na njega slijedi pet pozitivnih, dozivjeces dzaba potpuni krah kao sa ustasamacalcio je napisao/la:
Ma jest' vala, bolja da ne ulazimo u diskusiju jer moglo bi inace i ovo zavrsiti na isti nacin, ja cu iznijeti dokaze za moje tvrdnje a ti ces kao papagaj ponavljati da nisam u pravu i postavljati smajlije.
Ovo je najbolje objasnjenje ako se tako izrazava zahvalnost onda je trebalo zvati i Brbareza i Baljica i Piplicu i Bolica i Supica i sve druge koji su prosli kroz repku.Zenga je napisao/la:Ne zivi se od stare slave, ako ce SP biti nagrada igracima onda smo trebali pozvati i Rahimica, Muratovica, Muslimovica... Brazilci Kaku, Ronaldinha, Robinha, Adrianoa itd. Ne ide to tako tebraVirtu4l je napisao/la:Naravno da je frustriran, ko ne bi bio? Uvijek je bio tu, dobro je igrao, bio sjajan u tandemu sa Spahićem. Ovo SP bi trebalo biti nagrada igračima kao Boris Pandža.DonCorleone je napisao/la:Moguce da je toliko frustriran nepozivanjem, da su negativne emocije prevladale, i osijeca neku vrstu ugrozenosti.
Ma da, inace sam fotosopir'o sve one slike iz WW2, ti si bio totalno u pravu.DonCorleone je napisao/la:Sve zavisi u kojem kontekstu sam pricao o Pandzi, ali prelistaj moje zadnje postove, i kada nadjes jedan negativan, ustanovices da na njega slijedi pet pozitivnih, dozivjeces dzaba potpuni krah kao sa ustasamacalcio je napisao/la:
Ma jest' vala, bolja da ne ulazimo u diskusiju jer moglo bi inace i ovo zavrsiti na isti nacin, ja cu iznijeti dokaze za moje tvrdnje a ti ces kao papagaj ponavljati da nisam u pravu i postavljati smajlije..
U tome je u stvari sustina ovoga svega. Zna se ko je uzrok ovih problema.DonCorleone je napisao/la:Ovde se dosta stvari vadi "namjerno" iz fokusa.
Nije bitna izjava o Hrvatima i ugrozenosti, koliko je bitna cinjenica da je on morao biti ispred Hadzica, Vrsajevica i Susica na spisku. Cemu sluzi Vrsajevic kao desni bek, cemu? Imamo Mujdzu, imamo Vranjesa, imamo Besica i imamo Bicakcica koji znaju igrati desnog beka, cemu dakle Vrsajevic? Cemu Hadzic? Cemu Susic?
A sa druge strane je Pandza bio BEDEM odbrane uz Spahica, a upravo su stoperi rak rana nase reprezentacije, ali Safet izgleda brzo zaboravlja, kao i forumasi, a najlakse je pricu okrenuti na nacionalni kljuc.
Ako Pandza nije dobrio poziv, jer ne igra, kako je onda Ibricic dobio poziv? Dakle toliko nelogicnosti i nepravde da je to uzas jedan.
U ovom slucaju podrzavam Pandzu 100 %.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.