BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

mma_hz
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la mma_hz » 27 maj 2014, 11:57

Ozren je napisao/la:Juve& Torino traze 25 miliona eura za Ciru, Borusia ponudila 19, medjutim jos se par klubova pojavilo kao interesanti za Immobilea, Barca, City i Chelsea!
Ako ga vec Kloponja hoce ne treba se predavati vec odrjesiti kesu :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 maj 2014, 12:14

Necete vi ni rijesiti zabara, tipicna deja vu situacija.
Eriksen i De Bruyne se ponavljaju, samo se nadam da na kraju nece ekipa ostati sakata za tog zeljenog napadaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 27 maj 2014, 12:16

mma_hz je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Juve& Torino traze 25 miliona eura za Ciru, Borusia ponudila 19, medjutim jos se par klubova pojavilo kao interesanti za Immobilea, Barca, City i Chelsea!
Ako ga vec Kloponja hoce ne treba se predavati vec odrjesiti kesu :roll:
Izgleda da je ponuda povecana na 22, kazu zabari da je dogovor haman postignut!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 maj 2014, 14:03

edobvb je napisao/la:Za Frank Ribery!!!
Nemoj se samo ti javljati...prije svakog velikog finala..da li lige prvaka prosle godine.. ili kup njemacke prije dvije sedmice,PRVO STO URADITE PODKUPITE SUDIJE..JER DRUGACIJE NAs I NE MOZETE DOBITI!!
ZATO SE POKRIJ MOKROM CARAPOM I UZIVAJ U SVOJIM KOKICAMA.
Cuj ti misa, novi kolacici digli nos. Pokricu se ja carapom ako ces je ti pojesti . :mrgreen:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 maj 2014, 15:50

Di Marzio veli da ukoliko klubovi iz Torina ne popuste sa cijenom BVB se okreće Lukakuu. :wave: Čak piše da smo se rapitali o posudbi! Nadam se s pravom otkupa. :hmmmmm:

Ne bi se mi bunili... :kafa:

Mada piše da je to strategija BVB-a da pokažu da Immobile nije jedini napadač na tržištu koji je zapao za oko Kloppu ne bi li dogovor s Digićima bio ubrzan.
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... ttel_45113" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 27 maj 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 maj 2014, 15:54

Cijena neće biti ništa manja ako se okrenu Lukaku, jer ga Chelsea neće pustiti ispod 25-30 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 27 maj 2014, 16:17

Lukaku igra nekoliko godina na visokom nivou u najjačoj ligi. Za Belgiju briljira i sigurno će još mnogo napredovat'. S druge strane Immobile je za mnoge mačak u vreći. :hmmmmm: Eksplodirao je ovu sezonu, a prije toga je malo ko za njega znao. Cijena skoro ista, ali Lukaku mnogo dokazaniji napadač. :zviz:

Mada vjerujem u procjenu Kloppa & Co i msm da bi Immobile mogao biti pun pogodak. Jedino me nervira njegova visoka cijena. Za njega je realna bila ona prvobitna ponuda BVB-a od 15-16 mil. :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 maj 2014, 19:21

Dolazak Lukakua je puno teza misija nego Immobilea. Prvo sto igra u puno jacoj ligi, zatim nije igrac tamo nekog Torina vec Chelsija pa mu cijena ne bi bila manja od 25 mil eura i na kraju je najveci problem plata. Zahtjevi su mu sigurno puno veci nego kod Italijana. Sto se gamad uzdigla i trazi tolike pare, pa ne igra u Realu, ima jednu uspjesnu sezonu i sad je odjednom superstar. Igra na kraju krajeva u prosjecnoj Seriji A. Kud ide ovaj nogomet majko moja. Josip Drmic vrijedi 6, a ovaj krelac 25, a siguran sam da su u pet deka. Mozda traziti neko jeftinije rjesenje, Pato bi se uklopio.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 maj 2014, 19:38

U danasnjem fudbalu 20-25 miliona za Immobilea je sasvim ok cijena...ipak pricamo o vremenu u kojem je Bale placen 100,Neymar 60 a jedan Hulk 40 miliona.To su svi shvatili osim bundesligasa koji i dalje prodaju za sicu pa je tako i Drmic otisao za 6 miliona.

Danas neke italijanske novine javljaju da su se klubovi dogovorili na 22 miliona eura tako da nadam se da ce to biti ubrzo i zavrseno...sto je najvaznije plata mu je sasvim ok i sigurno je za bar 2 miliona manja nego kod Lukakua.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 27 maj 2014, 21:05

Lukaku jest dobar igrac,ali nema što ima Immobile nije Italijan :) oni imaju poseban neki smek,imaju taj neki pozitivni poganluk Italija je uvijek pravila vrhunske napadace.
Meni je ipak draze sto Immobile dolazi nego Lukaku svaka cast njemu vrhunski je igrac ali ovaj je Italijan i to je to :)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 maj 2014, 13:58

Proslo je tacno 17 godina od najveceg uspjeha u klupskoj historiji :D

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 maj 2014, 16:43

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 28 maj 2014, 20:47

Jel se zna kakvi ce novi dresovi izgledati?

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 maj 2014, 20:46

Immobile is about to join Borussia Dortmund. The German club raised its offer to €19,5 million. The clubs are now exchanging the documents, it will take a some time for the signature because Immobile will fly to London with the national team. However, everything is ready for his transfer.

Di Marzio

Nije skup, zamislite da igra za Porto i da je prvi strijelac :guz: :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 29 maj 2014, 20:57

Sissoko je napisao/la:Immobile is about to join Borussia Dortmund. The German club raised its offer to €19,5 million. The clubs are now exchanging the documents, it will take a some time for the signature because Immobile will fly to London with the national team. However, everything is ready for his transfer.

Di Marzio

Nije skup, zamislite da igra za Porto i da je prvi strijelac :guz: :D

Jedva cekam pocetak nove sezone,Ciro je beton :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2014, 21:35

Sissoko je napisao/la: Nije skup, zamislite da igra za Porto i da je prvi strijelac :guz: :D
Porto je redovni učesnik LP-a, dok je Torino često i drugoligaš. Ako dobiju 19-20 mil. nek' se udaraju nogom u guzicu.

Uskoro (sutra ili za koji dan) bi moglo bit' i zvanično. Nekako vjerujem da je to to. Nema više šuplje... :kafa:

http://www.weltfussball.de/news/_n11157 ... r-perfekt/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sky.de/web/cms/de/bundesliga ... wkz=WXFSL1" onclick="window.open(this.href);return false;

GRANDE IMMOBILE :kafa:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 29 maj 2014, 21:57

ne treba nove igrače ni uzdizati ni kuditi, vidjet ćemo kako će se snaći i hoće li biti pojačanje ili neće, ja osobno mislim da će Ramos dati više golova i da će biti veće pojačanje od talijana no vidjet ćemo, u svakom slučaju pozdravljam njegov dolazak iako nisam presretan ni sa njim ni ramosom ali eto

Ciro bi trebao potpisati sutra petogodišnji ugovor a odšteta je nešto više od 19 mil. eura

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2014, 22:07

Evo i BILD objavio! Tu piše ugovor na 4 godine. Negdje opet piše 5 godina (ZDF). Inače sutra je valjda potpisivanje ugovora.

http://www.bild.de/sport/fussball/ciro- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam zadovoljan. Koliko je imena bilo oko BVB-a, to me malo nerviralo. Sada se fala Bogu sve zna i ja sam lično prezadovoljan. :clap:

Dva napadača sa odličnim sezonama iza sebe. Dolaze da se bore za svoje mjesto. Očekujem da jednostavno bombarduju protivničke mreže. :kafa:

Još je zanimljivije što ne znamo ko će biti prvi špic i da li će uopšte više biti te privilegije kod naših napadača da znaju da su prvi izbor ili će jednostavno biti rotacije. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 29 maj 2014, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 29 maj 2014, 22:29

Semir bvb je napisao/la:Evo i BILD objavio! Tu piše ugovor na 4 godine. Negdje opet piše 5 godina (ZDF). Inače sutra je valjda poptisivanje ugovora.

http://www.bild.de/sport/fussball/ciro- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sam zadovoljan. Koliko je imena bilo oko BVB-a, to me malo nerviralo. Sada se fala Bogu sve zna i ja sam lično prezadovoljan. :clap:

Dva napadača sa odličnim sezonama iza sebe. Dolaze da se bore za svoje mjesto. Očekujem da jednostavno bombarduju protivničke mreže. :kafa:

Još je zanimljivije što ne znamo ko će biti prvi špic i da li će uopšte više biti te privilegije kod naših napadača da znaju da su prvi izbor ili će jednostavno biti rotacije. :hmmmmm:
Moram pohvalit nasu upravu,doveli smo vrhunskog igraca dali mu platu samo 2mil. plus bonusi vezali ga petogodisnjim ugovorom sve pohvale zaista :clap: :clap: :clap:
Dzeko/Lukaku niti jedan nebi pristao da igra ispod 5mil. sigurno imamo sad sirinu u napadu jedan iskusni bundesligaski strijelac i jedna nadolazeca zvijezda po meni odlicna kombinacija.
Sad sam vec opusten po pitanju drugih transfera mozda nas iznenade jos nekom bombom tipa povratka Kagawe mada malo vjerovatno ali eto potajno se nadam da ce se i taj transfer ostvariti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2014, 23:10

Dobar posao a valjda Ciro opravda ovih 18,5 mil a vjerujem i da hoće jer Klopp će od njega napraviti mašinu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.