Ja ne mogu da vjerujem
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ovi pitari stvarno mrze Dzeku.
Ja ne mogu da vjerujem
Ja ne mogu da vjerujem
- sanelmasetic
- Kontakt:
Kad smo vec kod Islama, nije vase da sudite , neznam da ima veceg grijeha..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Covjek odvaja od svog vremena skoro svaki dan da pomaze ljudima, i onda se neko nadje srat jer covjek voli malo popit kao i svi mi.
Imate li obraza? Nisam neki vjernik, ali vaznije je bit dobar covjek nego pratit ta neka pravila, vjerujem da je tako i po Islamu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e pretjera ga ti sadsoxx je napisao/la:Ukoliko city bude htio prodat dzeku. Ne bi me ni malo cudilo da edin ode u qpr. Imaju novac. Dat ce mu zeljenu platu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dzeko nece otici iz Citya jos koju godinu, kada bude tek na zalasku karijere vraca se u Zelju i tu ce mu bit kraj.Kaunas je napisao/la:e pretjera ga ti sadsoxx je napisao/la:Ukoliko city bude htio prodat dzeku. Ne bi me ni malo cudilo da edin ode u qpr. Imaju novac. Dat ce mu zeljenu platu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
rekao je sezonu odigrati u Hajdukubodi123 je napisao/la:Dzeko nece otici iz Citya jos koju godinu, kada bude tek na zalasku karijere vraca se u Zelju i tu ce mu bit kraj.Kaunas je napisao/la:e pretjera ga ti sadsoxx je napisao/la:Ukoliko city bude htio prodat dzeku. Ne bi me ni malo cudilo da edin ode u qpr. Imaju novac. Dat ce mu zeljenu platu.
Do tad ce i Zelji bit kraj.bodi123 je napisao/la:Dzeko nece otici iz Citya jos koju godinu, kada bude tek na zalasku karijere vraca se u Zelju i tu ce mu bit kraj.Kaunas je napisao/la:e pretjera ga ti sadsoxx je napisao/la:Ukoliko city bude htio prodat dzeku. Ne bi me ni malo cudilo da edin ode u qpr. Imaju novac. Dat ce mu zeljenu platu.
Ako voli Zelju nek insistira na transferu
bas se na ovim slikama i snimcima sa priprema vidi da se dzeko niskim osim sa spahicem i ibricicem nedruzi.nako ja to samo nakratko da ubacim
Ako se ne druži to ne znači nista ako si mislio na nešto
Dzeko i Ibrik su haveri dugi niz godina i logicno da ce se druziti najvise.
To je najmanje bitno
Dzeko i Ibrik su haveri dugi niz godina i logicno da ce se druziti najvise.
To je najmanje bitno
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
sto se druzenja u repki tice, ja mislim da to ovako izgleda.....
jedna grupa Sarajevo/Dubrovnik/Krajina - Party/Diskoteke i tkd.
- dzeko, spaha, ibricic........i ponekad povucu kolasinca
jedna grupa Istocna Bosna
- pjanic, ibisevic, salihovic, bicakcic, rahimic......i ponekad je medunjanin s njima
jedna grupa mirni/povuceni
- begovic, zukanovic, medunjanin, mujdza, lulic
jedna grupa novalije
- T.Susic, Vrsajevic, Hadzic
jedna grupa ne zainteresovani
- vranjes, sunjic, avdukic, fejzic
jedna grupa "samci"
- besic, misimovic
toliko od moje analize sto se tice druzenja u repki....
- pjanic, ibisevic, salihovic, bicakcic, rahimic......i ponekad je medunjanin s njima
jedna grupa novalije
jedna grupa "samci"
- besic, misimovic
Evo i kod mene na poslu,od citave administracije moš 3 lika izabrat za zajebaciju al ako treba posao dogurat do kraja,no problemo,bude zavrseno na vakat
I sa m u administraciji, ali kod mene su sve haze budale. Ja, naravno, nisam u toj grupi, ali... ma volim se i ja zajebavati.pama je napisao/la:Evo i kod mene na poslu,od citave administracije moš 3 lika izabrat za zajebaciju al ako treba posao dogurat do kraja,no problemo,bude zavrseno na vakat
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
prejaka stvar a ono sto nas interesuje je na 04:47
[youtube][/youtube]
Goša

[youtube][/youtube]
Goša
Semper Fidelis
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vika na Dzeku i Ibricica , a sto Pjana Dzek dere kod Tome u kafani nakon prijateljeske u Gradaccu to nista 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pjanicu je pice i u prezimenu ukorijenjeno 
opa"@Tobigo12: Uche Nwofor is like Edin Dzeko. He only score goals. Even if he plays 6mins he will score! #SuperEagles #Nigeria"
Jesi pri svojoj analizi koristio deskriptivnu, korelativnu ili eksperimentalnu metodu ? Odlicna ti je ta analiza, jesi im davao kakve upitnike da popunjavaju ? Jesi li sam osmislio ta 'imena' grupa ili su oni sami odlucili kako ce se zvati ?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:sto se druzenja u repki tice, ja mislim da to ovako izgleda.....
jedna grupa novalije
jedna grupa "samci"
- besic, misimovic
19091921
Ovaj gori od dejtona kako igrace djeli.
imali negdje snimak ili slika Džeke u St.Louisu,ja sam naletio na jednom portalu snimak dolaska reprez. na terminalu svi igrači su prošli osim Džeke?
Sve je moguce, i Amra je stigla u St.Louis...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter i 27 gostiju.