Da ti bar do mozga dopre malo pameti, ne bi shvatao bukvalno ono sto se napise. A drekavcem mozes zvati svog cacu koji te napravio takvog!" Стајање je napisao/la:" & " $ " $ снагу !!! Ја не ' него $ своје " о $, а $ % " се " % " јер ' & " ,& % - " ја !!!Simpatizer je napisao/la:Polako pocinjes da me nerviras sa tim tvojim kvalifikovanjem pojedinaca na ovom forumu.
Ko si ti da pametujes o tome ko i koliko voli i prati Borac?! Sine, ovdje ima ljudi koji su pratili Borac dok ti jos nisi bio u planu!
Vidis li da iz posta u post pises po jednom te istom obrascu? Kako se ne umoris?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
HAJ FAJV
- Источно Стајање
- Kontakt:
Супер...Simpatizer je napisao/la:Da ti bar do mozga dopre malo pameti, ne bi shvatao bukvalno ono sto se napise. A drekavcem mozes zvati svog cacu koji te napravio takvog!" Стајање je napisao/la:" & " $ " $ снагу !!! Ја не ' него $ своје " о $, а $ % " се " % " јер ' & " ,& % - " ја !!!Simpatizer je napisao/la:Polako pocinjes da me nerviras sa tim tvojim kvalifikovanjem pojedinaca na ovom forumu.
Ko si ti da pametujes o tome ko i koliko voli i prati Borac?! Sine, ovdje ima ljudi koji su pratili Borac dok ti jos nisi bio u planu!
Vidis li da iz posta u post pises po jednom te istom obrascu? Kako se ne umoris?
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
ljuta krajina..ljuta krajina....srusicemo kosevo..ljuta krajina" Стајање je napisao/la:" & " $ " $ снагу !!! Ја не ' него $ своје " о $, а $ % " се " % " јер ' & " ,& % - " ја !!!Simpatizer je napisao/la:Polako pocinjes da me nerviras sa tim tvojim kvalifikovanjem pojedinaca na ovom forumu.
& $ за & " ' ?, ? " је & $ ? $ са стране " за &!!!subzero81 je napisao/la:@istocno stajanje
1. druze kad nesto citas, citaj polako, bolje ces da razumijes sta je napisano
2. od 2000g ja sam bio na 99% utakmica Borca, pa ti vidi ko ladi jaja
3. zar ti mislis da samo banjalucani imaju pravo da navijaju za Borac. Evo ja nisam rodjeni banjalucanin, a Borac sigurno ne volim manje nego sto ga ti volis.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Источно Стајање
- Kontakt:
' ' & те ? " " ' " ..radebl je napisao/la:ljuta krajina..ljuta krajina....srusicemo kosevo..ljuta krajina p.s. ima nas....
Zanima me misljenje navijaca Borca dali mogu ove sezone do prvog mjesta i o ekipi dali je kvalitetnija nego na jesen.
capelo111 je napisao/la:Zanima me misljenje navijaca Borca dali mogu ove sezone do prvog mjesta i o ekipi dali je kvalitetnija nego na jesen.
titulu mozda mozemo uzeti ali zato u evropu idemo 90%,ja mislim da je ova sad ekipa jaca po imenima ali ne i po uigranosti
Jesu li stigli ovi naši dječaci iz Antalije, sa kim je generalka, vjerovatno će biti u Krupi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Kolega mi rece da je nacuo da se igra u subotu u Krupi protiv Slobode, ali nije siguran koje Slobode. 
HAJ FAJV
Hahahahahha, pa vjerovatno ova iz Mrkonjića ili iz Novog Grada...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
protiv Slobode iz MrkonjicaSimpatizer je napisao/la:Kolega mi rece da je nacuo da se igra u subotu u Krupi protiv Slobode, ali nije siguran koje Slobode.
Naravno da možemo pod uslovom da se nastavi onaj rad sa početka sezone i uopšte nije nemoguće da budemo prvi na kraju,a da li je ova ekipa bolja ili lošija to je već mnogo teže pitanje,ne vjerujem da to iko trenutno zna.Ali znaće se i to uskoro.capelo111 je napisao/la:Zanima me misljenje navijaca Borca dali mogu ove sezone do prvog mjesta i o ekipi dali je kvalitetnija nego na jesen.
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Drugari, peglanje bilo poslije vaterpola? 
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Kakvo peglanje?
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Navijaci Partizana iz Bl (mislio sam da takvih nema kod vas) i valjda Lesinari
Imas na Mondu...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
uGrad je nas DS je napisao/la:Navijaci Partizana iz Bl (mislio sam da takvih nema kod vas) i valjda LesinariImas na Mondu...
Zadnja izmjena: radebl, dana/u 17 feb 2010, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Dobro EastStand, tema je Borac, nisu Čikago Bulsi, jbt, toliko valjda znam. Samo sam pitao..Radisa, ako ih je bilo iz PD, naslucujem ko bi mogao biti
Hvala na odg..Živi bili..
- Источно Стајање
- Kontakt:
" ? ? " " " ? , & & " , ја ' $ " ? !!!
" о ? на % ' , ' & & .. !!!
" о ? на % ' , ' & & .. !!!
sad bilo na vjestima da je poslije utaknice doslo do tuce povredjena 4 navijaca partizana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.