Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Nase medije sto znaju izmisliti i "navaljati" , to teretni voz ne moze povuci. Iskreno, najiskrenije se nadam da ovo nije istina sto je izjavio i da ce demantovati sto prije. Inace, ne da je ispao mali, nego je ispao kreten nevidenih razmjera. Ja u potpunosti razmijem zasto ga Safet nije pozvao. Svi igraci koji su pozvani na njegovu poziciju su ili bolji ili otprilike kvalitet kao i on. Imaju prednost zato sto su mladi pa samim tim i perspektivniji i svaki iole normalan selektor bi ih izabrao prije Borisa. Ako je iko bio fer i nije gledao na taj nacionalni kljuc to je onda Safet. E sad sto kazu ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali ovako izjaviti nesto pred samo prvenstvo samo bar meni govori da je tom Borisu do Bosne stalo ko i meni do lanjskog snijega.
Nazalost. Bio mi je drag i da se borio, jest. Ali imao je i on koristi od toga (klinacbi on iz Hajduka otisao da mu repke nije bilo) i sad se kao on nesto javlja. Umjesto sto se blamira preko medija nek se lati posla i izbori mjesto. Ovako je sam sebe izbacio, i kazem ako je ovo zaista izjavio ja ga u repki BH vise ne zelim gledati. Ne pitam se ja naravno ali ovo je dno dna. Udri glavom u zid dragi Borise.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DonCorleone
- Kontakt:
Ocigledno.Head je napisao/la:
Imas pravo pisati sta hoces,forum sve trpi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Boris Pandža
Ja neznam kako bi ga vi ugurali u repku, i ovako odbrambenih je Sušić poveo previše, još da je njega umjesto ibricica/susica pa **** grke sa koliko bi mo odbrambenih išli 
Steta sto se ovako zavrsilo sa Borisom, momak je zaista ostavljao srce na terenu i jedno vrijeme bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu. Zao mi je sto nije dobio poziv, sigurno da je trebao biti na spisku prije barem tri igraca, i sa jos tri je tu negdej statusom u klubu ali eto...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako jedan igrac moze jednom nepromisljenom izjavom (pod uticajem frustracije vjerovatno) navuci toliki gnijev nasih navijaca a da se pri tome zna koliko je isti cinio za nasu reprezentaciju, onda to vise govori o navijacima nego o njemu. Dakle, samo jedna izjava je izgleda dovoljna da sve dobro postane za jedan trenutak iznimno lose. Teski uvjeti za nase fudbalere koje svakako ne krasi veliki intelekt.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pandža nije za brazila jer realno lik je stalno u ozljedama ali mu ova izjava stoji jer bi pape zvao nekog iz zelje da je osvojio prvenstvo..prva mi njegova glupost pada na pamet oko avdukica..ima jedan bolji, to je dujkovic iz zrinjskog.Z hrgotu i ostale neznam ali da ima logike ima , e sad ima pravo da se ljuti ko gubi a u ovom slučaju je to pandža koji nikad vjerovatno nece vise igrat za repku.Pozdrav
Ja licno bi prije pozvao i Stanica i Stevanovica i nekoga iz U-21 da se djeca dokazu nego Pandzu. Mislim sto ce nam? On Bici moze samo kopacke cistiti. A Sunjic i Vranjes su mladi i perspektivni sto se pozicije tice i opet bi prije njih poveo nego Pandzu.JoseMourinho je napisao/la:Ja neznam kako bi ga vi ugurali u repku, i ovako odbrambenih je Sušić poveo previše, još da je njega umjesto ibricica/susica pa **** grke sa koliko bi mo odbrambenih išli
Eeee moj Pandza.....
To sto nisi pozvan, moze se diskutovati, al ta izjava baca sve u vodu....
Hvala na partijama!
To sto nisi pozvan, moze se diskutovati, al ta izjava baca sve u vodu....
Hvala na partijama!
G BUSSA BUSS
Imam predosjećaj da je neko strpljivo čekao da se situacija malo smiri i popravi atmosfera u i oko reprezentacije, malo da se povuče voda iz gradova, normalizuje život, smire klizišta, isprati avion i OOOOPPPP ... problem nacionalni ključ. Većina (ogromna većina) jedva dočekala i hajmo ponovo pljuvanje, paljba. Pu kakav smo narod i nije nikakvo čudo što nam se sve ovo dešava 
- Principatus
- Kontakt:
Kako su se "novinari" okomili na Pandzu, cuj "bahati Pandza". A Susic nije bahat kad laze u oci navijacima? Ili kada nam je Sead Susic svog sina i igrace provlacio kroz reprezentaciju pa sad na SP, suti se. Fuj, koliko je porcija cevapa ovo kostalo?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sjecam se odlicno Pariza, mozda ti zaboravi rezultat?DonCorleone je napisao/la:Ne radi se o poziciji i korelaciji, nego o potrebi pozivanja jednog igraca naspram drugog. Jedan Vrsajevic ce pruziti manje na poziciji desnog beka nego jedan provjereni stoper uz Spahica.guber_90 je napisao/la: Tobejarabi sta procita.
To sto ti poredis ofanzivnog veznog i stopera i njihove kvalitete ostavit cu tebi, jer si ti vjerovatno jedina osoba na dunjaluku koja je uspostavila korelaciju izmedju te dvije pozicije i nekakav poredbeni kriterij, pa eto pojasni i svim svjetskim trenerima.
Ima tih utakmica gdje nismo primili go sa njima dvojicom, vjerovatno Lihtenstajn, San Marino i kompanija.
Vidim da kvalitet Pandze dosta relativiras, tako da stecem dojam da ga uopste ne pratis u reprezentaciji, ako se sjetis mozda Francuske u Parizu, onda ce ti biti neke stvari dosta jasnije.
Drugi put cu ti da nacrtam, da ne budes vise tako ljutit.
Relativiziram njegov kvalitet jer ga nisam imao priliku gledati ove sezone, previse je grijao klupu, a s obzirom na tesku povredu koju je pretrpio vrlo je vjerovatno da je izgubio na kvalitetu, jer vec dugo ne igra, barem ne kako treba, nego podjahkad.
Ako tebi ljudi moraju crtati da ti objasne, a ocito trebaju, kada je to tebi adekvatan metod objasnjavanja, meni ne trebaju, stoga hvala na ponudi ali me preskoci.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Pa da je pametan mucno bi tikvom i razmislio sta prica. Nije vazno koliko je ljut. Ljuti su i Zahirovic i Stevanovic pa nisu rekli eto u repki ima previse Bosanaca pa Safet nece da me zove ili mene Safet smatra Srbinom i misli da kao takav nemam mjesta u repki. Svaka cast Borisu stvarno, ali ovo mu zaista nije trebalo.DonCorleone je napisao/la:Ako jedan igrac moze jednom nepromisljenom izjavom (pod uticajem frustracije vjerovatno) navuci toliki gnijev nasih navijaca a da se pri tome zna koliko je isti cinio za nasu reprezentaciju, onda to vise govori o navijacima nego o njemu. Dakle, samo jedna izjava je izgleda dovoljna da sve dobro postane za jedan trenutak iznimno lose. Teski uvjeti za nase fudbalere koje svakako ne krasi veliki intelekt.
- JoseMourinho
- Kontakt:
upravo to još kad dodas zukanovica imamo 5 stopera, ostale repke vode 3-4, tako jbg pandža nije imo mjesta, možda umjesto vranjesa, iako ja nebi nijednog od njih dvojce vodiosoccerfan je napisao/la:Ja licno bi prije pozvao i Stanica i Stevanovica i nekoga iz U-21 da se djeca dokazu nego Pandzu. Mislim sto ce nam? On Bici moze samo kopacke cistiti. A Sunjic i Vranjes su mladi i perspektivni sto se pozicije tice i opet bi prije njih poveo nego Pandzu.JoseMourinho je napisao/la:Ja neznam kako bi ga vi ugurali u repku, i ovako odbrambenih je Sušić poveo previše, još da je njega umjesto ibricica/susica pa **** grke sa koliko bi mo odbrambenih išli
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neseri prodao ga je Hajduk a ne repka.soccerfan je napisao/la:Nase medije sto znaju izmisliti i "navaljati" , to teretni voz ne moze povuci. Iskreno, najiskrenije se nadam da ovo nije istina sto je izjavio i da ce demantovati sto prije. Inace, ne da je ispao mali, nego je ispao kreten nevidenih razmjera. Ja u potpunosti razmijem zasto ga Safet nije pozvao. Svi igraci koji su pozvani na njegovu poziciju su ili bolji ili otprilike kvalitet kao i on. Imaju prednost zato sto su mladi pa samim tim i perspektivniji i svaki iole normalan selektor bi ih izabrao prije Borisa. Ako je iko bio fer i nije gledao na taj nacionalni kljuc to je onda Safet. E sad sto kazu ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali ovako izjaviti nesto pred samo prvenstvo samo bar meni govori da je tom Borisu do Bosne stalo ko i meni do lanjskog snijega.Nazalost. Bio mi je drag i da se borio, jest. Ali imao je i on koristi od toga (klinacbi on iz Hajduka otisao da mu repke nije bilo) i sad se kao on nesto javlja. Umjesto sto se blamira preko medija nek se lati posla i izbori mjesto. Ovako je sam sebe izbacio, i kazem ako je ovo zaista izjavio ja ga u repki BH vise ne zelim gledati. Ne pitam se ja naravno ali ovo je dno dna. Udri glavom u zid dragi Borise.
![]()
![]()
Nesto se ko fol ti uvrijedio, a drzava ti poplavljena ****, i imas obraza se uvrijediti, sto jedan iskreno mutav covjek jake volje nadje da se isprasi po medijima. Pandza nije Dzeko. Znaci nije politicar nije ambasador nije humanitarac i nije neki fudbaler ali se lavovski bori.
I ako ga je nesto prodalo to je njegov rad, trud i tvrdoglavost.
samoposmatram je napisao/la:Neseri prodao ga je Hajduk a ne repka.soccerfan je napisao/la:Nase medije sto znaju izmisliti i "navaljati" , to teretni voz ne moze povuci. Iskreno, najiskrenije se nadam da ovo nije istina sto je izjavio i da ce demantovati sto prije. Inace, ne da je ispao mali, nego je ispao kreten nevidenih razmjera. Ja u potpunosti razmijem zasto ga Safet nije pozvao. Svi igraci koji su pozvani na njegovu poziciju su ili bolji ili otprilike kvalitet kao i on. Imaju prednost zato sto su mladi pa samim tim i perspektivniji i svaki iole normalan selektor bi ih izabrao prije Borisa. Ako je iko bio fer i nije gledao na taj nacionalni kljuc to je onda Safet. E sad sto kazu ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali ovako izjaviti nesto pred samo prvenstvo samo bar meni govori da je tom Borisu do Bosne stalo ko i meni do lanjskog snijega.Nazalost. Bio mi je drag i da se borio, jest. Ali imao je i on koristi od toga (klinacbi on iz Hajduka otisao da mu repke nije bilo) i sad se kao on nesto javlja. Umjesto sto se blamira preko medija nek se lati posla i izbori mjesto. Ovako je sam sebe izbacio, i kazem ako je ovo zaista izjavio ja ga u repki BH vise ne zelim gledati. Ne pitam se ja naravno ali ovo je dno dna. Udri glavom u zid dragi Borise.
![]()
![]()
Nesto se ko fol ti uvrijedio, a drzava ti poplavljena ****, i imas obraza se uvrijediti, sto jedan iskreno mutav covjek jake volje nadje da se isprasi po medijima. Pandza nije Dzeko. Znaci nije politicar nije ambasador nije humanitarac i nije neki fudbaler ali se lavovski bori.
Potpis.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
samoposmatram je napisao/la:Neseri prodao ga je Hajduk a ne repka.soccerfan je napisao/la:Nase medije sto znaju izmisliti i "navaljati" , to teretni voz ne moze povuci. Iskreno, najiskrenije se nadam da ovo nije istina sto je izjavio i da ce demantovati sto prije. Inace, ne da je ispao mali, nego je ispao kreten nevidenih razmjera. Ja u potpunosti razmijem zasto ga Safet nije pozvao. Svi igraci koji su pozvani na njegovu poziciju su ili bolji ili otprilike kvalitet kao i on. Imaju prednost zato sto su mladi pa samim tim i perspektivniji i svaki iole normalan selektor bi ih izabrao prije Borisa. Ako je iko bio fer i nije gledao na taj nacionalni kljuc to je onda Safet. E sad sto kazu ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali ovako izjaviti nesto pred samo prvenstvo samo bar meni govori da je tom Borisu do Bosne stalo ko i meni do lanjskog snijega.Nazalost. Bio mi je drag i da se borio, jest. Ali imao je i on koristi od toga (klinacbi on iz Hajduka otisao da mu repke nije bilo) i sad se kao on nesto javlja. Umjesto sto se blamira preko medija nek se lati posla i izbori mjesto. Ovako je sam sebe izbacio, i kazem ako je ovo zaista izjavio ja ga u repki BH vise ne zelim gledati. Ne pitam se ja naravno ali ovo je dno dna. Udri glavom u zid dragi Borise.
![]()
![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni je pandza skroz ok al nije pozvan i to je to .vamoss 
Prvo nauci da normalno komuniciras. Ja nisam nikoga vrijedao niti jednu jedinu losu rijec rekao. Drugo da nije imao kvalitet nebi se ni prodao. Trece jeste ga prodao Hajduk ali ja mislim da su mu i igre u repki pomogle a ovo je forum pa samim tim imam pravo da izrazim svoje misljenje. I sve se moze na lijep nacin reci.samoposmatram je napisao/la:Neseri prodao ga je Hajduk a ne repka.soccerfan je napisao/la:Nase medije sto znaju izmisliti i "navaljati" , to teretni voz ne moze povuci. Iskreno, najiskrenije se nadam da ovo nije istina sto je izjavio i da ce demantovati sto prije. Inace, ne da je ispao mali, nego je ispao kreten nevidenih razmjera. Ja u potpunosti razmijem zasto ga Safet nije pozvao. Svi igraci koji su pozvani na njegovu poziciju su ili bolji ili otprilike kvalitet kao i on. Imaju prednost zato sto su mladi pa samim tim i perspektivniji i svaki iole normalan selektor bi ih izabrao prije Borisa. Ako je iko bio fer i nije gledao na taj nacionalni kljuc to je onda Safet. E sad sto kazu ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali ovako izjaviti nesto pred samo prvenstvo samo bar meni govori da je tom Borisu do Bosne stalo ko i meni do lanjskog snijega.Nazalost. Bio mi je drag i da se borio, jest. Ali imao je i on koristi od toga (klinacbi on iz Hajduka otisao da mu repke nije bilo) i sad se kao on nesto javlja. Umjesto sto se blamira preko medija nek se lati posla i izbori mjesto. Ovako je sam sebe izbacio, i kazem ako je ovo zaista izjavio ja ga u repki BH vise ne zelim gledati. Ne pitam se ja naravno ali ovo je dno dna. Udri glavom u zid dragi Borise.
![]()
![]()
Vrlo nizak udarac od kung fu Pandje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.