Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Možda nije neki golgeter na terenu, ali van njega je rasni strijelac

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Zna Pauk najboljeFaraonTM je napisao/la:Možda nije neki golgeter na terenu, ali van njega je rasni strijelac![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne znam zasto se vise ne prica o povredi ovog covjeka. To bi nas moglo skupo kostat, pogotovo posto je Susic dovoljno lud da stavi Sunjica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakve su ovo vjezbe Bicakcica. Jos treba clanak da vise optereti ??
Nije on igro vec mjesec dana ja ga ne bi ni stavljo protiv Argentine mislim da bi se to itekako osjetilo
??????????????????????????????????????????????????zgembo89 je napisao/la:Nije on igro vec mjesec dana ja ga ne bi ni stavljo protiv Argentine mislim da bi se to itekako osjetilo
A koga bi stavio umjesto njega. Zukanovica ??
Šunjic zbog visine ima prednost u odnosu na Vranjesa jest da je sporiji kad je lopta na zemlji..prekidi su nam kriticni ne smije se 
Svaka cast sportsportu sto izvjestava iz Amerike kao treba. Meni se cini da su oni medju vrlo rijetkim koji su poslali covjeka tamo. Ostale neka je stid.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Imamo relativno niske stopere Spahic (1.83) i Bicakcic (1.85), ali to nebih trebao biti problem protiv Argete i Irana...mozda protiv Nigerije ako oni imaju visoke napadace...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Nije dobio priliku u ovoj utakmicu sto govori da ga nece stavit protiv Argentine jer ne smije rizikovat sa tek oporavljenim igracem..Vjerojatno ga mijenja Kolasinac jer Vranjesa cuva za beka, a Sunjic je preriskantan za Argentinu.
Ima jos tekmu protiv Santosa da ga testira!robijas_Ri je napisao/la:Nije dobio priliku u ovoj utakmicu sto govori da ga nece stavit protiv Argentine jer ne smije rizikovat sa tek oporavljenim igracem..Vjerojatno ga mijenja Kolasinac jer Vranjesa cuva za beka, a Sunjic je preriskantan za Argentinu.
Ne smije Ermin igrati, bacati rovitog igraca u vatru protiv Argentinaca koji imaju najjaci napad je isuvise rizicno.
Bog zna kakav ce biti poslije ove pauze
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ogi protiv niske Argentine u savkom slucaju ima prednost nad Bicom, tako da ako Sunjic bude po zasluzi klupa, nema zime za odbranu...BadrHari je napisao/la:Ne smije Ermin igrati, bacati rovitog igraca u vatru protiv Argentinaca koji imaju najjaci napad je isuvise rizicno.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa ja upravu si. Treba gurnut Ogija protiv Argentine i najboljih napadaca na svijetu odma u vatru od pocetka. Mada u ove dvije utakmice nije igrao stopera. Ili Kolasinca koji je jedva odigrao 30-tak minuta na toj za njega novoj poziciji. Nadam se da ce Bicakcic odigrati svih 90 min protiv Santosa. Inace ne izgleda bas najbolje.gringobih je napisao/la:
Ogi protiv niske Argentine u savkom slucaju ima prednost nad Bicom, tako da ako Sunjic bude po zasluzi klupa, nema zime za odbranu...
jedino je sigurno, ako Bico ne odigra dobro citavih 90 minuta protiv santosa, nema sta traziti protiv argentine, sobzirom da je promasio dvije jake provjere do sad.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Istog sam misljenja..ako ne odigra svih 90' protiv Santosa, stavit' Vranjesa od pocetka..Konzerva je napisao/la:jedino je sigurno, ako Bico ne odigra dobro citavih 90 minuta protiv santosa, nema sta traziti protiv argentine, sobzirom da je promasio dvije jake provjere do sad.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Protiv Argentine stavljanje rovitog Bice je kocka, mislim da je Ogi najblizi tom mjestu a Pape jest dovoljno lud da stavi Tonija.
Vidjet cemo, ovo mjesto je kljucno!
Vidjet cemo, ovo mjesto je kljucno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zato je i isproban Kolašinac na štoperu, i mislim da postoji sasvim ozbiljna mogućnost da protiv Argentine istrči bek Salihović i štoper Seo. Znamo da je Kola kvalitetan u defanzivi, protiv ovih će dobro doći njegova brzina, a problem visine nije toliko istaknut. Ali ja se nekako bojim staviti tako niskog štoperskog para čak i protiv njih, o Nigeriji da ne pričam.
Sa Tonijem i njegovom visinom od 192cm bi se sigurno lakše disalo kod visokih lopti, opet tu je njegov problem brzine... Bičakčić rovit. Vranješ bi mogao biti neki kompromis, ali nije igrao s ovom ekipom na štoperu već neko vrijeme, pa je on možda i najmanje vjerovatna opcija.
Ne znam, pitanje drugog štopera je trenutno najvažnije za reprezentaciju, a vrlo je teška odluka.
Sa Tonijem i njegovom visinom od 192cm bi se sigurno lakše disalo kod visokih lopti, opet tu je njegov problem brzine... Bičakčić rovit. Vranješ bi mogao biti neki kompromis, ali nije igrao s ovom ekipom na štoperu već neko vrijeme, pa je on možda i najmanje vjerovatna opcija.
Ne znam, pitanje drugog štopera je trenutno najvažnije za reprezentaciju, a vrlo je teška odluka.
- DonCorleone
- Kontakt:
On je svakako prenapuhan igrac, davno sam se utvrdio tome gledajuci njega i njegove izlete u Bundesligu. Visoke lopte jednostavno ne zna procijeniti, a tehnicki jaki igraci ga lagano vozaju. Jaci je od Sunjica i Vranjesa, ali nista posebno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], eaglebvb09 i 35 gostiju.