Ako ti je mrsko pisati, mozes kopi/paste sa U-21, U-19, U-17, ima dosta analiza poslije Marica. Mislim da su sve manje vise iste.gost je napisao/la: I nije ovo forum za to, ali mogla bi se ovdje napisati i jedna političko-sociološka analiza o Hrvatima, njihovom položaju i odnosu spram BiH........al niti mi se da, niti ima baš nekog smisla
Boris Pandža
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: Boris Pandža
ispao je glup izjavom, tu nema dileme... nazalost ispao je naivac i neko ga je dobro iskoristio, a sve mi mirise na jednog celavog glavonju koji i dalje sanja o HZHB-u (ali necemo o politici ovdje)Batko je napisao/la:Ovo je vrlo moguće ali mu ne daje za pravo da daje ovakve izjave!!!! Jasno je da u savezu ima svakakvog sljama jos uvijek!!! Pape da je gledao nacije ne bi ga nikada zvao, jednostavno su ga prestigli drugi stoperi.. Ni budućnost mu ne izgleda dobro jer Arslanagic kuća na vrata repke!!
Sent from my Home using fingers
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Pandža izdajico
Nacionalisti što dalje od svetinje! Da je Pape potpuno objektivan u pozivanju igrača dokazuju Miralem,Toni,Zvjezdan,Sven i ostala šarolikost
Nacionalisti što dalje od svetinje! Da je Pape potpuno objektivan u pozivanju igrača dokazuju Miralem,Toni,Zvjezdan,Sven i ostala šarolikost
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pandza lijeci frustracije,u ovom trenutku nije dobar ni za reprezentaciju Angole,a kamoli da bude sudionik SP u Brazilu.
Nema ko drugi, sto je najgore pretenduje da bude predsjednik u budućnosti... Tada slijedi downhil faza, plakacemo za današnjim vremenima!!!KK_Bosna je napisao/la:ispao je glup izjavom, tu nema dileme... nazalost ispao je naivac i neko ga je dobro iskoristio, a sve mi mirise na jednog celavog glavonju koji i dalje sanja o HZHB-u (ali necemo o politici ovdje)Batko je napisao/la:Ovo je vrlo moguće ali mu ne daje za pravo da daje ovakve izjave!!!! Jasno je da u savezu ima svakakvog sljama jos uvijek!!! Pape da je gledao nacije ne bi ga nikada zvao, jednostavno su ga prestigli drugi stoperi.. Ni budućnost mu ne izgleda dobro jer Arslanagic kuća na vrata repke!!
Sent from my Home using fingers![]()
![]()
upravo takoKK_Bosna je napisao/la:ispao je glup izjavom, tu nema dileme... nazalost ispao je naivac i neko ga je dobro iskoristio, a sve mi mirise na jednog celavog glavonju koji i dalje sanja o HZHB-u (ali necemo o politici ovdje)Batko je napisao/la:Ovo je vrlo moguće ali mu ne daje za pravo da daje ovakve izjave!!!! Jasno je da u savezu ima svakakvog sljama jos uvijek!!! Pape da je gledao nacije ne bi ga nikada zvao, jednostavno su ga prestigli drugi stoperi.. Ni budućnost mu ne izgleda dobro jer Arslanagic kuća na vrata repke!!
Sent from my Home using fingers![]()
![]()
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovo je mila majka kakve je izjave davao dok je igrao za Hajduk u po Splita. Covijek je lud ko struja, nemoze podnjeti ni najmanju nepravdu prema ikome, a kamoli prema sebi. Mozes mu pistolj u celo uprti i opet nisi siguran, da ces prezivjeti. Takav je tip.Batko je napisao/la: Ovo je vrlo moguće ali mu ne daje za pravo da daje ovakve izjave!!!! Jasno je da u savezu ima svakakvog sljama jos uvijek!!! Pape da je gledao nacije ne bi ga nikada zvao, u junu 2012 je bio drugi stoper ali onda ide povreda i downhil faza, jednostavno su ga prestigli drugi stoperi.. Ni budućnost mu ne izgleda dobro jer Arslanagic kuca na vrata repke!!
Ja mislim da je moderator Aco pogodio u sridu sa komentarom odlazi igrati za SIroki i sad malo glumi 'rvata cudi me da nije spomeno treci entitet,a nije htio da zahvali selektoru kad je bio bez kluba pa ga Sušić pozvao na okupljanje da bi mogao da nađe neki klub,ne spominje da je bio Arsenalu iz Kijeva(Ukrajinska liga gdje igra Sunjic standardno) i da se vratio u Mechelen nakon toga..
Zatvorio je vrata rep. osobito sa onom pricom kako se pila kafa sa Kolasincom to je i zadatak saveza da agituje kod igraca za Hrgotu nesto prica kad je Hrgota reko da moze igrati samo za Svedsku ili Hrvatsku iznio je niz gluposti i bljuvotina..
Zatvorio je vrata rep. osobito sa onom pricom kako se pila kafa sa Kolasincom to je i zadatak saveza da agituje kod igraca za Hrgotu nesto prica kad je Hrgota reko da moze igrati samo za Svedsku ili Hrvatsku iznio je niz gluposti i bljuvotina..
U ovom trenutku Bosna i Hercegovina ima bar četiri stopera koji su u boljoj formi od Borisa (Spahić, Bičakčić, Zukanović i Vranješ) i nema se više tu šta pričati. Ko gubi ima pravo da se ljuti 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- sigurnoable
- Kontakt:
Meni on nikad nije predstavljao nekog igrača i sa pravom se čudim kad ga je neko hvalisao. Svaka njemu cast sto se on trudio na terenu sto se moglo i vidjeti ali opet on nema taj potencijal da bude u ovoj danasnjoj repci. Nakon ovakvih i slicnih situacija pojedinim igracima se skida maska sa lica i pokazuje se ona prava osobina covjeka a to se upravo desilo sa Pandzom. Samo ovo mu je jako smijesno, ovo sto je izjavio da on voli drzavu Bosnu kao i svi ostali pa da je volis malo bi zatvorio svoja usta i pricekao da se Svjetsko prvenstvo zavrsi pa onda reci ovako nesto a ne kvariti atmosferu u repci.
Trebalo bi se poraditi na ovoj situaciji i istjerati sve igrace ma kakvi i ko oni bili ako im je Bosna druga opcija jer nisu mogli uci u repku susjednih drzava a ja javno tvrdim da ih ima sigurno jos jedan od njih je TINI VINKI. Mogu glavu dati da mu je ovo sto igra za repku samo radi privatnih interesa.

Trebalo bi se poraditi na ovoj situaciji i istjerati sve igrace ma kakvi i ko oni bili ako im je Bosna druga opcija jer nisu mogli uci u repku susjednih drzava a ja javno tvrdim da ih ima sigurno jos jedan od njih je TINI VINKI. Mogu glavu dati da mu je ovo sto igra za repku samo radi privatnih interesa.
Više ne smiješ imat svoje mišljenje, jer bi se neko drugi uvrijedio zbog njega. Aferim
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
uskoro ce i ogija SDA-ovci popljuvati, budi siguran.ZahaKING je napisao/la:![]()
a šta ćemo s Vranješom koji nosa srpsku zastavu? i da lik danas-sutra izjavi nešto slično, jel bi i njega popljuvali?
![]()
Više ne smiješ imat svoje mišljenje, jer bi se neko drugi uvrijedio zbog njega. Aferim
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Boris je legenda i zaslužio je poziv više od Tine i Hadžića.Ovo za Hrvate je donekle u pravu, ima dosta kvalitetnih hrvatskih igrača tipa Jajalo ili Zakarić.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a čorluka i rakiticSemper je napisao/la:Boris je legenda i zaslužio je poziv više od Tine i Hadžića.Ovo za Hrvate je donekle u pravu, ima dosta kvalitetnih hrvatskih igrača tipa Jajalo ili Zakarić.
O Susicu se moze svasta pricati i moze ga se napadati za razne stvari, al za nacionalizam sigurno ne.
On je od toga operisan, covjek se osjeca Jugoslavenom, ovaj burni dio nase povijesti je prezivio u Parizu i dosta stvari ga nije dotaklo.
Da ga je napao zbog kriminalnih aktivnosti, mesetarenja menadjera, ocitog nepotizma u reprezentaciji itd.. to bi bilo uredu.
On je od toga operisan, covjek se osjeca Jugoslavenom, ovaj burni dio nase povijesti je prezivio u Parizu i dosta stvari ga nije dotaklo.
Da ga je napao zbog kriminalnih aktivnosti, mesetarenja menadjera, ocitog nepotizma u reprezentaciji itd.. to bi bilo uredu.
Državu čine 3 konstitutivna naroda, a samim tim, trebali bi i reprezentaciju valjda, mada tu gledamo više sportski kvalitet, i ne bi se trebalo dešavati da se poziva neko, nauštrb druge etničke grupe, iako je slabiji...
Mada, ja sam lično mišljenja da je Pandža sa Spahićem činio savršenu odbranu, druga je stvar što se dečko povrijedio i Sušić ga samo "izbacio", isto kao i Zahirovića i tako..
Ja momku neću nikad zaboraviti neke utakmice, intervencije, kad je igr'o zamotane glave i slično. A ima pravo da bude šta hoće i da se osjeća kako hoće, i da daje izjave. Ne razumijem ove netrpeljivosti prema njegovom mišljenju, koliko sad neki urlaju na njega, ispada da je i bio u pravu, jer je dočekan na nož automatski.
Eh postoji i šansa da mu je to neko rekao, neko iz saveza, blizak repki, neko ko hoće nešto..uvjerio ga i et
ugl. ne znam, ima pravo da izjavljuje šta hoće, na savezu je da se bavi tim, a ovi što ga sad vrijeđaju, padate na niže grane od njega
I usput, ko kaže da je Vranješ npr. bolji od Pandže nek se ubije.
Vranja jes' dobar stoper al' od Pandže nije, Zuka bara-bara, Šunjić
, eh jedino što je Bičakčić bolji (ali igra u kontinuitetu i u boljem klubu, a za igrača je potrebna i dobra sredina, bolje bi igrao i Pandža u braunšvajgu, nego u tim nekim poljskim klubovima, zar ne?)
Zakarića ne poznam, mislim da igra lijevog beka? Da je desni, mogao bi umjesto Vršajevića komotno 
Mada, ja sam lično mišljenja da je Pandža sa Spahićem činio savršenu odbranu, druga je stvar što se dečko povrijedio i Sušić ga samo "izbacio", isto kao i Zahirovića i tako..
Ja momku neću nikad zaboraviti neke utakmice, intervencije, kad je igr'o zamotane glave i slično. A ima pravo da bude šta hoće i da se osjeća kako hoće, i da daje izjave. Ne razumijem ove netrpeljivosti prema njegovom mišljenju, koliko sad neki urlaju na njega, ispada da je i bio u pravu, jer je dočekan na nož automatski.
Eh postoji i šansa da mu je to neko rekao, neko iz saveza, blizak repki, neko ko hoće nešto..uvjerio ga i et
ugl. ne znam, ima pravo da izjavljuje šta hoće, na savezu je da se bavi tim, a ovi što ga sad vrijeđaju, padate na niže grane od njega
I usput, ko kaže da je Vranješ npr. bolji od Pandže nek se ubije.
Vranja jes' dobar stoper al' od Pandže nije, Zuka bara-bara, Šunjić
Jajalo je rekao da ne želi igrati, prema tomeSemper je napisao/la:Boris je legenda i zaslužio je poziv više od Tine i Hadžića.Ovo za Hrvate je donekle u pravu, ima dosta kvalitetnih hrvatskih igrača tipa Jajalo ili Zakarić.
Zadnja izmjena: ZahaKING, dana/u 27 maj 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Boris Pandža
imatel vi vise mozga jeb.enog svi koji furate "Pravda za Pandžu" ga gurate umjesto veznih, ako ga gurate gurajte ga umjesto stopera al ne može jer je slabiji od njih....nećeš vodit je.benih deset stopera...Semper je napisao/la:Boris je legenda i zaslužio je poziv više od Tine i Hadžića.Ovo za Hrvate je donekle u pravu, ima dosta kvalitetnih hrvatskih igrača tipa Jajalo ili Zakarić.
i kakav crni jajalo kreten je imo jedva dvije dobre tekme u našoj ligi, pa za njeg je tinki vinki izmislio fudbal...
Oh ,povijesni MozambicarMozambik je napisao/la:O Susicu se moze svasta pricati i moze ga se napadati za razne stvari, al za nacionalizam sigurno ne.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Boris je legendaSemper je napisao/la:Boris je legenda i zaslužio je poziv više od Tine i Hadžića.Ovo za Hrvate je donekle u pravu, ima dosta kvalitetnih hrvatskih igrača tipa Jajalo ili Zakarić.
al ostatak posta izbriši, dina ti......
Žao mi je što se digla ovakva frka, meni će Boris i dalje ostati drag igrač...
Čovjek je toliko dugo nosio dres BiH, i kada se približio historijski plasman na prvo veliko takmičenje što je i njemu trebala biti kruna rada, karijera mu krene nizbrdo... I nakon toliko godina uz reprezentaciju, gledat će igrače koji, baš kako je rekao, ni zajedno nemaju reprezentativnih minuta koliko ih ima on (Zukanović, Šunjić, Bičakčić i Vranješ kao štoperi). Da se razumijemo, ne kažem da je bolje rješenje od ovih momaka nakon teške povrede i perioda neigranja, nego samo želim reći da razumijem odakle odjednom ovakva negativnost u njemu.
Neko mu je očigledno ubacio i tu bubicu u uho kako se bira po nacionalnom ključu, a da se razumijemo, nije ni da mi je to nešto čudno kad se uzme u obzir da su i mnogi forumaši ovdje mjesecima pisali kako na SP treba ići jedan Hrvat.
Ono što je svakako tačno je da se N/FSBiH više trudi oko bošnjačkih igrača u dijaspori nego ovih ostalih. Što jest jest, ne može niko poreći da se mnogo, mnogo više pažnje posvetilo Kolašincu nego Hrgoti. Međutim, mislim da to nije iz neke mržnje nego ovi jednostavno ne računaju da bi izbor jednog etničkog Hrvata iz Švedske bila Bosna i Hercegovina. Pa eno, Salatić igra već deset godina, najbolji zadnji vezni u Švicarskoj, pa nijednom jedinom novinaru ni forumašu nije palo na pamet spomenuti ga. Ne što ga nećemo, nego jednostavno nisu na radaru, a i naši skauti (ako uopće postoje) nisu baš vrhunski. Poprilično sam uvjeren, kad su ga pitali za Veroljuba, da se Sušić iskreno ibretio ko je sad taj, a ne da je u sebi pritom mislio "ma znam ja za njega, ali ga ne pozivam jer je Srbin".
A konkretno njegov stav je nebitan jer on svakako više nema mjesta u reprezentaciji. Ne zbog ovog, nego ima kvalitetnijih, pogotovo će biti dolaskom Arslanagića (tad će možda Šunjić imati ovakve istupe
). Ali neko iz Saveza ipak treba porazgovarati s momkom, jer sigurno da im/nam neće puno dobrog donijeti širenje priče kako neko nije dobrodošao u ekipu zbog svog imena.
Čovjek je toliko dugo nosio dres BiH, i kada se približio historijski plasman na prvo veliko takmičenje što je i njemu trebala biti kruna rada, karijera mu krene nizbrdo... I nakon toliko godina uz reprezentaciju, gledat će igrače koji, baš kako je rekao, ni zajedno nemaju reprezentativnih minuta koliko ih ima on (Zukanović, Šunjić, Bičakčić i Vranješ kao štoperi). Da se razumijemo, ne kažem da je bolje rješenje od ovih momaka nakon teške povrede i perioda neigranja, nego samo želim reći da razumijem odakle odjednom ovakva negativnost u njemu.
Neko mu je očigledno ubacio i tu bubicu u uho kako se bira po nacionalnom ključu, a da se razumijemo, nije ni da mi je to nešto čudno kad se uzme u obzir da su i mnogi forumaši ovdje mjesecima pisali kako na SP treba ići jedan Hrvat.
Ono što je svakako tačno je da se N/FSBiH više trudi oko bošnjačkih igrača u dijaspori nego ovih ostalih. Što jest jest, ne može niko poreći da se mnogo, mnogo više pažnje posvetilo Kolašincu nego Hrgoti. Međutim, mislim da to nije iz neke mržnje nego ovi jednostavno ne računaju da bi izbor jednog etničkog Hrvata iz Švedske bila Bosna i Hercegovina. Pa eno, Salatić igra već deset godina, najbolji zadnji vezni u Švicarskoj, pa nijednom jedinom novinaru ni forumašu nije palo na pamet spomenuti ga. Ne što ga nećemo, nego jednostavno nisu na radaru, a i naši skauti (ako uopće postoje) nisu baš vrhunski. Poprilično sam uvjeren, kad su ga pitali za Veroljuba, da se Sušić iskreno ibretio ko je sad taj, a ne da je u sebi pritom mislio "ma znam ja za njega, ali ga ne pozivam jer je Srbin".
A konkretno njegov stav je nebitan jer on svakako više nema mjesta u reprezentaciji. Ne zbog ovog, nego ima kvalitetnijih, pogotovo će biti dolaskom Arslanagića (tad će možda Šunjić imati ovakve istupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.