FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
HOCEMO BODOVE PRIJEKO POTREBNE !! 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da ce biti dopustene razrezane bambuce 

Sutra puna kola,naguralo nas se sedmoro,meni gepek ne gine 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
SUTRA SVI U SREBRENIK !
komsije to pustaju lagano sutra, nisu oni kao ovi iz Lukavca

komsije to pustaju lagano sutra, nisu oni kao ovi iz Lukavca

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Vidim dosta ljudi pita za organizovano slavlje u subotu.
Sve je bilo isplanirano da se napravi spektakl jer dugo nismo imali priliku za to, medjutim ova nesreca sto nas je zadesila drzi jos uvijek sve u neizvjesnosti, znate i sami da je situacija nezgodna, ljudi su bez krova ostali i **** je odlucit i organizovat slavlje, i preuzet to breme na sebe, niko nema petlje za to.
Ipak vece su sanse da ce se ipak nesto napravit, jer su i sami svjesni da ce se ljudi spontano okupit, pa bolje da se ima to pod kontrolom.
Sutra pod obavezno pravac Srebrenik a do subote cemo vidjet sta se skontalo.
Sve je bilo isplanirano da se napravi spektakl jer dugo nismo imali priliku za to, medjutim ova nesreca sto nas je zadesila drzi jos uvijek sve u neizvjesnosti, znate i sami da je situacija nezgodna, ljudi su bez krova ostali i **** je odlucit i organizovat slavlje, i preuzet to breme na sebe, niko nema petlje za to.
Ipak vece su sanse da ce se ipak nesto napravit, jer su i sami svjesni da ce se ljudi spontano okupit, pa bolje da se ima to pod kontrolom.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ma kakav Fudo i njegove priče ! Treba njega izgleda malo kroz šake provuć 
Vjerujte, pritisak na Fudu je taj da pušta Slobodi bodove sutra !
Mi nismo Lukavac da nedamo komšijama bodove za ulazak. Ali razumijem ih, jedino im vi napunite tribinu
Dobro nam došli ! 

Vjerujte, pritisak na Fudu je taj da pušta Slobodi bodove sutra !
Mi nismo Lukavac da nedamo komšijama bodove za ulazak. Ali razumijem ih, jedino im vi napunite tribinu

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
To je isto ko i za one maturante, da treba da odgode sve radi nesrece, stoji sve to da je nesreca i da je nama zao ljudi, al tim istim ljudima se pomaze i tim ljudima vjerovatno ce bit dosta toga nadoknadjeno, eh sad mi jedva docekali plasman u PL i sad treba da ne slavimo, nemoj mi ba toga.Pupi04 je napisao/la:Vidim dosta ljudi pita za organizovano slavlje u subotu.
Uz svo postovanje i suosjecanje sa svim koji su nastradali ili ostali bez imovine u poplavama i klizistima mislim da proslava na otvorenom treba da se desi.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
VELIKI +1 objasnio siklasik je napisao/la:To je isto ko i za one maturante, da treba da odgode sve radi nesrece, stoji sve to da je nesreca i da je nama zao ljudi, al tim istim ljudima se pomaze i tim ljudima vjerovatno ce bit dosta toga nadoknadjeno, eh sad mi jedva docekali plasman u PL i sad treba da ne slavimo, nemoj mi ba toga.Pupi04 je napisao/la:Vidim dosta ljudi pita za organizovano slavlje u subotu.
Uz svo postovanje i suosjecanje sa svim koji su nastradali ili ostali bez imovine u poplavama i klizistima mislim da proslava na otvorenom treba da se desi.

Ja samo citam vijesti(tj. prenosim)
I ja se slazem da je slavlje pod obavezno, humanost se pokazuje na sve nacine i moze se i na tom slavlju napravit nesto za pomoc ljudima, ali problem je sto se nasi politicar(pi)cici boje napada opozicije koja ce ih odmah prozvati kako organizuju derneke dok ljudima se ruse kuce.
Znas i sam kako to ide kod nas.
Al vjerujem da ce se nesto organizovat.

I ja se slazem da je slavlje pod obavezno, humanost se pokazuje na sve nacine i moze se i na tom slavlju napravit nesto za pomoc ljudima, ali problem je sto se nasi politicar(pi)cici boje napada opozicije koja ce ih odmah prozvati kako organizuju derneke dok ljudima se ruse kuce.
Znas i sam kako to ide kod nas.
Al vjerujem da ce se nesto organizovat.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Jel' ti jedini nacin da komuniciras s forumasima na ovoj temi taj da prozivas Lukavac i Radnicki? Ako jeste, aferim. Uspio si (mada si vecinu posta prepisao).apach1986 je napisao/la: Mi nismo Lukavac da nedamo komšijama bodove za ulazak. Ali razumijem ih, jedino im vi napunite tribinuDobro nam došli !
Dalje, o broju gledatelja na utakmicama mozemo argumentovano diskutovati. Evo ja argumentovano kazem da je u Srebreniku na 80% utakmica vise ljudi unutar ogradjenog dijela terena nego na tribinama, a jedini koji su do danas vama "napunili tribinu" su bili SIOUX-i u 15. kolu.
I na kraju, Radnicki je, htio ili ne, "dao" bodove Slobodi. Ako si zaboravio, Sloboda je iz Lukavca odnijela puni plijen, a ta 3 boda bi danas Radnickom znacila sigurnost i moglo bi se bez bojazni i rastereceno ovo prvenstvo privesti kraju. Igralo se muski i borbeno, Sloboda imala vise srece i to je to. Pruzena im ruka, bodovi otisli u Tuzlu i gotova prica.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Daj ne erte obadvojica..Ti pod nikom Apach da si stariji od 15 godina ne bih tako pisao za Lukavčane.aa zoom druže to u lukavcu bude veća posjeta?? Vi evo drugu godinu igrate ovu ligu pa vam posjeta spala na 200 kad vas je prošla neka euforija..zamisli kako je nama..bili prvi u ovoj,pa igrali PL pa se vratili u ovu..dobro je i ono sto imamo na tribinama..Zoom088 je napisao/la:Jel' ti jedini nacin da komuniciras s forumasima na ovoj temi taj da prozivas Lukavac i Radnicki? Ako jeste, aferim. Uspio si (mada si vecinu posta prepisao).apach1986 je napisao/la: Mi nismo Lukavac da nedamo komšijama bodove za ulazak. Ali razumijem ih, jedino im vi napunite tribinuDobro nam došli !
Dalje, o broju gledatelja na utakmicama mozemo argumentovano diskutovati. Evo ja argumentovano kazem da je u Srebreniku na 80% utakmica vise ljudi unutar ogradjenog dijela terena nego na tribinama, a jedini koji su do danas vama "napunili tribinu" su bili SIOUX-i u 15. kolu.
I na kraju, Radnicki je, htio ili ne, "dao" bodove Slobodi. Ako si zaboravio, Sloboda je iz Lukavca odnijela puni plijen, a ta 3 boda bi danas Radnickom znacila sigurnost i moglo bi se bez bojazni i rastereceno ovo prvenstvo privesti kraju. Igralo se muski i borbeno, Sloboda imala vise srece i to je to. Pruzena im ruka, bodovi otisli u Tuzlu i gotova prica.
OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Hajd' ne rise više vama u Lukavcu Branitelj nosi bodove a da ne odnese sva 3 Sloboda???Ajde malo sagledaj situaciju realno pa se javi na forum.Zoom088 je napisao/la:Jel' ti jedini nacin da komuniciras s forumasima na ovoj temi taj da prozivas Lukavac i Radnicki? Ako jeste, aferim. Uspio si (mada si vecinu posta prepisao).apach1986 je napisao/la: Mi nismo Lukavac da nedamo komšijama bodove za ulazak. Ali razumijem ih, jedino im vi napunite tribinuDobro nam došli !
PS. Raspadaju se siouxi nema više Slobode ,da se imaju portiv koga okupljat.Znači od sada pa na dalje grad je opet podijeljen na selju i sarajevo??
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Moderator
- Kontakt:
Dođe do naglih promjena.. Meni je zao al, Slobodi vise srece drugi put. Jedinstvo je visa sila ove sezone bila...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Probisvjet
- Kontakt:
E, jbg!Benjo_AFC86 je napisao/la:Dođe do naglih promjena.. Meni je zao al, Slobodi vise srece drugi put. Jedinstvo je visa sila ove sezone bila...
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 28 maj 2014, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Dođe do naglih promjena.. Meni je zao al, Slobodi vise srece drugi put. Jedinstvo je visa sila ove sezone bila...
cuo sam ma Grbesic to namjerno nama...jer izgubio je jednom posao u Slobodi..ali nema veze izdurat cemo nadam se
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da ce se biscani neocekivano radovati.SaltCityAttack je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Dođe do naglih promjena.. Meni je zao al, Slobodi vise srece drugi put. Jedinstvo je visa sila ove sezone bila...
cuo sam ma Grbesic to namjerno nama...jer izgubio je jednom posao u Slobodi..ali nema veze izdurat cemo nadam se

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jarane nesikiram se uzet ce njih Branitelj hladno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Problem je ako oni dobiju Branitelj, sta onda jbt?SaltCityAttack je napisao/la:ma jarane nesikiram se uzet ce njih Branitelj hladno
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahhaa nista ispisat se sa foruma brate nema nam druge 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.