Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Head
-
Kontakt:
muhamedkonjic je napisao/la:Head je napisao/la:Ma jok,jedini igrac FKS koji je za reprezentacije je Cimirot. Stojcev je klasa al covjek ima srpsko i crnogorsko drzavljanstvo tako da nema ni pravo nastupa.
Mato Jajalo isto tako, ima nas pasos samo treba promjenit sportsko drzavljanstvo, izrazio je vec jednom zelju da igra za BIH kada je igrao u Köln.
Ne.
Mato Jajalo je rek'o da nema sanse za to i da moze igrati samo za Vatrene!
1946
-
muhamedkonjic
-
Kontakt:
Postao/la muhamedkonjic » 25 maj 2014, 17:29
Head je napisao/la:muhamedkonjic je napisao/la:Head je napisao/la:Ma jok,jedini igrac FKS koji je za reprezentacije je Cimirot. Stojcev je klasa al covjek ima srpsko i crnogorsko drzavljanstvo tako da nema ni pravo nastupa.
Mato Jajalo isto tako, ima nas pasos samo treba promjenit sportsko drzavljanstvo, izrazio je vec jednom zelju da igra za BIH kada je igrao u Köln.
Ne.
Mato Jajalo je rek'o da nema sanse za to i da moze igrati samo za Vatrene!
Ako sam te dobre shvatio on jednostavno nece da igra za BIH iako postoji mogucnost za to? Prava steta onda, citao sam negdje da je izjavio da bi bio otvoren za prelazak u nasu repku ali mozda je to samo patka onda bila.....uglavnom steta posto je igracina.
-
budzak
-
Kontakt:
Ako sam te dobre shvatio on jednostavno nece da igra za BIH iako postoji mogucnost za to? Prava steta onda, citao sam negdje da je izjavio da bi bio otvoren za prelazak u nasu repku ali mozda je to samo patka onda bila.....uglavnom steta posto je igracina.[/quote]
+igracina

mozda za nase lige,al za repku nije. Nije uspio u 2.bundesligi..bas to i nije odlika velikih igraca.
-
Batko
-
Kontakt:
NEK se je8e on!!!! Nece nikad biti dobar ni za Makedoniju a kamoli neku ozbiljniju!!!
Sent from my Home using fingers
-
PerryFred
-
Kontakt:
Batko je napisao/la:NEK se je8e on!!!! Nece nikad biti dobar ni za Makedoniju a kamoli neku ozbiljniju!!!
Sent from my Home using fingers
Samo opušteno

-
1988risha
-
Kontakt:
Ne znam samo šta ste zapjenili oko tih igrača Sarajeva
Nit su se dokazali u našoj ligi niti u europskim utakmicama,vidjet cemo kad sad krenu europski kupovi,koliko vrijede ti potencijalni ako se uopšte i mogu nazvati tako...
Daleko su igrači iz svakog kluba naše lige od repke... Tako da ne budalite,sve što vrijedi će otići vani i tek onda ćemo vidjet ko je kakav... A ovu našu naštimanu ligu ne vrijedi ni gledat... propala ko žeton,odavno...
Imamo mi takvih iz Hajduka na izvoz...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
Head
-
Kontakt:
1946
-
Boskvalitet
-
Kontakt:
Postao/la Boskvalitet » 26 maj 2014, 17:47
sad bi trebali kreniti u lov za halilovicem !!!
-
sanelmasetic
-
Kontakt:
Postao/la sanelmasetic » 26 maj 2014, 18:27
Kad ga ulovis povuci ga dobro

mislim Halilovica

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
Imperator98
-
Kontakt:
Postao/la Imperator98 » 26 maj 2014, 19:39
Jozo Špikić potpisao za Rijeku!!!Jest da nije neki klub ali još je mlad,i ako nastavi sa dobrim igrama sigurno će za njeg dobro para zgrnuti,inače sve čestitke i sreće u novom klubu

-
brazzo
-
Kontakt:
kojovo

austria ? Joj jbt kad se sjetim Dialibe u mladoj

a (iako iz Zelje) drag mi je bio momak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
PerryFred
-
Kontakt:
@brazzo
Asmir Suljić (Újpest)
-
brazzo
-
Kontakt:
PerryFred je napisao/la:@brazzo
Asmir Suljić (Újpest)
jesu l prvaci ili su osvojili kup ? I ima tu jos jedan bosanac (u odbrani igra)..cini mi se iz leotara ili slavije je stigao u ujpest
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 27 maj 2014, 23:05
drummer je napisao/la:Ima li Puzigaca pravo igrati za reprezentaciju?On i Tatomirovic bi bili odlicna pojacanja,za Dupovca da i ne govorim.
muhamedkonjic je napisao/la:Head je napisao/la:Ma jok,jedini igrac FKS koji je za reprezentacije je Cimirot. Stojcev je klasa al covjek ima srpsko i crnogorsko drzavljanstvo tako da nema ni pravo nastupa.
legende

još nadjose bas prvu dvojcu hahahah
-
brazzo
-
Kontakt:
Ma lakse 'presvuc' komplet tim sarajeva pa na kvalifikacije za francusku
-
harishp
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:Ma lakse 'presvuc' komplet tim sarajeva pa na kvalifikacije za francusku
A Slobodin,nista?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
PerryFred
-
Kontakt:
brazzo je napisao/la:PerryFred je napisao/la:@brazzo
Asmir Suljić (Újpest)
jesu l prvaci ili su osvojili kup ? I ima tu jos jedan bosanac (u odbrani igra)..cini mi se iz leotara ili slavije je stigao u ujpest
Kup
-
drummer
-
Kontakt:
Puzigaca,Tadejevic i Tatomirovic,to bi bila vrhunska pojacanja.Zvao bih jos Radovca,Jajala,Dupovca,Trivunovica i Delaca.I Krstu Velkoskog.Jos kad bi Ljupko bio selektor letjeli bi u neslucene visine.
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 28 maj 2014, 00:22
drummer je napisao/la:Puzigaca,Tadejevic i Tatomirovic,to bi bila vrhunska pojacanja.Zvao bih jos Radovca,Jajala,Dupovca,Trivunovica i Delaca.I Krstu Velkoskog.Jos kad bi Ljupko bio selektor letjeli bi u neslucene visine.
jest jest sad zajebancijom pokusaj zamazat glupost koju si izvalio hhahaha
-
drummer
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:drummer je napisao/la:Puzigaca,Tadejevic i Tatomirovic,to bi bila vrhunska pojacanja.Zvao bih jos Radovca,Jajala,Dupovca,Trivunovica i Delaca.I Krstu Velkoskog.Jos kad bi Ljupko bio selektor letjeli bi u neslucene visine.
jest jest sad zajebancijom pokusaj zamazat glupost koju si izvalio hhahaha
Ne pratis me dovoljno druze,i onaj prvi post je bio šega.A neki su se nalozili zaoprave

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, arabijskisupi, bhfanatic14, boki86, BordoArmy88, Bosanac90, CHR, Confiance, Daduli, DanijelTZ, darker10, drakemayelover, EdinTz, exampLe., Google Adsense [Bot], HariTz, harko35, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jabroni, Jegres, JimmyPage, kladionicar30, kolezeljovac, Konzerva, lakilone, legendarnadruga, lol89, MikiPirs, mma_hz, mosarajvosa83, MostarNeretva, MrPink, nerkolfc, PapakIzSa, Rauber33, s4mke, safun79, Sheyi, shminka, signalidunapark, StevieG8, teamnorth1989, THEC, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 385 gostiju.