Boris Pandža

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2014, 01:43

Borise :thumbup:
Hayley <3

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 28 maj 2014, 02:13

Nije uredu od Papeta. Nije uredu ni od Pandže ovakva izjava ali ljuta glava svašta će reći pa i ono što ne misli. Dečko je bio tu uvijek, odazvao se na svaki poziv, šutio i radio, trudio se i borio i na kraju ga ovaj odbaci kao da ga Bog nije dao. Ne opravdavam ovo njegovo naprdivanje ali je njegovo nepozivanje pravi šupački potez od Papeta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2014, 02:28

badblueboylivno je napisao/la:Borise :thumbup:
Znao sam da ces se ti javiti. Da je Jahic u pitanju ne bi mu dao palac gore. :)
Iako za razliku od Pandze ima klub i odlicnu sezonu iza sebe.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2014, 02:51

calcio je napisao/la:
Prva rečenica implicira da sam nekakav rušitelj BiH. :D

Dao bih palac gore bilo kojem drugom igraču da istupi ovako kao što je istupio i Boris. Ne slažem se s nekim dijelovima intervjua, primjerice s ovim što je ovdje protumačeno kao državni udar (da nije pozvan jer je Hrvat), ali za većinu izgovorenog ima palac gore, posebno za priču o tome kako je nepotist izgubio konce - a je, to je očito. Istog tog Papeta sam podržavao, ali od poziva nećaku (i još nekima), a pogotovo od poziva za SP istom taj čovjek od mene ima isključivo :thumbdown: .

Ako misliš da sam nacionalist, da smatram da se neki ne pozivaju jer su Hrvati, da mi je na pameti majorizacija ili da imam pretenzije na nekakvu HRHB, zayebao si se.

Volim BiH, svoju domovinu, volim reprezentaciju BiH.

Istina, žao mi je što u reprezentaciji nema više pripadnika mog naroda, ali smatram da razlog nije to što su potencijalni reprezentativci Hrvati pa se isti ignoriraju. A i neću zbog toga okrenuti leđa našim zmajevima.
Hayley <3

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 28 maj 2014, 03:18

badblueboylivno je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Dao bih palac gore bilo kojem drugom igraču da istupi ovako kao što je istupio i Boris. Ne slažem se s nekim dijelovima intervjua, primjerice s ovim što je ovdje protumačeno kao državni udar (da nije pozvan jer je Hrvat), ali za većinu izgovorenog ima palac gore, posebno za priču o tome kako je nepotist izgubio konce - a je, to je očito. Istog tog Papeta sam podržavao, ali od poziva nećaku (i još nekima), a pogotovo od poziva za SP istom taj čovjek od mene ima isključivo :thumbdown: .

Ako misliš da sam nacionalist, da smatram da se neki ne pozivaju jer su Hrvati, da mi je na pameti majorizacija ili da imam pretenzije na nekakvu HRHB, zayebao si se.

Istina, žao mi je što u reprezentaciji nema više pripadnika mog naroda, ali smatram da razlog nije to što su potencijalni reprezentativci Hrvati pa se isti ignoriraju. A i neću zbog toga okrenuti leđa našim zmajevima.
Nema Hrvata jer su pojedini igraci zavrsili kao izdajnici svoje drzave i naroda. Sad cu ti reci ko su izdajnici: Vedran Ćorluka, Lovren, Šimunić, Rakitić, Jelavić.... . Mislim da nemas razloga da uopste pomisljas da okreces ledja svojoj drzavi jer ovdje BiH nije kriva vec ljudi koji je ne smatraju kao svojom drzavom.
Mogu samo zamisliti kakva bi bila reprezentacija da svi ovi igraci igraju za nas ali opet srcu ti je draze kad znas da imas makar 11 igraca koji ce srce ostaviti na terenu makar to bila i izgubljena utakmica. :bih: :bih: :bih: :bih:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 maj 2014, 03:22

Vala je u pravu sto se tice jedne stvar: Trebaju ljudi saveza vise kahve piti. :lol:
I da jesu to radili sa igracima, Pandza nebi nikad u zivotu igrao za BiH.

Nisu ni sa Tankovicem, ni sa Prcicem, ni sa Ibrahimovicem(iako je davno bilo), Seferovicem, i koliko tek ima koji igraju za Sloveniju poput Handanovica, Kurtica, Bacinovica, Vuckica, imaju neki koji igraju i za Srbiju kao Subotic(a on svakako i nije htjeo igrati), umjesto da daju Prcicu prednost oni zvali Gudelja i pricali o istrosenom Salaticu.
Ignorisu Burica, Cocalica, Harbu, Mahmutovica itd., hebo ti njih, pozovimo tipa Bandovica :lol:
Adem Ljajic, Alen Halilovic, ovo nije ni pola liste..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 maj 2014, 04:07

Boris nikada ne bi bio dio BiH reprezentacije da je imao kvalitet za Hrvatsku.

S druge strane posluzio je, i mora sam priznati da nema mjesta u danasnjoj BiH repci, bez obzira sto mu je Safet svojim nelogicnim spiskom dao za pravo da misli suprotno.

Ovu pricu oko kvote Hrvata u repci je suvisno komentirati jer se dobro zna na cemu smo.

Boris treba da radi, napravi transfer dobar, i poziv nece izostati bez obzira na njegovo misljenje kreirano trenutnom frustracijom zbog neodlaska u Brazil.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 28 maj 2014, 04:16

Koji papak.... izgubio sam sav respekt sto sam imao prema Pandzi

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 maj 2014, 04:35

badblueboylivno je napisao/la:
calcio je napisao/la:

Vidi ovako. Na temi ko vam je najdraži igrač napisao sam Kung Fu. Kad je Pape objavio spisak bilo mi je žao što nema Borisa. Čovjek i nema neku klupsku karijeru, ali je u reprezentaciji igrao odlično, davao sve od sebe, i kad bismo napravili statistiku tekmi u kojima je on igrao, maltene smo sve pobijedili i skoro i da nismo primili gola.

Pape jeste napravio sranje sa Tinom, ne zato što ga je zvonuo, možda i bude igrača od njega, nego na način na koji ga je zovnuo. Mjesecima se pravila kampanja kako nam treba defanzivni vezni i kako eto baš tu nemamo nikoga. Tino je mlad, Miske i Medo neće igrati vječno, nije morao ulaziti u repku na mala vrata.

Borisu se dva puta izmaklo veliko takmičenja, onda dođe ova povreda i onda vidi kako će na SP ići neki potupno novi. Hajde Bičakčić i Hajrović, oni i ako su igrali malo u kvalifikacijama, odlučili su tekmu u Slovačkoj. Hajde i Kolašinac. Momak je bio kapiten njemačke mlade i hara bundesligom sa 20 godina. Tino je tu baš padobranac. Pazi, ja bih volio da se momak pokaže. Najsretniji bih bio da zabije Argenticima hat trick. Ne sviđa mi se što raja pljuju po njemu, jer nije sam sebe zvao, i neće valjda reći nemoj me amidža zvati, mene stid.

Znači sve kad staviš na vagu, mogu razumjeti gnjev Borisov. ALI ... načina na koji je to uradio, ispao je kao uvrijeđena snajka. To da se znalo da će ići jedan Hrvat je u principu i tačno. Da je Boris u formi, da nije bilo te nesretne povrjede Šunjić ne bi vidio Brazila, jer i nije igrač tih kapaciteta. Šunjić ide da bi bio BAREM JEDAN Hrvat. Podrepile su se stvari. U jednom trenutku je izgledalo da bi repka mogla biti etniči čista. Boris i Ogi se povrijedili, Stevo se pogubio, Đurić nikako da zaigra, Miske na dalekom istoku (ni Pape ni bilo ko drugi nije blage veze imao u kakvoj formi će se pojaviti). Onda je Pape počeo eksperimentisati sa Šunjićima, Kvrzićima ... Boris kaže nema nikog iz Zrinjskog koji je šamšion. Ko je to za repke? Zrinsjko će nastupiti u pretkolu, eventualno izbaciti lihtenštajnskog prvaka i onda doživjeti havariju protiv mađarsko ili bugarskog tima, kao što bi u ostalo i Sarajevo i Željo i Široki i Borac. Za Hrgotu se slažem da se Savez treba više potruditi i ne odustajati, ali od bh Hrvata koji imaju naše civilno i sportsko državljanstvo ko je to mogao upasti?

Da je gnjevan razumijem ga, ali da ne ide jer je Hrvat ... ispada smiješan kao pokojni Milan Jelić kad je tvrdio da Edin Džeko ima prednost u odnosu na njegovo sina na nacionalnoj osnovi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2014, 05:04

Ne treba ti to,ni tebi ni Borisu.Jer niste losi ''decki''.
P.S Tino-Sven je inace znaci jos dva starohrvatska imena ili ti kockasta igraca :guz:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 28 maj 2014, 05:10

Neko je vec spomenou Ibričića, apsolutno je u pravu. Dobar je sa Đekicom i naravno da ide. Nema veze sto je zadnju godinu odigrao 13 minuta bog zna gdje već. Ovakav lik kao sto je Pandza nam bas treba protiv Argentine, da ide glavom na špic. To je vec nebrojano puta dokazao. Borise :clap: :clap: :clap:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 maj 2014, 05:49

sigurnoable je napisao/la: Nema Hrvata jer su pojedini igraci zavrsili kao izdajnici svoje drzave i naroda. Sad cu ti reci ko su izdajnici: Vedran Ćorluka, Lovren, Šimunić, Rakitić, Jelavić.... . Mislim da nemas razloga da uopste pomisljas da okreces ledja svojoj drzavi jer ovdje BiH nije kriva vec ljudi koji je ne smatraju kao svojom drzavom.
Mogu samo zamisliti kakva bi bila reprezentacija da svi ovi igraci igraju za nas ali opet srcu ti je draze kad znas da imas makar 11 igraca koji ce srce ostaviti na terenu makar to bila i izgubljena utakmica. :bih: :bih: :bih: :bih:
Bas tako!
Da je kako nije. Papac da je nastavio karijeru sigurno bi isao na SP.
Kolasinac, Papac, Spahic, Subotic, Lovren, Simunic, Corluka, Mujdza
Lulic, Sejo, Miske, Gudelj, Rakitic, Pjanic, Marin, Hajrovic
Dzeko, Ibisevic i Jelavic

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 28 maj 2014, 06:09

Oh Hrvata je na SP trebalo da ide Mateo Sušić. Hem je igrao za naše mlade, hem je bojli od Šunjića, hem ima lijepo prezime.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 maj 2014, 07:58

Amar Dzeko je napisao/la:Previše se ovdje pljuje po Borisu, nakon svega što je dao za ovu reprezentaciju.

Mislim, što se tiče njegovog mišljenja o nepozivanju Hrvata, to je čisti odron i neistina, ali u jednu ruku ga mogu shvatiti jer je sasvim sigurno izrevoltiran spiskom i pojedinim imenima koja su se našla na spisku, a za koje je on doktor (barem sto se reprezentacije, tj. iskustva, srčanosti, a i kvaliteta tiče). Tako da je to sve kuluminiralo sa ovom njegovom izjavom.

To da je on pljuvao savez u vezi Kolašinca je netačno :!:
Taj potez je čovjek i pohvalio, samo što pojedini maloumnici ovdje ne mogu shvatiti ono što je on s tim mislio, valjda zbog načina na koji je to rekao, ali dobro..

Čekajte sad, Pandža je odigrao 20 utakmica u 2 godine i ne zaslužuje poziv?
Koliko ih je odigrao kroner Ibričić, recimo, od odlaska u Lokomotiv pa naovamo?
Retoričko pitanje, dvostruki aršini gospodo. :puke:

Tamo nekog Hadžića, ili Tinčeka se zove ? Zbog kvalitete ? Ma daj..

Jasno je kao dan da Pandža nema mjesta na ovom spisku, upravo zbog neigranja, ali ovaj njegov istup u potpunosti razumijem upravo zbog ovakvih stvari, pa slobodno mogu reći cirkusa kojeg je Pape napravio sa ovim spiskom za Brazil, a i puno prije toga.

Ono najgore, meni kao iskrenom navijaču ove reprezentacije, iz njegovog izlaganja je ovo:
'Sušić je autoritet kod igrača izgubio još na početku kvalifikacija, a i kod navijača je izgubio kredibilitet. Plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo zato što je ova momčad stvarno dobra, što ima vrhunskih igrača i ako nešto napravimo u Brazilu, a nadam se da hoćemo, to će biti zbog njih. Sumnjam da tu Sušić može imati utjecaja'.
Znači neko ko je bio tu ( :!: ) je potvrdio sve ono o čem se ovdje piše već dugo dugo..Pape je pogubio konce.

Nikakvo hejtanje prema Papetu, ali iskreno se nadam da je naša zadnja utakmica na ovom Svjetskom prvenstvu i njegova zadnja na čelu reprezentacije.

Borisa razumijem i puno cijenim zbog svega što je napravio za ovu reprezentaciju, a još više nakon ove izjave. Pretjerao istina, ali nije želio da ćuti nikome, i pogodio je samu srž problema ove reprezentacije.
Apsolutno sam istog misljenja. Boris jeste pretjerao, ali eto momak nije mogao da precuti. To je vec drugi igrac poslije Prcica. DA ne govorimo o uzburkanoj atmosferi u samoj reprezentaciji.

Susic je jednostavno cirkusant i time je rizikovao mnogo toga pred SP. Ali eto poslije SP ce i ovi "novinari" imati hrabrost da napisu vise o njemu, vidjecete.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2014, 08:14

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Neka je pokazao svoje pravo lice. Da znamo kakv je tip. Iskreno bio mi je jedan od najdrazih igraca u repki, i hvala mu sa sve ali ovakve izjave nikome ne trebauj. Papetu se mnogo stvari moze zamjeriti, ali ova prica da on nebi nekog izabrao radi nacionalnosti je naj veca glupost koju sam cuo.

Jednostavno na njegovoj poziciji imaju 4 igraca bolja od njega. Jedini koji je na njegovom nivou je Sunjic, koji igra u jacem klubu, u jacoj ligi, i standardantni je.

Neznam kako moze misliti da je zasluzijo poziv. NIJE NI JEDNU MINUTU ODIGRAO U OVIM KVALIFIKACIJAMA!!!!
A to sto hoce da gleda broj nastupa u repci, pa imaju ih i Rahimic i Muslimovic duplo vise od njega i nece igrati u Brazilu, Imaju u Zahirovic i Stevanovic dosta nastupa, i nista od brazila, pa ipak ne izjavljaju ovakve gluposti jos su imali utjecaj u kvalifikacijama za Brazil!

Ovaj je stvarno :crazy:
kad već caps lock stavljas na ovo i sluzi ti kao argument..
koliko ih je odigrao Avdukić? Kolašinac? Sušić? Hadžić? :roll:

hoću reć -> glupa priča
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 maj 2014, 08:28

Zanimljivo je ko se sada javlja na BiH repki temi prije svega, dvije reprezentacije se ne moze imati, ono bas navijati istinski ostalo je laz samog sebe....

Za Borisa, on je jeste patriota, dovoljno je otici na njegovu oficijalnu fb stranicu i uvjerit se, mozda mu i jeste neka budala iz saveza ovo rekao sto on spominje, prije bih rekao neko dole sa juga.... i najvaznije, ljut je, razumljivo, ali koliko god ja postovao Borisa, pa i Jahica i Muslimovica (meni najdrazi igrac) itd.... za sada nisu potrebni i tu prica prestaje, odmah da kazem, Vrsajevic nema sta raditi u repki i mislim da to Pape radi iz nekog inata, mada love Pape :bih:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2014, 08:52

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:A za ove sto spominju Hadzica, Susica, Vrsajevica, Advukica .... i ostale. Pa da li vi znate da u fudbalu postoje razlicite pozicije za igrace? Nikakve koristi od sestog stoper necete imati!
Upravu si, zaista ljudi svašta pišu.

Ja sam rekao da ga je trebao pozvat', al' umjesto Šunjića, jer je Boris mnogo bolji igrač od navedenog.

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 28 maj 2014, 08:55

Zar ovaj doticni gospodin nije mogao sacekati da SP prodje
pa da onda iznese svoje misljenje!Vec je sad nasao da ne kazem
sta raditi!
Kad ce jednom vec igraci shvatiti da selektor bira i samim tim ima
odgovornost za rezultate.Znaci poslije SP se gleda konacan rezultat
i analiziraju donijete odluke pa na kraju zbog losih rezultata uvijek
strada trener ali ruku na srce dosada Susic nema losih rezultata!
Tako da ovaj gospodin mora shvatit da nas je Susic sa svojim izborom
igraca i odveo na SP.Jasno je i sada rekao da je cilj plasman prolazak
iz grupe cilj repke!Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 maj 2014, 08:58

Sanjin je napisao/la:Mislim da Susic nije duzan nista objasnjavati bilo kome!
Jeste.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 28 maj 2014, 09:05

Ovo o nacionalnosti je shuplja prica, Mislis da Lovren ili Corluka hoce da igraju za BiH da bi imali mjesta sada Vrsajevic ili Zuka?.. Svi najbolji iz BiH idu za Hrvatsku i isto sa dosta Srba. Boris je sigurno i mogo sebi naci bolji klub i redovno igrati a za manje pare, pa istrpis do poslje SPa pa ides u jaci klub.

A to jel treba jednak broj drugaci religija neznam jel to uopste i neki zakon ?...pogledaj mladje repke BiH pa najvise i igra srba hrvata pa nikoga neboli qrac osim da su dobri igraci.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.