Ibricicu jesi to propustio popodnevni trening.sekretar je napisao/la:Samo da porucim ovim osobama sto prate svaki korak igraca i kritikuju da mi se jave u privatne poruke da im dogovorim termin da mi popuse ****.
Igraci su od krvi i mesa, hvala Bogu pa su svi profesionalci i u dobrim klubovima,ipak su nasi. Kao takvi oni treniraju 350 dana u godini i igraju utakmice i mole Boga za slobodan dan/noc da izadje i ima pravo ubiti se od kurvi i alkohola,jer to ne radi za moje ili tvoje pare,nego za pare koje je on zaradio.
Prema tome,zacepite.
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
1946
@Head
Glup si jarane. Da nije tih igraca **** bi se sada radovao Brazilu. Ali neka,vi ste pametni svi,eto niko se ne opija samo nasi igraci. Samo kritikujte,ovi decki su prvi put u historiji izborili plasman na WC, a vi sugavci koji provodite dane za kompjuterom i u zivotu niste napravili nista binije od toga sto ste naucili jesti i srati nasli se da kritikujete momke koji se cijeli zivot odricu svega i svacega da bi dosli do ovoga.
S takvom psihom,da Bog da mi vi svi pocrkali od muke.
Glup si jarane. Da nije tih igraca **** bi se sada radovao Brazilu. Ali neka,vi ste pametni svi,eto niko se ne opija samo nasi igraci. Samo kritikujte,ovi decki su prvi put u historiji izborili plasman na WC, a vi sugavci koji provodite dane za kompjuterom i u zivotu niste napravili nista binije od toga sto ste naucili jesti i srati nasli se da kritikujete momke koji se cijeli zivot odricu svega i svacega da bi dosli do ovoga.
Da,sa zadanjim zvizdukom u Kaunasu prestalo je postojanje repke i imperativ dobrih rezultata.sekretar je napisao/la:@Head
Sram nas bilo sto trazimo da budu profesionalci i da se pripreme maximalno i obraduju nas jos jednom.
Argentina i Egipat su dvije utakmice gdje se festalo nakon plasmana,na tome treba stati i okrenuti se progresije kako repke tako i rezultata.
1946
@Head
Pa neka festaju. Zasluzili su. Mi smo glupa nacija. Mi sad njima stavljamo imperativ rezultata na WC. Jel sramota ispasti iz grupe gdje su Argentina,Nigerija i Iran,ekipe koje su vec nastupale ,a mi prvi put. Nije jarane sramota. Cast je ucestvovati tu. A ja sam siguran da ce nasi igraci svaki dati sve od sebe kad dodju te utakmice,jer prvi put nastupaju,ulaze u historiju i svaki ce htjeti ostaviti sto bolji utisak.
Pa neka festaju. Zasluzili su. Mi smo glupa nacija. Mi sad njima stavljamo imperativ rezultata na WC. Jel sramota ispasti iz grupe gdje su Argentina,Nigerija i Iran,ekipe koje su vec nastupale ,a mi prvi put. Nije jarane sramota. Cast je ucestvovati tu. A ja sam siguran da ce nasi igraci svaki dati sve od sebe kad dodju te utakmice,jer prvi put nastupaju,ulaze u historiju i svaki ce htjeti ostaviti sto bolji utisak.
Nije sramota ispasti, sramota je izgubiti bez ispaljenog metka i zelje za istim uspjehom.Umjesto da oznoej guzicu i potrude se da se pripreme sto bolje jer ce im ovo vecini mozda biti i jedino svijetsko prvenstvo oni nastavljaju po starom.Reprezentacija nije privatna prcija Dzeke,Pjanica,Ibricica i ostalih kojim ce okupljanje sluziti za zajednicko dernecenje.Poslije Brazila nek uplate sebi zajednicko putovanje pa nek piju do mile volje,nek piju u klubovima i dernece u reprezentaciji to ne smiju!sekretar je napisao/la:@Head
1946
Čekamo SP pa ćemo ih ocjenjivati, sad samo mlatimo praznu slamu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo 
Ljudi su i dosli u Sarajevo ovaj prvio dio priprema da bi se odmorili od sezone i malo proveli. Pa i treninzi koje rade su cista formalnost samo da bi ostali u formi. Kad odu u Ameriku onda ce se uozbiljiti
Al steta sto Adrijano, Ronaldinjo, i slicni nisu clanovi nase repke. Pa to bi sou bio
Ljudi su i dosli u Sarajevo ovaj prvio dio priprema da bi se odmorili od sezone i malo proveli. Pa i treninzi koje rade su cista formalnost samo da bi ostali u formi. Kad odu u Ameriku onda ce se uozbiljiti
Al steta sto Adrijano, Ronaldinjo, i slicni nisu clanovi nase repke. Pa to bi sou bio
FORZA MARŠAL !!!
Moram se suzdržati oštrih komentara iako sam jako razočaran , nije da nisam očekivao ali opet teško mogu da prihvatim... 20 dana prije SPa se lumpuje po kafićima i diskaćima...
Potvrdila se ona priča zašto igraci nisu htjeli u Zenicu..,
Inače čast izuzecima, ima njih nekolicina koji du ogromni profesionalci i naklon do poda ali zato ima i kabadahija koliko hoćeš!!!!
Sent from my Home using fingers
Potvrdila se ona priča zašto igraci nisu htjeli u Zenicu..,
Inače čast izuzecima, ima njih nekolicina koji du ogromni profesionalci i naklon do poda ali zato ima i kabadahija koliko hoćeš!!!!
- sanelmasetic
- Kontakt:
Fakat ste smijesni ako ocekujete da oni svaku noc idu u 9 na spavanje, to nema ni u Zanzibaru ljudi, pa i u ekipama kad su izlaze osim noc ili dvije prije utakmice, ostalo slobodno vrijeme je njihovo slobodno vrijeme, sta bi vi da im odredjujete kad, sta i koliko da jedu, kad i koliko da spavaju, halo ba, ljudima je potrebno malo i opustanja, sad samo zavisi kako ce se ko opustit, mozda ce neko gledat tv, a neko izic negdje na pice i to je to..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast ss.ba na video prilogu. Prava stvar. Divota gledati meni koji nisam u prilici da obidjem Hrasnicu. Svaka cast jos jednom.
Zna li neko ukoliko je sutra trening??
Minus za Zukanovica,savez i americku ambasadu.Totalno amaterski i nedopustivo.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Sreca pa nam za Brazil netrebaju vize, samo Bog dragi zna u kakvom bi sastavu izasli na megdan Gaucosima.drummer je napisao/la:Minus za Zukanovica,savez i americku ambasadu.Totalno amaterski i nedopustivo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
U 17:20 je poletio avion za Ameriku,jos malo i trebali bi Zmajevi vec sletjeti na americko tlo,ako vec i nisu.
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jesu li sleĆeli momčiluci?
Ma sinoc sam pratio let, meni se cini da su 4 puta kruzili dok nisu konacno sletili. Jesam se bio prepo u pm, odmah sam se sjetio manchester uniteda i zimbabwe-a.
Evo bas citam, cak 8 puta su kruzili! Hvala dragom Allahu pa nije se nista desilo!
Press uoči odlaska Reprezentacije u Brazil
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Edincapitano i 21 gost.