OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Probisvjet
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2014, 08:09

Brcko87 je napisao/la:
PirloSTB je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:fino je vidjeti da su se odnosi izmedju fukara i apacha znatno promjenili , nekada smo imali neke okrsaje , danas su mladje generacije stvari promjenile na bolje i komsijski odnosi su vise nego odlicni , to se vidjelo na onoj prijateljskoj utakmici ...

neka tako i ostane ... uvijek ste dobrodosli u TZ
Čisto sumnjam da bi isto bilo da se prijatlejska igrala u Tz.
Do godine će se opet ponavlajti iste stvari, za većinu Tuzlaka (čast izuzetcima) su ostali iz kantona seljaci i mete na ulici (nadam se da griješim za ubuduće,ali čisto sumnjam).
U Apachima je sada nova ekipa i furaju svoju furku što se tiče prijateljstava, uglavnom želim im sreću i nadam se da ne griješe koga biraju za prijatelja...
Pirlo u većini se slazem s tobom.. Po meni Apachi godinu nisu aktivni kao grupa..ovo sad mi je žao što desetak momaka predstavlja Apache i Srebrenik i što ruše nešto što su ostale generacije godinama gradile..Svaka čast njima,oni vole klub i sad su tu kad nikog nema al neke stvari rade da se ja iskreno postidim..
Prije smo svakom ko dodje u Srebrenik dali po guzici.. :)Ja mislim da su Horde slabo gdje fasovale ko kod nas 98 u kupu..pa bjezanija sulje preko tinje..pa kad gusarima dadosmo redu.. :) A sad ko god dodje u Srebrenik pravi vasar.. :)
Prijatelju lose utices na nova pokoljenja. Jel' bolje razbijena glava il' dobar dernek?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 28 maj 2014, 11:29

momci sigurno je bolje da smo u prijateljskim odnosima sa apachima nego da se koljemo,svakako ne vidim tu nista dobro ni za vas ni za nas,sem toga komsije smo :) lijep poz vidimo se u crveno crnom srebreniku :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 28 maj 2014, 12:14

Kiša bi mogla pokvarit današnji događaj :D
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 maj 2014, 13:06

PirloSTB je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:fino je vidjeti da su se odnosi izmedju fukara i apacha znatno promjenili , nekada smo imali neke okrsaje , danas su mladje generacije stvari promjenile na bolje i komsijski odnosi su vise nego odlicni , to se vidjelo na onoj prijateljskoj utakmici ...

Do godine će se opet ponavlajti iste stvari, za većinu Tuzlaka (čast izuzetcima) su ostali iz kantona seljaci i mete na ulici (nadam se da griješim za ubuduće,ali čisto sumnjam).
U Apachima je sada nova ekipa i furaju svoju furku što se tiče prijateljstava, uglavnom želim im sreću i nadam se da ne griješe koga biraju za prijatelja...
:clap: :clap:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 maj 2014, 13:32

Zbog par pojedinaca normalno da se sve može pokvariti,ali hvala Bogu ima nas puno više normalnih ;)

Vidimo se ako Bog da danas :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 28 maj 2014, 16:24

Dns idem gradom i ispred mn neki tip prica na mobilnom i jedan dio razgovora sam cuo:kao da im je Jedinstvo ponudilo 3000 po igracu al kaze ko njih **** vi ste nam neke komsije preca nam je Tuzla od Bihaca .Te kasnije govori ak neponeste nesh?? postavit ce se barikade neke da ni jedan Tuzlak nece uc na stadion.Sad sta je to nesh ja neznam.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 maj 2014, 20:21

Koje se gluposti širiše prije utakmice.. :) Naši su dobro "švercali" a šta smo dobili vrijeme će pokazat.. ;)
Komšijama čestitam na ulasku u PL..Zaslužuju da budu u samom vrhu PL i da igraju evropske utakmice..
OFK Gradina Srebrenik

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 28 maj 2014, 22:59

Neka Sloboda uđe u PL,ipak su nam komšije i sportski prijatelji,ali tako renomiran sportski kolektiv teško može sprati ljagu sa dogovrenih utakmica protiv Gradine i još nekoliko "prijateljskih" Federalnih ligaša.
Ipak to je klub sa tradicijom,koji je trebao sastaviti jak tim sa potentnim trenerom ( bez penzionerske legende koja ne zna imena svih prvotimaca u svom timu) i doći bez ikakvih kalkulacija glat
dobiti Gradinu u Srebreniku!!!Iskreno ,bilo mi je jako teško gledati pognute glave naših igrača (kraj prvog poluvremena) znajući da je sve namješteno ,ali nikako ne mogu shvatiti navijače i simpatizere Gradine,da nakon očitog jedanaesterca nad Šehrićem nisu podigli glas ,već onako hinjski sve to nastaviše pratiti.Danas je na našem stadionu definitivno umrla i zadnja iskra sporta i sportskog duha.
Izgleda da su došla neka druga vremena ???

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2014, 23:12

Asina je napisao/la:Neka Sloboda uđe u PL,ipak su nam komšije i sportski prijatelji,ali tako renomiran sportski kolektiv teško može sprati ljagu sa dogovrenih utakmica protiv Gradine i još nekoliko "prijateljskih" Federalnih ligaša.
Ipak to je klub sa tradicijom,koji je trebao sastaviti jak tim sa potentnim trenerom ( bez penzionerske legende koja ne zna imena svih prvotimaca u svom timu) i doći bez ikakvih kalkulacija glat
dobiti Gradinu u Srebreniku!!!Iskreno ,bilo mi je jako teško gledati pognute glave naših igrača (kraj prvog poluvremena) znajući da je sve namješteno ,ali nikako ne mogu shvatiti navijače i simpatizere Gradine,da nakon očitog jedanaesterca nad Šehrićem nisu podigli glas ,već onako hinjski sve to nastaviše pratiti.Danas je na našem stadionu definitivno umrla i zadnja iskra sporta i sportskog duha.
Izgleda da su došla neka druga vremena ???
nije da nisi u pravu al daj mi molim te ime renomiranog sportskog kolektiva u BIH koji nije igrao dogovorene utakmice..cisto da nas prosvijetlis...zrinjski,zeljo,siroki,velez ili mozda tvoja gradina...hajde da cujem koji je to klub ovdje posten i nije imao neku dogovorenu tekmu kad vec spominjemo neka namjestanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 maj 2014, 23:22

Hvala na lijepoj dobrodošlici danas i Bujrum u subotu na Tušanj da proslavimo aBd titulu. :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 28 maj 2014, 23:28

nije da nisi u pravu al daj mi molim te ime renomiranog sportskog kolektiva u BIH koji nije igrao dogovorene utakmice..cisto da nas prosvijetlis...zrinjski,zeljo,siroki,velez ili mozda tvoja gradina...hajde da cujem koji je to klub ovdje posten i nije imao neku dogovorenu tekmu kad vec spominjemo neka namjestanja[/q

Ja kada spomenem Slobodu uvijek imam asocijacije na legende i velike sportiste tog kluba poput rahmetli Huke,Šećera itd.,ljude po kojima se Tuzla poznavala (u pozitivnom svjetlu) u cijeloj Jugi,a ne na ovaj cirkus koji se zove "Sloboda i Ćiro" !!! Ja se mogu ugledati na lošeg ,ali također i na mnogo boljeg,poštenijeg i produktivnijeg komšiju od mene samog (izbor je na meni,zar ne???)!!! Ukoliko Sloboda misli igrati PL na isti način,kao i drugu polusezonu u ovoj ligi,onda ja stvarno nemam komentara. Ne znam koliko su Fukare znale da je tekma namještena,ali onolika doza "raspamećenog" radovanja mi stvarno ne ide u glavu ???

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2014, 23:55

Asina je napisao/la:nije da nisi u pravu al daj mi molim te ime renomiranog sportskog kolektiva u BIH koji nije igrao dogovorene utakmice..cisto da nas prosvijetlis...zrinjski,zeljo,siroki,velez ili mozda tvoja gradina...hajde da cujem koji je to klub ovdje posten i nije imao neku dogovorenu tekmu kad vec spominjemo neka namjestanja[/q

Ja kada spomenem Slobodu uvijek imam asocijacije na legende i velike sportiste tog kluba poput rahmetli Huke,Šećera itd.,ljude po kojima se Tuzla poznavala (u pozitivnom svjetlu) u cijeloj Jugi,a ne na ovaj cirkus koji se zove "Sloboda i Ćiro" !!! Ja se mogu ugledati na lošeg ,ali također i na mnogo boljeg,poštenijeg i produktivnijeg komšiju od mene samog (izbor je na meni,zar ne???)!!! Ukoliko Sloboda misli igrati PL na isti način,kao i drugu polusezonu u ovoj ligi,onda ja stvarno nemam komentara. Ne znam koliko su Fukare znale da je tekma namještena,ali onolika doza "raspamećenog" radovanja mi stvarno ne ide u glavu ???

nisi mi odgovorio na pitanje....pa da mi odgovoris ako ti nije problem

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 maj 2014, 00:13

Ima li ko informacijju da li ce biti snimak na tv jata? A nisu mi jasni pojedini likovi..lijepo je od vas da ocekujete puno od slobode, vrhunsku igru ali ljudi moji ovo je 2 liga BiH i to fbih a znamo kako se igra klupski fudbal kod nas. A bas me interesuje sta misle o igri nasih PL klubova ? Danasnja tekma je slika i prilika 89% utakmica iz tog (najviseg) ranga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 maj 2014, 00:18

brazzo je napisao/la:Ima li ko informacijju da li ce biti snimak na tv jata? A nisu mi jasni pojedini likovi..lijepo je od vas da ocekujete puno od slobode, vrhunsku igru ali ljudi moji ovo je 2 liga BiH i to fbih a znamo kako se igra klupski fudbal kod nas. A bas me interesuje sta misle o igri nasih PL klubova ? Danasnja tekma je slika i prilika 89% utakmica iz tog (najviseg) ranga.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Citam i ne vjerujem,jel vas sad sramota onoga sto ste pisali o Biscanima i Jedinstvu do prije 2-3 kola ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2014, 00:25

Bihac96 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Evo nam i osvajaca lige..hoce li uprava trazit povrati onih LCD televizora sto je bila prica da ce na svakom mecu,jedan gledalac dobiti tv,da mozete ulozit u narednu sezonu :lol:
Zbog takvih kao ti vas i mrzi cijela drzava.Ti si jedan obicini mucki provokator ;)
Ko je to rekao da nas mrzi cijela drzava,mozda vas dio gore,jer smo vas pretekli i ostavili u zaostatku..aa to provokator,jbg uzivam malo,nije mala stvar preteci klub sa Une,a oni vec bili u PL..sto ti je sudbina :urnebes:

Razumi me,ja slavim.. :njanjanja:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 29 maj 2014, 00:28

Bihac96 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Evo nam i osvajaca lige..hoce li uprava trazit povrati onih LCD televizora sto je bila prica da ce na svakom mecu,jedan gledalac dobiti tv,da mozete ulozit u narednu sezonu :lol:
Zbog takvih kao ti vas i mrzi cijela drzava.Ti si jedan obicini mucki provokator ;)
Mrze nas oni sto smo im trn u oku ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 maj 2014, 00:34

staragarda je napisao/la: sto bi nas mrzila cijela drzava :? :wtf: ..sto na vase provokacije neko na nekom forumu odgovori provokacijom...puno si se primio na virtualni svijet
Ne mislim na grad Tuzlu da vas mrze,vec na klub Slobodu i navijacku skupinu Fukare,valjda ste i sami svjesni da vas malo ko voli u ovoj drzavi,u Bihacu ste uvijek bili gotivljeni,i dalje ce te biti.Ja ne vidim gdje sam na napisao neku provokaciju,napisao sam realan post,a lik odma provocira.Jel provokacija ako sam rekao "jel vas sad sramota" i sam znas sta ste sve pisali za nas od kriminalaca,do ratni zlocinaca,itd,itd,a sad kad su pojedini napisali da je ofirno ovo onda kao igramo u BiH ovo ono.Budite malo realni ! ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 29 maj 2014, 00:36

Brcko87 je napisao/la:
PirloSTB je napisao/la:

Pirlo u većini se slazem s tobom.. Po meni Apachi godinu nisu aktivni kao grupa..ovo sad mi je žao što desetak momaka predstavlja Apache i Srebrenik i što ruše nešto što su ostale generacije godinama gradile..Svaka čast njima,oni vole klub i sad su tu kad nikog nema al neke stvari rade da se ja iskreno postidim..
Prije smo svakom ko dodje u Srebrenik dali po guzici.. :)Ja mislim da su Horde slabo gdje fasovale ko kod nas 98 u kupu..pa bjezanija sulje preko tinje..pa kad gusarima dadosmo redu.. :) A sad ko god dodje u Srebrenik pravi vasar.. :)
Najveći problem je što se sve više momaka priključuje BHF-u a odustaje od Apacha. Vjerovatno ima neko ko može potvrditi to.
Davali bi i sad svima po guzici da nas ima dovoljno, da se nisu opredijelili samo za BHF (ne bih da prozivam imenima al zna se većinom ko su oni)
Pokretači Apacha uvijek bili a sad ? Šta nam je ostalo ? Da nam neko od 45 godina vodi navijanje ili neko ko ne zna drugu rečenicu osim "Daj mi pivo i meze"
Pa **** takvo navijanje ! Ja prvi neću da idem na utakmicu iz ovih razloga. Zna se, kad pijemo pijemo svi, kad navijamo nema priče između i alkohola, cigara itd
Ne znam ko si, kad si bio zadnji put na tribini al treba da znaš da smo kad su hordaši krenuli za sarajevo išli na kamenovanje kod MUP-a! (vidim da si spominjao da su dobili pa red je da se i to zna jer nismo mi p.i.č.k.e)
Smijemo svakom na šake, kamenovanje itd ali neka to bude neko iz Sarajeva, Mostara, Bihaća itd a ne komšije iz Lukavca, Tuzle, Živinica ...
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 maj 2014, 00:40

Bihac96 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: sto bi nas mrzila cijela drzava :? :wtf: ..sto na vase provokacije neko na nekom forumu odgovori provokacijom...puno si se primio na virtualni svijet
Ne mislim na grad Tuzlu da vas mrze,vec na klub Slobodu i navijacku skupinu Fukare,valjda ste i sami svjesni da vas malo ko voli u ovoj drzavi,u Bihacu ste uvijek bili gotivljeni,i dalje ce te biti.Ja ne vidim gdje sam na napisao neku provokaciju,napisao sam realan post,a lik odma provocira.Jel provokacija ako sam rekao "jel vas sad sramota" i sam znas sta ste sve pisali za nas od kriminalaca,do ratni zlocinaca,itd,itd,a sad kad su pojedini napisali da je ofirno ovo onda kao igramo u BiH ovo ono.Budite malo realni ! ;)
pravo da ti kazem jarane...to dal nas neko voli hladno me m.u.d.o zaboli....svijesni smo svega...neznam kakvim ti informacijama baratas ili dal vodis neku statistiku lajkova pa znas kakvo je stanje u cijeloj drzavi po pitanju ljubavi prema nama al et...pisali smo svasta al i vi ste....ja se bar trudim da budem kolko tolko realan...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 maj 2014, 11:05

Teren među TOP 3 u državi ;)

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.