eto ti ćeš mi reći da sam zalutao. imam više utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti pogledao na tv-uBosniacum Lilium je napisao/la:I sovinistaPauleta je napisao/la:očito moram ponoviti:Bosniacum Lilium je napisao/la:jedino ko je ispao nacionalista je Pandza, a cinio se normalan lik, svi ga gotivili... Kako je u sekundi srusio sto je sve godinama gradio
A daj mi reci šta je za tebe nacionalizam???? Da li je Pandža uvrijedio drugu naciju ili vjeru??? Čovjek je samo rekao da je na djelu nacinalni ključ, kao što i jeste. Na ljeto Šunjić leti, a ulazi Vrančić i opet imamo standardnu kvotu. Vrlo jasno. Sušić prosipa nacionalizam i napravio je etnički čistu reprezentaciju. U reprezentaciji nema zadnjeg veznog i on ne želi Salatića koji igra u životnoj formi, a uzme momka iz lige koja je lošija od hrvatske. Što se tiče igranja i ne igranja u klubu, pozivanjem Ibričića ta priča pada u vodu.![]()
Igraju samo najbolji, spisak ti je dokaz i uspjeh selektora. 3 magicne rijeci: Safet Susic Pape![]()
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Ko odredjuje tu kvotu i kolika je za slijedece kvale?Pauleta je napisao/la:[
Pa tada je kvota bila 4 i 2, a sada smo spali na 2 i 1, jer je ta čuvena vaga nacionalizma i ptariotizma izvagala da smo ipak nacionalisti, a Spahić kojemu smeta Salatić jer se slikao u srpskom dresu je patriot
Tako su se i Srbi ponašali 1990. i zato je danas Juga na sedam komada. Samo naprijedBatko je napisao/la:Ko odredjuje tu kvotu i kolika je za slijedece kvale?Pauleta je napisao/la:[
Pa tada je kvota bila 4 i 2, a sada smo spali na 2 i 1, jer je ta čuvena vaga nacionalizma i ptariotizma izvagala da smo ipak nacionalisti, a Spahić kojemu smeta Salatić jer se slikao u srpskom dresu je patriot![]()
- primasquadra
- Kontakt:
ma pandza je nesto pametovao o hajrovicu meni se čini kao svima se dala šansa zašto nije branimiru hrgoti ..ovo ono... ma i ja sam Hrvat pa ću ti reći ko god vidi da ima kvalitete ode igrat za Hrvatsku . dosad je tako bilo . Sad je plasmanom na SP i BiH postala zanimljiva. Pa pola igrača Hrvatske je odavde iz BiH kao što Marin Topić kaže samo je lopta iz Zagreba . Ali opet svak ima pravo igrati za koga hoće,Pandža je ovim sranjem po novinama i mene i veliku većinu naživcirao jer trenutno nije zaslužio poziv i ima sigurno boljih štopera koji nisu ni na popisu prije njega.Cartman je napisao/la:Kvrzinho.Goalgetter je napisao/la:Pitam se samo, koji je to ''Hrvat'' nepravedno izostavljen sa spiska, osim Pandze, kad vec tako nabrajate o nacionalnom kljucu?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nema tu nacionalnog kljuca. Boris je naivan momak i misli da su svi ljudi oko njega iskreni. U Mostaru su mu prodali pricu o nacionalnom kljucu on naivan i mutav kakav jeste, povjerovao. Doduse nije ni tesko izmisliti pricu u drzavi koja je puna nacionalnih zavjera.Goalgetter je napisao/la:Pitam se samo, koji je to ''Hrvat'' nepravedno izostavljen sa spiska, osim Pandze, kad vec tako nabrajate o nacionalnom kljucu?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pauleta je napisao/la:eto ti ćeš mi reći da sam zalutao. imam više utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti pogledao na tv-uBosniacum Lilium je napisao/la: I sovinista![]()
Igraju samo najbolji, spisak ti je dokaz i uspjeh selektora. 3 magicne rijeci: Safet Susic Pape![]()

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 28 maj 2014, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
eto ti ćeš mi reći da sam zalutao. imam više utakmica sa reprezentacijom, nego što si ti pogledao na tv-u[/quote]Bosniacum Lilium je napisao/la:[quote="Pauleta"
I sovinista![]()
[/quote]Begović, Burić, Stanković
- primasquadra
- Kontakt:
Sto je igrao sve silne godine za BiH kad mu je sve to smetalo i momak to saspe sada kad nedobije poziv. Bezobrazno i djeti njasto ...jednostavno nije imao kvalitete za hrvatsku pa je ovdje "trpio"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa daj neke dokaze, samo kenjas, a nigdje argumenta.... Za Papeta mozes govoriti mnogo toga a da je nacionalista?Pauleta je napisao/la:Tako su se i Srbi ponašali 1990. i zato je danas Juga na sedam komada. Samo naprijedBatko je napisao/la:Ko odredjuje tu kvotu i kolika je za slijedece kvale?Pauleta je napisao/la:[
Pa tada je kvota bila 4 i 2, a sada smo spali na 2 i 1, jer je ta čuvena vaga nacionalizma i ptariotizma izvagala da smo ipak nacionalisti, a Spahić kojemu smeta Salatić jer se slikao u srpskom dresu je patriot![]()
Bosniacum samara.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Fašisto!!! Đubre jedno obično stidi se svojih gluposti koje pišeš konstantno od kako si se prijavio na ovaj forumPauleta je napisao/la:
Tako su se i Srbi ponašali 1990. i zato je danas Juga na sedam komada. Samo naprijed
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U hrvatskoj reprezentaciji pozvano vise Brazilaca nego Bosnjaka. Brazilce u Hrvatskoj mozes na prste jedne ruke izbrojati dok Bosnjaka ima sigurno mnogo vise, mozda stotinjak hiljada. Kovac je rasista, fasista, nacionalista, itd 
P.s. Za one koji nisu skontali, ovo je sala. Manite se corava posla.
Cekaj a koja je kvota Bosnjaka u HR repki?calcio je napisao/la:U hrvatskoj reprezentaciji pozvano vise Brazilaca nego Bosnjaka. Brazilce u Hrvatskoj mozes na prste jedne ruke izbrojati dok Bosnjaka ima sigurno mnogo vise, mozda stotinjak hiljada. Kovac je rasista, fasista, nacionalista, itd
Naveo sam ti igrače koji su pozvani, a nisu trebali biti pozvani, a isto tako sam naveo one koji su trebali biti pozvani. pametnome dosta. a što se tiče vašeg ekstremizma i nacionalizma, dovoljni su komentari o pandži i izoliranju širokog. pametnome dostaBatko je napisao/la: Pa daj neke dokaze, samo kenjas, a nigdje argumenta.... Za Papeta mozes govoriti mnogo toga a da je nacionalista?![]()
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ohladi malo ti na glupost odgovaras idiotizmom.bagrcavi je napisao/la:Fašisto!!! Đubre jedno obično stidi se svojih gluposti koje pišeš konstantno od kako si se prijavio na ovaj forumPauleta je napisao/la:
Tako su se i Srbi ponašali 1990. i zato je danas Juga na sedam komada. Samo naprijed
Ma lijep je odnos u reprezentaciji sada.
19 Bosnjaka
2 Srbina
1 Hrvat
1 Jugosloven i selektor isto tako Jugosloven.

19 Bosnjaka
2 Srbina
1 Hrvat
1 Jugosloven i selektor isto tako Jugosloven.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izgleda da je kvota jedan. Kad se oprosti Srna uvesce polako Halilovica, do tada je na cekanju.Batko je napisao/la:Cekaj a koja je kvota Bosnjaka u HR repki?calcio je napisao/la:U hrvatskoj reprezentaciji pozvano vise Brazilaca nego Bosnjaka. Brazilce u Hrvatskoj mozes na prste jedne ruke izbrojati dok Bosnjaka ima sigurno mnogo vise, mozda stotinjak hiljada. Kovac je rasista, fasista, nacionalista, itd
P.s. Za one koji nisu skontali, ovo je sala. Manite se corava posla.![]()
Ma šta da ti kažem, čovjek ubija argumentima. KaosCartman je napisao/la:Bosniacum samara.![]()
Tako na kraju ispade....... Kao krava koja daje 25 litara mlijeka i na kraju sigicne nogom i prospe sve...primasquadra je napisao/la:Sto je igrao sve silne godine za BiH kad mu je sve to smetalo i momak to saspe sada kad nedobije poziv. Bezobrazno i djeti njasto ...jednostavno nije imao kvalitete za hrvatsku pa je ovdje "trpio"
Apsolutno ne. Sebe takvim nisam nazvao nego si me ti takvim prozvao, pa rekoh da te misli uobličim.samoposmatram je napisao/la:To je pogrdna rijec koju su fasisti izmislili i nebi trebala da se govori ikome, a kamoli samom sebi. Cudi me da nije cenzura na njoj, trebala bi biti. Da dizes hajku na sve srbe i hrvate u reprezentaciji, ja bi postovao tvoj izbor. Jer nema tog srbina koji nije ponosan na RS, zlocinacka tvorevina, i nema tog hrvata koji nije za "dom spreman", fasisti, ali kad ti jednog covjeka napadas a ostali ti nesmetaju, jer oni ko picke sute nece da uzruju muslimane, onda je to licni dnevni red.
Njegov poziv na nacionalni ključ u sportu se sankcioniše doživotnom suspenzijom iz reprezentacije. Uplitanje političkih faktora u sport je po svim svjetskim nogometnim kućama zabranjeno i Savezi dobivaju suspenzije zbog takvih slučajeva.
Međutim, u ovom slučaju meni se potura ona strana, škutori, mržnja prema Hrvatima, Srbima, i šta sve ne, samo da bi se čitava stvar koja je na dnevnom redu zataškala. I na kraju, šutnja nije jednaka poštovanju. Ako ne pljujem po nekome to ne znači da se nekoga plašim, nego to znači recimo da poštujem različitosti što su potpuno 2 različita pojma. Čitavu diskusiju si okrenuo u potpuno nepotrebnom smjeru.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.