FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 feb 2010, 20:13

Cescinho4 je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Arjen Robben
"Idealan rezultat protiv Fiorentine? 6-0 za nas!"

Uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Fiorentine u Münchenu, njemački dnevnik Bild donosi izjavu sjajnog Bayernovog nizozemskog krilnog napadača Arjena Robbena.

"Koji bi bio idealan rezultat u prvoj utakmici? 6-0 za Bayern! Ali, to se, ipak, neće dogoditi. Najvažnije je da postignemo pogodak i osiguramo da gosti iz Firence ne zatresu našu mrežu", kaže Robben, koji igra u velikoj formi ove sezone.

Bayern je u velikom naletu, dobio je 12 utakmica u nizu u svim takmičenjima.

"Spremni smo za nastavak tog niza. Svi su nestrpljivi u iščekivanju našeg učinka u utakmici protiv protivnika poput Fiorentine. Vjerujem da možemo ispuniti očekivanja navijača i isporučiti zadovoljavajući rezultat", dodaje Robben.

U ponedjeljak je izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech posjetio Bayernov trening centar kako bi provjerio stanje svog igrača iz selekcije i najveće zvijezde "tricolora" Francka Riberyja. Njegov povratak u sastav nakon tromjesečne pauze zbog povrede raduje i Robbena.

"Vrlo je ugodno igrati u istoj ekipi s Riberyjem. Ne samo meni, već i svim igračima Bayerna. On je taj koji timu donosi nešto posebno."
@Neutral, zar ti meni ne rece da igraci nisu olako shvatili tekmu :mrgreen:
pa jesil ti skontao sta je on rekao ???? vidis da i nije shvatio olako on kaze da bi idealno bilo 6:0 ali se ipak nece dogoditi i gdje ti tu vidis olako shvacanje
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 feb 2010, 20:16

@Neutral, zar ti meni ne rece da igraci nisu olako shvatili tekmu :mrgreen:[/quote]
pa jesil ti skontao sta je on rekao ???? vidis da i nije shvatio olako on kaze da bi idealno bilo 6:0 ali se ipak nece dogoditi i gdje ti tu vidis olako shvacanje[/quote]
Jesi ti vidio ovog greeneya( :mrgreen: ) na kraju posta?![/quote]
da i sta sad bi to trebalo kao nesto da znaci pa molim te lijepo
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 16 feb 2010, 20:24

[/quote]Jesi ti vidio ovog greeneya( :mrgreen: ) na kraju posta?![/quote]
hahahha nije ni njem lahko..... ŠIŠ :D :D :D
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2010, 21:39

Idealno bi bilo 100:0. Jedno je pričati o tome šta je idealno a šta nije, a drugo surova realnost. Mislim da će momci ovu utakmicu da shvate ozbiljno kao da im je posljedna u karijeri , te da žele pošten oproštaj. Nadam se pobijedi od tri razlike, jer tako sam upravo i raspodijelio snage njih i nas. Šteta što ću propustiti ako Bog da prvih 20 minuta radi nekih privatnih obaveza, ali zar nije lijepo doći kući i vidjeti da već vodimo, inšAllah pobijeda i ništa drugo. 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2010, 21:43

Pojavila se informacija da je Bayern ponovo zainteresovan za Darija Srnu, a takodjer se raspitivaju i za Milosa Krasica. I oni krenuli po bivsoj Jugi. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 feb 2010, 22:29

omerbavarac je napisao/la:Pojavila se informacija da je Bayern ponovo zainteresovan za Darija Srnu, a takodjer se raspitivaju i za Milosa Krasica. I oni krenuli po bivsoj Jugi. :D
Uz Dzeksona i Vidica to je najbolje sto juga ima!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 feb 2010, 22:38

bistrikboy je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Pojavila se informacija da je Bayern ponovo zainteresovan za Darija Srnu, a takodjer se raspitivaju i za Milosa Krasica. I oni krenuli po bivsoj Jugi. :D
Uz Dzeksona i Vidica to je najbolje sto juga ima!
Slazem se !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2010, 23:27

Dobri igrači nema šta, samo bih volio toga Srnu da vidim u Bayernovom dresu. ogroman borac, sjajan centaršut, i bili bi dosta jali sa njim.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 feb 2010, 23:28

Stvarno bih volio da se Bayern pojača al u defanzivi i da dovede jednog pravog vezistu... Nalik Cescu ;) Kakva bi to onda ekipa bila, uuuu... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 00:09

U slucaju prodaje Riberya, Krasic bi trebao biti taj koji ce doci na njegovo mjesto, a takodjer ako se Bommelu ne produzi ugovor, Khedira ce biti novi veznjak u Bayernu. :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 feb 2010, 00:40

Ovrebo sudi utakmicu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 feb 2010, 13:17

Ovrebo ce biti na nasoj strani, zato se ne treba brinuti :lol:

Veceras ima da opalimo ove cigane po usima, zavalit im 3 komada i ne primit nijedan to bi bilo extra, ali znamo da nece biti lagano protiv ovih talijana. Znamo njihov stil igre a to je da igraju defanzivni fudbal. Viole nece nesto pretjerano napadat, jedini koji ce to radit ce biti Bayern, ovi ce pokusat nesto iz kontre uradit i igrace na rezultat, ali dzabe im kad ce im Rob i co. zabiti 3 komada u 1.pol i u 2. ko zna mozda jos poneki :mrgreen:

Uglavnom mi je drago sto ce igrati Rib i Rob od pocetka, to ce nam biti glavna snaga u vecerasnjem duelu i nadam se da ce i ostali biti na vrhunskom nivou i da ce odradit tekmu kako treba, znaci ne primit gol a ja bih bio zadovoljan i sa 2:0

AUF GEHTS!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 feb 2010, 13:22

imam neki osjecaj da ce viole iznenadit :D ;) al eto vidjecemo...gila bi to mogo rijesit :D moj igrac ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 13:25

Jao treme u mene, kao da ja igram večeras a ne Bayern. Idemo momci , hrabo i požrtvovao. Dobiti, a ne primiti gol, tako je garantovan uspijeh. Ipak se i dalje nadam visokoj pobijedi.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 feb 2010, 13:41

Bajern se jako zahuktao, sve sam vise misljenja da moze i do kraja u ligi prvaka. Nakon dugi niz godina u Evropi znace nesto, imaju dobro selektovan tim i jako sposobnog trenera.
Fijorentinu nadam se da ce proci glat.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 feb 2010, 13:44

Neutral je napisao/la:Jao treme u mene, kao da ja igram večeras a ne Bayern. Idemo momci , hrabo i požrtvovao. Dobiti, a ne primiti gol, tako je garantovan uspijeh. Ipak se i dalje nadam visokoj pobijedi.
"Dobiti, a ne primiti gol,........" :!: :?: :D :) 8-) :? :o :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 13:47

cole-ch je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jao treme u mene, kao da ja igram večeras a ne Bayern. Idemo momci , hrabo i požrtvovao. Dobiti, a ne primiti gol, tako je garantovan uspijeh. Ipak se i dalje nadam visokoj pobijedi.
"Dobiti, a ne primiti gol,........" :!: :?: :D :) 8-) :? :o :lol:

Da, upravo to :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 14:31

omerbavarac je napisao/la:U slucaju prodaje Riberya, Krasic bi trebao biti taj koji ce doci na njegovo mjesto, a takodjer ako se Bommelu ne produzi ugovor, Khedira ce biti novi veznjak u Bayernu. :P :P
Ja upravo mislim da bi dolazak Krasića pojačao konkurenciju i bio osiguranje u slučaju ozljeda Riberya ili Robbena jer Ribery i Krasić ipak ne igraju na istim pozicijama.Ali isto tako možda i znači definitivni odlazak Riberya.Što se Khedire tiče on je jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji i on bi bio pravo rješenje.

Što se tiče utakmice ja sam uvjeren u krvoproliće nadam italijanskim manekenima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 14:36

Miloš igra desno krilo.Mislim da je na početku karijere igrao defenzivnog veznog. 1.85 visok.Vrijednost mu je oko 18 miliona. Da li je iko gledao kako igra Vladimir Bystrov. Predobar igrač.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 feb 2010, 14:44

Neutral je napisao/la:Miloš igra desno krilo.Mislim da je na početku karijere igrao defenzivnog veznog. 1.85 visok.Vrijednost mu je oko 18 miliona. Da li je iko gledao kako igra Vladimir Bystrov. Predobar igrač.
Ribery je ljevokrilni napadač.Krasić više odgovara poziciji Robbena.Što se Bystrova tiče on je pljunuti Krasić.Sad se vratio u Zenit gdje je počeo karijeru.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.