Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
sve su eće šanse da neko ove noći ode u banoviće sa tema barse i Reala kvota na paju 1.20 na mene 1.30 na andresa 1.50 i ovi ostali 12.50 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovo ne postoji!
[youtube][/youtube]
Jos malo i ispumpavanje stomaka!
[youtube][/youtube]
Jos malo i ispumpavanje stomaka!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
SRETAN MI ROĐENDAN

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Sretan rođendan
Sve najbolje.
Sve najbolje.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan sve najbolje,
PROTESTNO OKUPLJANJE -NIJEDAN STUDENT BEZ OBEĆANE KARTE-
BITNO****
Plan protesta: Skupljanje pred STAGE-om kod Muzeja od 12 sati do 12 i 20. Nakon toga, formiranje kolone pod nazivom studentski tramvaj koja ce se kretati TROTOAROM prema Vladi Kantona Sarajevo. Pred Vladom Kantona ćemo jedno po jedno ulaziti na protokol te PREDAVATI ZAHTJEV za izdavanje STUDENTSKE GODIŠNJE KARTE!
Poštovani,
Nadahnuti posljednjim prozivanjima da su studenti neaktivni i novom akcijom GRAS-a "Nijedan putnik bez karte" željeli bi da iskoristimo ovu priliku da pozovemo sve Vas, studente da se borimo za naša prava. Zbog sve većeg bahatijeg ponašanja i političara i Javnog Gradskog Prevoza u Sarajevu, odlučili smo da pokrenemo proteste pod nazivom „NIJEDAN STUDENT BEZ OBEĆANE KARTE“ tražeći od Besima Mehmedića i GRAS-a da ispune obećanje dato studentima
(http://vlada.ks.gov.ba/node/2252).
Svjesni smo da je došao dan kada ne možemo trpiti više, svjesni smo nerada na svim nivoima vlasti, svjesni smo profesora koji samo znaju pričati na TV da su studenti najbitniji, ali da su pasivni. E, pa PROBUDIMO SE! Izađimo na dana 17.02.2010. u 12 sati ispred Zemaljskog Muzeja, izađimo i dokažimo da ćemo se boriti! Izađimo i dokažimo da želimo dobro sebi.Pojavite se u i izrazite svoje nezadovoljstvo, ustanite protiv nepravde koju nam konstatno čine, ustanite po prvi put i budite složni i ujedinite se sa svojim kolegama. Dođite da svojim prisustvom pokažemo da studenti nisu postali apatična gomila podložna jeftinim manipulacijama, već da smo samosvjesna skupina u kojoj ima preko 40 000 ljudi u ovom Kantonu, skupina koja ne dozvoljava ponižavanje, nepravdu i pljačku, skupina spremna da se na pravi LEGITIMAN način izbori za svoja prava.
S poštovanjem,
Studenti Univerziteta u Sarajevu
U ponedeljak 15. februara imamo press-konferenciju gdje cemo jasno iznijeti jos jednom nase zahtjeve i gdje cemo objasniti sve nedoumice i sve sto novinare bude interesovalo. U UTORAK 16. februara krećemo sa finalnom akcijom "PUNJENJA TRAMVAJA" u 12 sati na jednoj od tramvajskih stanica. SVI KOJI SU ZAINTERESOVAVNI da učestvuju u akciji, javite se na [email protected], te cemo vas obavijestiti o mjestu akcije.
S tom akcijom završavamo privlačenje medijske pažnje, te sve buduće radnje a i sam protest će se samo konkretno odnositi na vršenje pritiska na ministra Mehmedića i Kanton. Još jednom UTORAK, PUNJENJE TRAMVAJA. Sve rekvizite ćete dobiti na "polaznoj" stanici. Ko nam se pridružuje?
http://www.facebook.com/home.php?#!/eve ... 17&index=1
p.s. osjećao sam potrebu da postavim ovdje, ko smatra da treba, nek dodje. Pozdrav
BITNO****
Plan protesta: Skupljanje pred STAGE-om kod Muzeja od 12 sati do 12 i 20. Nakon toga, formiranje kolone pod nazivom studentski tramvaj koja ce se kretati TROTOAROM prema Vladi Kantona Sarajevo. Pred Vladom Kantona ćemo jedno po jedno ulaziti na protokol te PREDAVATI ZAHTJEV za izdavanje STUDENTSKE GODIŠNJE KARTE!
Poštovani,
Nadahnuti posljednjim prozivanjima da su studenti neaktivni i novom akcijom GRAS-a "Nijedan putnik bez karte" željeli bi da iskoristimo ovu priliku da pozovemo sve Vas, studente da se borimo za naša prava. Zbog sve većeg bahatijeg ponašanja i političara i Javnog Gradskog Prevoza u Sarajevu, odlučili smo da pokrenemo proteste pod nazivom „NIJEDAN STUDENT BEZ OBEĆANE KARTE“ tražeći od Besima Mehmedića i GRAS-a da ispune obećanje dato studentima
(http://vlada.ks.gov.ba/node/2252).
Svjesni smo da je došao dan kada ne možemo trpiti više, svjesni smo nerada na svim nivoima vlasti, svjesni smo profesora koji samo znaju pričati na TV da su studenti najbitniji, ali da su pasivni. E, pa PROBUDIMO SE! Izađimo na dana 17.02.2010. u 12 sati ispred Zemaljskog Muzeja, izađimo i dokažimo da ćemo se boriti! Izađimo i dokažimo da želimo dobro sebi.Pojavite se u i izrazite svoje nezadovoljstvo, ustanite protiv nepravde koju nam konstatno čine, ustanite po prvi put i budite složni i ujedinite se sa svojim kolegama. Dođite da svojim prisustvom pokažemo da studenti nisu postali apatična gomila podložna jeftinim manipulacijama, već da smo samosvjesna skupina u kojoj ima preko 40 000 ljudi u ovom Kantonu, skupina koja ne dozvoljava ponižavanje, nepravdu i pljačku, skupina spremna da se na pravi LEGITIMAN način izbori za svoja prava.
S poštovanjem,
Studenti Univerziteta u Sarajevu
U ponedeljak 15. februara imamo press-konferenciju gdje cemo jasno iznijeti jos jednom nase zahtjeve i gdje cemo objasniti sve nedoumice i sve sto novinare bude interesovalo. U UTORAK 16. februara krećemo sa finalnom akcijom "PUNJENJA TRAMVAJA" u 12 sati na jednoj od tramvajskih stanica. SVI KOJI SU ZAINTERESOVAVNI da učestvuju u akciji, javite se na [email protected], te cemo vas obavijestiti o mjestu akcije.
S tom akcijom završavamo privlačenje medijske pažnje, te sve buduće radnje a i sam protest će se samo konkretno odnositi na vršenje pritiska na ministra Mehmedića i Kanton. Još jednom UTORAK, PUNJENJE TRAMVAJA. Sve rekvizite ćete dobiti na "polaznoj" stanici. Ko nam se pridružuje?
http://www.facebook.com/home.php?#!/eve ... 17&index=1
p.s. osjećao sam potrebu da postavim ovdje, ko smatra da treba, nek dodje. Pozdrav
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- majestic24
- Kontakt:
Zaprosio curu,a ona ga odbila pred svim.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
I da ti United veceras podari pobjedu. Mislim da ti bolji poklon ne trebaNeutral je napisao/la:Sretan rođendan![]()
Sve najbolje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
igra li ko od vas Call Of Duty 4 multiplayer
igram jaQUARESMA 18<<< je napisao/la:igra li ko od vas Call Of Duty 4 multiplayer
na kojim serverima igras
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Kolega, sretan rođus, da živ i zdrav izađeš ove godine iz onog našeg mučilišta i da te Koha na pegla previše na maturiMirza_Hordas je napisao/la:SRETAN MI ROĐENDAN![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
najvise na Bihnet-ovom TDM 1.7 nick QUARESMA18tax je napisao/la:igram jaQUARESMA 18<<< je napisao/la:igra li ko od vas Call Of Duty 4 multiplayer
na kojim serverima igras
________________________________________________________________________________________
[youtube][/youtube]
pogledaj te ovaj video, ne vje ro va tno
Ne igram Call od Duty-a . Igrao posljedni put mislim drugi dio i to je davnooooooo bilo.
@Majestic
Mislim da je ovo fake.
@Majestic
Mislim da je ovo fake.
majestic24@ hvala
united pobjedio za moj rođendan
dobro si rekao, bolji poklon mi ne treba
lejla@ hvala puno......ma neće mi valjda ona biti na maturskom

lejla@ hvala puno......ma neće mi valjda ona biti na maturskom
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
@The game
De ti provjeri svoj avatar, da se nije nešto desilo

De ti provjeri svoj avatar, da se nije nešto desilo

Neutral je napisao/la:@The game
De ti provjeri svoj avatar, da se nije nešto desilo![]()
Aham, tu su oni i dalje se tresu u lijepome ritmu. Mislio sam da je ova maca i na tvoje navalila. 
Jest dobro toj macki/macku?!
Pu, yebem ti nepravdu!
Pu, yebem ti nepravdu!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Baš me zanima kako je tu završila. Hehhe, ili je ovo reklamiranje poprsja, ili mačke, ne znam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.