FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vezano za gradnju sjeverne tribine.
Sjeverna tribina početci, pripreme i sama gradnja je počela tokom takmičenja u KUPU UEFA. Toga se dobro sjećam, jer je postojala atletska staza i semafor (ručni - nešto kao na Piroti sada) na sjevernoj strani stadiona. Tokom pripremnih radova su postavili ogromnu mrežu iza gola na sjeveru da lopta ne bi išla na građevinski materijal i svašta nešto što se tu tada nalazilo. Tokom igranja u KUPU UEFA napravili smo novi semafor (sadašnji) i on je pušten u funkciju, negdje prije Videotona.
Sjeverna tribina početci, pripreme i sama gradnja je počela tokom takmičenja u KUPU UEFA. Toga se dobro sjećam, jer je postojala atletska staza i semafor (ručni - nešto kao na Piroti sada) na sjevernoj strani stadiona. Tokom pripremnih radova su postavili ogromnu mrežu iza gola na sjeveru da lopta ne bi išla na građevinski materijal i svašta nešto što se tu tada nalazilo. Tokom igranja u KUPU UEFA napravili smo novi semafor (sadašnji) i on je pušten u funkciju, negdje prije Videotona.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
A **** kako čovjeka ovako nešto sjebe.Počivao u miru i iskreno saučešće njegovoj porodici i svima koji su ga poznavalipile87 je napisao/la:Preminuo je u Bijeljini sinoć nakon komplikacija od operacije...Buu je napisao/la:Od koje bolesti je bolovao Dejan ?

R.I.P.DEJAN DRAKUL
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Bas nesto dodje covjeku tesko kada procita bilo kako i bilo gdje da je jedan mladi zivot ugasen.Dejan je ,eto bio sportista,ali nije uspio pobijediti bolest.Zaista ne znam o cemu se radilo kod njega i kakva je bolest bila u pitanju,ali je ovo tuzna vijest.
Dejana pamtim a da je vezano za nas tim,po treninzima koje sam gledao.Nazalost,nije se zbog velike konkurencije uspio nametnuti za nesto vise kod nas,za neku minutazu i za bolje sjecanje nas navijaca...ali je cinjenica da je bio tih i miran decko,da je radio na treninzima,da se pokusavao nametnuti i da se svojom skromnoscu nekako posebno dopao mome oku.
Zelio sam tada da on dobije svoje minute na terenu,mislio sam da kroz uradjene treninge zasluzuje malo vise sanse.Nije je dobio,ali tako ,eto,nazalost neprimjetan u toj svojoj epizodi u nasem timu,meni ce ostati u lijepom sjecanju.
Neka mu je laka zemlja,a porodici iskreno saucesce.
Dejana pamtim a da je vezano za nas tim,po treninzima koje sam gledao.Nazalost,nije se zbog velike konkurencije uspio nametnuti za nesto vise kod nas,za neku minutazu i za bolje sjecanje nas navijaca...ali je cinjenica da je bio tih i miran decko,da je radio na treninzima,da se pokusavao nametnuti i da se svojom skromnoscu nekako posebno dopao mome oku.
Zelio sam tada da on dobije svoje minute na terenu,mislio sam da kroz uradjene treninge zasluzuje malo vise sanse.Nije je dobio,ali tako ,eto,nazalost neprimjetan u toj svojoj epizodi u nasem timu,meni ce ostati u lijepom sjecanju.
Neka mu je laka zemlja,a porodici iskreno saucesce.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
" onclick="window.open(this.href);return false; utakmica u oktobru 1985.avlami97 je napisao/la:Vezano za gradnju sjeverne tribine.
" onclick="window.open(this.href);return false; 6. mart 1985 Dinamo Minsk
" onclick="window.open(this.href);return false; Videoton
R.I.P. Dejan Drakul
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Pocivaj u miru Dejane 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Nek mu je lahka zemlja bosanska

- 1988risha
- Kontakt:
R.I.P. Dejane...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
- Kontakt:
od cega je bolovao, steta zaista
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Teska je bolest bila u pitanju, ne pise od koje je tacno kako god tuga jbt.old school je napisao/la:od cega je bolovao, steta zaista
04.10.2009 !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:R.I.P. DEJAN DRAKUL !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
baš me zatekla vijest... počivaj u miru Dejane...

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 28 maj 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
R.I.P Dejane, a porodici iskreno saucesce.
R.I.P Dejane, a porodici iskreno saucesce
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Počivaj u miru Dejane.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- slavko njegus
- Kontakt:

RIP DEJAN...
- SarajlijaTM

Prije 3g.

Bas mi nesto zao ovog momka...
Pocivaj u miru Dejane

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], WeekendOffender i 30 gostiju.