Boris Pandža

dubrovnik
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 16:36

zaboljisportuBiH je napisao/la:PAndža je glupo reagovao jer izaći u javnost sa takvom informacijom, a ne reći ko mu je rekao je glupost. Čuj rekao mu neko.
Druga glupost je kako većina medija interpretira njegovu izjavu. On nije nigdje naveo da on misli da je on trebao biti među 23 zbog toga i spominje Hrgotu. Znači on misli openito na Hrvate a ne na njega. Nigdje nije rekao da on treba biti među 23.
To da se neko ignorira zbog toga što je hrvat je glupost jer Pape sviju ignorira pa i Kolašinca. Begić i ostali su otišli da pričaju sa Kolašincem jer je čovjek javno rekao da bi pješke došao. Da to nije rekao i da usput nije igrač Shalkea nego Ingolstadta nikad nebi po njega niko otišao. JAvnost je ta koja je natjerala prije svega onog Jusufa pa onda ove naše levate na takav potez.
Pa zasto Begic nije otisao i kod Hrgote kad je vec bio u Njemackoj. Ima ovdje svasta dosta nasih igraca igra u Bundes ligi i ko zna komu je sta Hrgota pricao. Slazem se da je Pandza ovdje svasta nabrojio ali ima boga mi i vjerodostojnih pitanja.
I mi navijaci a i javnost u BIH tu grijesi . Da jedan Bosnjak igra u Borusiji i da ima sanse da zaigra za repku siguran sam da bi mu se prislo. Iako su i igraci Hrvatskog porijekla iz BIH puno puta i uticali na ovo svojim izborom drugih reprezentacija.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 maj 2014, 16:47

Pa ja ti sad napisah. Nije samo Hrgota u pitanju nego još dosta njih koje ovdje svi često navode. Kolašinac je iznimka jer igra za Shalke i jer je izjavio da bi došao pješke. Da Hrgota izjavi to isto otišli bi i po njega jer bi ih ovdje satrali. Ovako ssvi misle da se nešto radi i da Arslanagići, Hrgote samo neće da igraju. Seferoviću se kao išlo na noge? Nemoj zezati pozvali ga kao na vašar. ISto i Hajrovića dok se nisu umješali Juka i ostali. Daleko je to sve od profesinalnog odnosa spram igrača. Nije samo Hrgota u pitanju, ali on se najmanje spominje jer čovjek se uopšte ne ističe u javnosti pa to svima odgovara.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 17:10

zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa ja ti sad napisah. Nije samo Hrgota u pitanju nego još dosta njih koje ovdje svi često navode. Kolašinac je iznimka jer igra za Shalke i jer je izjavio da bi došao pješke. Da Hrgota izjavi to isto otišli bi i po njega jer bi ih ovdje satrali. Ovako ssvi misle da se nešto radi i da Arslanagići, Hrgote samo neće da igraju. Seferoviću se kao išlo na noge? Nemoj zezati pozvali ga kao na vašar. ISto i Hajrovića dok se nisu umješali Juka i ostali. Daleko je to sve od profesinalnog odnosa spram igrača. Nije samo Hrgota u pitanju, ali on se najmanje spominje jer čovjek se uopšte ne ističe u javnosti pa to svima odgovara.
Seferovicu su javnost i novinari pokazali itekakvu paznju izborom za najboljeg mladog igraca u BIH. Dovodili ga u Sarajevo i bio je blizu repke dok Susic nije uzeo stvar u svoje ruke i momak pobjegao glavom bez obzira. Ali moja poanta je da su odgovori za ove igrace tipa Hrgote ili Salatica uvijek zamotani u celofan. Nijedan novinar da ih sta upita a ako potvrde zelju za igranjem odmah osvane kakva slika ili izjava doticnih i tu bude kraj. Susic tjera i potencionalne reprezentativce Bosnjake vidi slucaj Arslanagic. Da je bilo pameti u njegovoj glavi i da je dobro procjenio imali bi i njega na klupi a ne Sunjica pa nek i on pise sta hoce. Ali igrace tipa Hrgote dovoditi u ravan sa Pandzom i Sunjicem je van pameti.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 17:19

Bilo je ovdje i prije, momci su pisali... Sa Hrgotom je bilo sastanaka ali se nije izlazilo u javnost zbog eventualne osude medija!!! Sta su se dogovorili nikad nisam konkretno nigdje pročitao..

Sent from my Home using fingers

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 28 maj 2014, 17:30

dubrovnik je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa ja ti sad napisah. Nije samo Hrgota u pitanju nego još dosta njih koje ovdje svi često navode. Kolašinac je iznimka jer igra za Shalke i jer je izjavio da bi došao pješke. Da Hrgota izjavi to isto otišli bi i po njega jer bi ih ovdje satrali. Ovako ssvi misle da se nešto radi i da Arslanagići, Hrgote samo neće da igraju. Seferoviću se kao išlo na noge? Nemoj zezati pozvali ga kao na vašar. ISto i Hajrovića dok se nisu umješali Juka i ostali. Daleko je to sve od profesinalnog odnosa spram igrača. Nije samo Hrgota u pitanju, ali on se najmanje spominje jer čovjek se uopšte ne ističe u javnosti pa to svima odgovara.
Seferovicu su javnost i novinari pokazali itekakvu paznju izborom za najboljeg mladog igraca u BIH. Dovodili ga u Sarajevo i bio je blizu repke dok Susic nije uzeo stvar u svoje ruke i momak pobjegao glavom bez obzira. Ali moja poanta je da su odgovori za ove igrace tipa Hrgote ili Salatica uvijek zamotani u celofan. Nijedan novinar da ih sta upita a ako potvrde zelju za igranjem odmah osvane kakva slika ili izjava doticnih i tu bude kraj. Susic tjera i potencionalne reprezentativce Bosnjake vidi slucaj Arslanagic. Da je bilo pameti u njegovoj glavi i da je dobro procjenio imali bi i njega na klupi a ne Sunjica pa nek i on pise sta hoce. Ali igrace tipa Hrgote dovoditi u ravan sa Pandzom i Sunjicem je van pameti.
Iznio je Hrgota želje u Jutarnjem. Na žalost, ne poklapaju se sa našim.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 17:39

Sta su dogovorili i kako u vezi Hrgote vidljivo je sada. Covjeka nema ni blizu reprezentaciji a te izjave po Jutarnjem ili slicnim novinama teske su taman koliko i traju. Jedan broj novina ili jedan dan vremenski. Mnogi od nasih sadasnjih prvotimaca su davali slicne izjave pa se danas kunemo u njih.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 17:51

veteran II je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Iznio je Hrgota želje u Jutarnjem. Na žalost, ne poklapaju se sa našim.

De nam reci koje su mu zelje da i mi znamo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 maj 2014, 17:55

mujezin je napisao/la:Mislim da se ova tema treba ukinuti :bih:
Jedan od pametnijih postova na ovoj temi u zadnje vrijeme.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Boris Pandža

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2014, 18:05

badboy je napisao/la:Objektivno osim sto je mladji, Stanic ni pocemu nije bolji od Avdije. Da jeste ne bi igrao u nikad gorem Zelji, kao i u klubovima u kojima je igrao prije Zelje. Da je toliko dobar do sad bi bar na probu negdje otisao. To sto je izgledao bolje u onoj humanitarnoj utakmici u kojoj je dao sve od sebe nasuprot igrca koji su se maximalno stedjeli i cuvali to je druga prica... Da se razumijemo uopste ne gotivim Avdiju i mislim da nema sta da trazi u ovoj ekipi ali nemojmo i pretjerivat sa "Stanicima", i slicnim njemu..
Stanić sa Željom osvojio sve. Ne provaljuj se.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 maj 2014, 19:16

Batko je napisao/la:Bilo je ovdje i prije, momci su pisali... Sa Hrgotom je bilo sastanaka ali se nije izlazilo u javnost zbog eventualne osude medija!!! Sta su se dogovorili nikad nisam konkretno nigdje pročitao..

Ma nisu se ništa dogovorili kao što nisu ni Hrvati, dečka interesuje samo klupska karijera i to je to, kao da ga Hrvati ne bi dosad vrbovali da je imao imalo želje da igra za njih, on je onom izjavom u Jutarnjem i potvrdio da ga boli **** za Hrvatskom, kako je tek za Bosnom :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 22:20

Svaka čast za momciluku koji je pisao tekst!!! Izgleda dobar novinar..,

Btw jeli ista pisala ona bijeda sa indeksa sto zarađuje koricu hljeba seruckajuci po repki BiH?

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 28 maj 2014, 23:59

Drag mi bio ali mi se ogadi lik.. :oops:
Ervin Zukanovic

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 29 maj 2014, 02:29

Samo da citiram šta je majstor10 napisao, nekad davno kad je neko napisao da za Rušioca nema mjesta u repki.
majstor10 je napisao/la:Cuj pored pandze, zukanovica, i vranjesa nema mjesto hahahahahahahahahahaha alania gent mechelen kortrijk kdjfhsk hahahahaha

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2014, 02:33

levat je napisao/la:Samo da citiram šta je majstor10 napisao, nekad davno kad je neko napisao da za Rušioca nema mjesta u repki.
majstor10 je napisao/la:Cuj pored pandze, zukanovica, i vranjesa nema mjesto hahahahahahahahahahaha alania gent mechelen kortrijk kdjfhsk hahahahaha
Uvijek je bio elokventan. Aferim momciluku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 maj 2014, 03:06

Cartman je napisao/la:Safet najvise voli Germane. :kafa:
Da voli Norvege,gdje bi mu bio kraj :kafa: bez secera
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Boris Pandža

Post Postao/la Cartman » 29 maj 2014, 03:13

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Safet najvise voli Germane. :kafa:
Da voli Norvege,gdje bi mu bio kraj :kafa: bez secera
Zar nismo mi potpisali mirovni sporazum momciluko?

Sent fra min GT-I9100 via Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Boris Pandža

Post Postao/la velez_mostar » 29 maj 2014, 03:53

calcio je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kod Papeta se pozivaju samo najbolji i nema tu nekog nacionalnog kljuca. U slucaju Svena i Anela je postupio iz nama poznatih razloga.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Dakle ne pozivaju se samo najbolji.
Ja vas mogu samo upitati sljedece, da li je zbog Svena i Anela izostavljen neki klasni igrac? Nije. Ako je neko izostavljen to je neki igrac otprilike slicne kvalitete kao i pomenuta dvojica. Znaci nema razloga za neku halabuku. Selektor snosi odgovornost za rezultate i prema tome mora mu se dopustiti neka sloboda kada pravi sastav.
Sasvim slucajno od par igraca alicnih kvaliteta pozvao one koji su dio bratove agencije??

Mora da se salis?

Radi se o tome da je ovim potezima pokazao Prcicu, i na njegovom primjeru i ostalim mladim reprezentativcima da se mogu truditi jako, ali na kraju ipak isplovi nesto drugo...ima tu jos veliki broj primjera gdje je kroz nebulozne izjave odbio mlade igrace.

Kriv je za Salatica(pomogao bi nam), kriv je za Prcica, za Seferovica, cak i za Halilovica..dok Kolasinca nije mogao izbjeci zbog kluba u kojem igra, i njegove zelje da igra za BiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 29 maj 2014, 12:01

Pandza od 0:34 do 0:38
Montevideo vidimo se! OFICIJALNI TREJLER HD 2014: " onclick="window.open(this.href);return false;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 29 maj 2014, 12:12

Mislim da je ova izjava Borisa ima i politicku konotaciju. Blizu su izbori a sticajem okolnosti (mislim poplave) ljudi su pomagali jedni drugima .Sada reprezentacija nastupa u Brazilu.Svjestan sam da vecina Hrvata ce navijat za Hrvatsku( to im niko ne brani) ,ali vjerujem isto tako da ce se radovati ako (a ne sumljam u to) nasa reprezentacija ostvari dobar rezultat. E sada nastupaju ovi politicari kojima odgovara ovako stanje da nas mogu lakse krasti.Zbog toga mislim da je Boris po direktivi necijoj dao ovakvu izjavu.To samo govri o njemu kakav je covjek
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 maj 2014, 12:18

nisko je napisao/la:Mislim da je ova izjava Borisa ima i politicku konotaciju. Blizu su izbori a sticajem okolnosti (mislim poplave) ljudi su pomagali jedni drugima .Sada reprezentacija nastupa u Brazilu.Svjestan sam da vecina Hrvata ce navijat za Hrvatsku( to im niko ne brani) ,ali vjerujem isto tako da ce se radovati ako (a ne sumljam u to) nasa reprezentacija ostvari dobar rezultat. E sada nastupaju ovi politicari kojima odgovara ovako stanje da nas mogu lakse krasti.Zbog toga mislim da je Boris po direktivi necijoj dao ovakvu izjavu.To samo govri o njemu kakav je covjek
Mislis, dakle nemas pojma, nemas nikakvih dokaza za to sto pricas, buncas, letis pred rudu, a opterecujes igraca tesko. Plitko, nista vise.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.