Pa zasto Begic nije otisao i kod Hrgote kad je vec bio u Njemackoj. Ima ovdje svasta dosta nasih igraca igra u Bundes ligi i ko zna komu je sta Hrgota pricao. Slazem se da je Pandza ovdje svasta nabrojio ali ima boga mi i vjerodostojnih pitanja.zaboljisportuBiH je napisao/la:PAndža je glupo reagovao jer izaći u javnost sa takvom informacijom, a ne reći ko mu je rekao je glupost. Čuj rekao mu neko.
Druga glupost je kako većina medija interpretira njegovu izjavu. On nije nigdje naveo da on misli da je on trebao biti među 23 zbog toga i spominje Hrgotu. Znači on misli openito na Hrvate a ne na njega. Nigdje nije rekao da on treba biti među 23.
To da se neko ignorira zbog toga što je hrvat je glupost jer Pape sviju ignorira pa i Kolašinca. Begić i ostali su otišli da pričaju sa Kolašincem jer je čovjek javno rekao da bi pješke došao. Da to nije rekao i da usput nije igrač Shalkea nego Ingolstadta nikad nebi po njega niko otišao. JAvnost je ta koja je natjerala prije svega onog Jusufa pa onda ove naše levate na takav potez.
I mi navijaci a i javnost u BIH tu grijesi . Da jedan Bosnjak igra u Borusiji i da ima sanse da zaigra za repku siguran sam da bi mu se prislo. Iako su i igraci Hrvatskog porijekla iz BIH puno puta i uticali na ovo svojim izborom drugih reprezentacija.