Jesi naporan u pm, nisam ni trazio misljenje kakva joj je glava, tijelo, u cemu je problem ?LenBias je napisao/la:i kakve veze to ima, zbog toga neko ne moze reci da joj je glava ogromna? daj skontaj se
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zar ti Elegantni nisi bio glavni moralni inspektor i član moralnog GESTAPO-a ss.ba foruma?Elegant je napisao/la:Samo ti to prosljedi meni, cuj odbili bi.rob do bagro je napisao/la:Joj ja price ko ne bi je niko odradio, sta sve nces cuti ovdje, eto kad bi vam rekla opali me vi bi joj rekli ma necu velika ti glava itd.
ružna je i glava joj je isto niđe veze!
Podignite standard
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ja se nebi otimao od tete Rabije, treba je tonberob do bagro je napisao/la:Joj ja price ko ne bi je niko odradio, sta sve nces cuti ovdje, eto kad bi vam rekla opali me vi bi joj rekli ma necu velika ti glava itd.
- rob do bagro
- Kontakt:
Samo ti biraj, znam ja hrpu takvih slicni tebi sto biraju pa nece na kraju nikad umocit, ostace mutavi do kraja zivota pa ce biti problema.ZahaKING je napisao/la:Zar ti Elegantni nisi bio glavni moralni inspektor i član moralnog GESTAPO-a ss.ba foruma?Elegant je napisao/la:Samo ti to prosljedi meni, cuj odbili bi.rob do bagro je napisao/la:Joj ja price ko ne bi je niko odradio, sta sve nces cuti ovdje, eto kad bi vam rekla opali me vi bi joj rekli ma necu velika ti glava itd.![]()
Podignite standardZato što je*ete svašta, zato i imamo gomilu kučki nafuranih da su ribe.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa isto tako nije niko trazio tvoje misljenje o tome da li bi je neko ili ne bi kresnuorob do bagro je napisao/la:Jesi naporan u pm, nisam ni trazio misljenje kakva joj je glava, tijelo, u cemu je problem ?LenBias je napisao/la:i kakve veze to ima, zbog toga neko ne moze reci da joj je glava ogromna? daj skontaj se
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@rob
Je l' te ko šta pit'o?
Kol'ko znam replicirao sam Elegantnom, a ne tebi. Vazda se kačiš i vrijeđaš. I znaš, tata ti je mutav
Je l' te ko šta pit'o?
Kol'ko znam replicirao sam Elegantnom, a ne tebi. Vazda se kačiš i vrijeđaš. I znaš, tata ti je mutav
+1ZahaKING je napisao/la:Zar ti Elegantni nisi bio glavni moralni inspektor i član moralnog GESTAPO-a ss.ba foruma?Elegant je napisao/la:Samo ti to prosljedi meni, cuj odbili bi.rob do bagro je napisao/la:Joj ja price ko ne bi je niko odradio, sta sve nces cuti ovdje, eto kad bi vam rekla opali me vi bi joj rekli ma necu velika ti glava itd.![]()
Podignite standardZato što je*ete svašta, zato i imamo gomilu kučki nafuranih da su ribe.
gdje ti je dostojanstvo druže?rob do bagro je napisao/la: Samo ti biraj, znam ja hrpu takvih slicni tebi sto biraju pa nece na kraju nikad umocit, ostace mutavi do kraja zivota pa ce biti problema.
A.F.C. Bournemouth!
- rob do bagro
- Kontakt:
Onaj gore pitao stavljajte cure lakog morala, ja stavio, ti bacio komentar velika joj glava, ko je onda tebe sta pitao ?LenBias je napisao/la:pa isto tako nije niko trazio tvoje misljenje o tome da li bi je neko ili ne bi kresnuorob do bagro je napisao/la:Jesi naporan u pm, nisam ni trazio misljenje kakva joj je glava, tijelo, u cemu je problem ?LenBias je napisao/la:i kakve veze to ima, zbog toga neko ne moze reci da joj je glava ogromna? daj skontaj se
Svaka ti cast, gospodski komentar.ZahaKING je napisao/la:@rob
Je l' te ko šta pit'o?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pa bolan ne bio rambo, ima jedna zlatna "pričaš da je.beš, dakle ne je.beš ništa". E tako ti je i kod ovog lika.rambo16 je napisao/la: gdje ti je dostojanstvo druže?
Drkicu baca na neku curu koja više u faci liči na transvestita, nego na žensko, i priča o nekim biračima=ne ****.
rob do bagro je napisao/la:Svaka ti cast, gospodski komentar.ZahaKING je napisao/la:@rob
Je l' te ko šta pit'o?
As you wish my Lord.rob do bagro je napisao/la: Samo ti biraj, znam ja hrpu takvih slicni tebi sto biraju pa nece na kraju nikad umocit, ostace mutavi do kraja zivota pa ce biti problema.
ja sam prokomentarisao zensku a ne tvoje misljenje, dozovi se malo i razluci neke stvari
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Daj robe neku drugu ova nas je posvadjala sve 
- rob do bagro
- Kontakt:
ZahaKing
Pa jesam li ti ja sta rekao za oca ?
I za tvoju informaciju ja sam svog oca sam izgubio dok sam imao 4 godine, ali nema veze, nije to tema ove price.
Pa jesam li ti ja sta rekao za oca ?
I za tvoju informaciju ja sam svog oca sam izgubio dok sam imao 4 godine, ali nema veze, nije to tema ove price.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Oprosti, nisam znao fakat, povlačim riječ, al' ne moraš uvijek vrijeđati nekog i govoriti mu da će ostat' mutav samo zato što ima suprotan komentar 
haha, ne mogu da vjerujem kakvu vi raspravu vodite kuknjava
Rabija je kriva za sve.sonik24 je napisao/la:haha, ne mogu da vjerujem kakvu vi raspravu vodite kuknjava
- rob do bagro
- Kontakt:
Evo ja se izvinjavam za uvredu, bice da je doslo do nekih glupih nesuglasica, ja sam na forumu radi zajebancije i nicega drugog, ali me ponijelo jbg.ZahaKING je napisao/la:Oprosti, nisam znao fakat, povlačim riječ, al' ne moraš uvijek vrijeđati nekog i govoriti mu da će ostat' mutav samo zato što ima suprotan komentar
nnoo88 je napisao/la:Daj robe neku drugu ova nas je posvadjala sve
Evo rodjak
https://www.facebook.com/seada.jasarevic.3" onclick="window.open(this.href);return false;
Mada za ovu treba malo podeblji novcanik.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sve si nas smirio sa ovom robe
- rob do bagro
- Kontakt:
Ova ti je 92. godiste za tvoju informaciju.nnoo88 je napisao/la:Sve si nas smirio sa ovom robe
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.