Cautinho je napisao/la:Tko će nam bit sponzor na dresu?
Šume Herceg Bosne...
Gori gora, gori borovina.
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Cautinho je napisao/la:Tko će nam bit sponzor na dresu?
Šume Herceg Bosne...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo šarajući internetom pročitah da su nam od nekog modno engleskog klinca-palca (mislim da nije Emerik i kompanija) dresovi proglašeni za najružnije..ubjedljivo zadnji na toj njihovoj listi... dali su i pojašnjenje zbog čega..i sada kada malo skontam...pa jest vala tako..pogotovo onaj bijeli sa onim plavim trakama oko rukava..totalno bezzze...vadite Muniba i kompaniju iz zatvora da nam vrate Legeu..
Bit ce tona ovih straih LEDJEA po ebay-u pa ovi koj ne vole nove nek kupe ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kakav su ugovor naši potpisali i ne bili nam najružniji dresovi iskreno.
Pa jel u tom jbnom adidasu rade neki glupi dizajneri? Živote, pa ako radi vektorski dizajn u illustratoru, treba mu 7 dana da osmisli neke motive i uljepša dres, ko da je to teško
ljepše nosat neki "generic"..Na stranu kvalitet, očito je na strani Adidasa, ali ljepota je dakako na strani Legee ovaj put
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ZahaKING je napisao/la:kakav su ugovor naši potpisali i ne bili nam najružniji dresovi iskreno.
Pa jel u tom jbnom adidasu rade neki glupi dizajneri? Živote, pa ako radi vektorski dizajn u illustratoru, treba mu 7 dana da osmisli neke motive i uljepša dres, ko da je to teško
ljepše nosat neki "generic"..Na stranu kvalitet, očito je na strani Adidasa, ali ljepota je dakako na strani Legee ovaj put
O tome smo vec raspravljali ima 20ak stranica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trebali su nam staviti na dres sa prednje strane bascarsiju i stari most a odzada cupriju u Visegradu preko koje bi broj isao. Vjerovatno bi se onda javio neko i rekao a đe tu Una, a đe Počitelj, pa more u Neumu. Odyebite modni "mackovi"