@mandraX da ne znaš kako da sklonim ono?
E dobro. Hvala ti.
Moderator/ica: insider
Nema ovo veze s Javom koliko ja vidim, ovo si negdje pokupio neko smeće što se lijepi na browser.reds je napisao/la:Hvala na odgovorima.![]()
@mandraX da ne znaš kako da sklonim ono?
Ne znam jesi l' dobio neko rješenje. Ja sam to riješio na sljedeći način. Pretraživač izbrišem skroz i u panelu i u disku gdje snimljen. I na novo skinem preko explorera ili ako imam instaliram od ranije i tjt. Sve bude okejreds je napisao/la:Pozdrav raja.
Ako sam nešto obrisao preko "Shift + del" postoji li ikakva mogućnost da to vratim?
Btw.kako se riješiti ovoga?
Nađi ga u Add/Remove Programs i izbriši. Ako ne pomogne, reinstall browser.reds je napisao/la: E dobro. Hvala ti.
Kod mene ima skinuto na racunaru, ali 70-ak mb zauzima... Ako imas kakav nacin da se brze lakse posalje bujrumLjumanM95 je napisao/la:Ako neko ima link za download ms officea 2003 bio bih mu zahvalan da postavi...
Ne zna niko ništa?Krokodil je napisao/la:Imam Discovery web-kameru i nigdje ne mogu da nadjem drivere. Jel mi može neko pomoći?![]()
Ništa na njoj ne piše osim "Discovery" ..
Serijski broj, neka oznaka, bilo kakav broj...bilo šta?Krokodil je napisao/la:Ne zna niko ništa?Krokodil je napisao/la:Imam Discovery web-kameru i nigdje ne mogu da nadjem drivere. Jel mi može neko pomoći?![]()
Ništa na njoj ne piše osim "Discovery" ..![]()
Jedino što sam uspio naći da piše (pored ovog Discovery) je QC PASS ispod "držača" ili "oslanjača" kamere.mandraX je napisao/la:Serijski broj, neka oznaka, bilo kakav broj...bilo šta?Krokodil je napisao/la:Ne zna niko ništa?Krokodil je napisao/la:Imam Discovery web-kameru i nigdje ne mogu da nadjem drivere. Jel mi može neko pomoći?![]()
Ništa na njoj ne piše osim "Discovery" ..![]()
imam ja, uzimao sam novi komp kod njega u novembruviKK je napisao/la:ljudi, jel netko bolje upoznat sa korisnikom mickey84 na piku? (http://mickey84.pi.k.ba" onclick="window.open(this.href);return false;).. planiram uzeti novu mašinu kod njega sljedeći mjesec, čuo sam i procitao da je jako dobar i pouzdan, pa ne znam ima li iko od vas iskustava s njim?
Sent from my Lumia 520 using Tapatalk
Haj molim vas ako neko ima link...LjumanM95 je napisao/la:Ako neko ima link za download ms officea 2003 bio bih mu zahvalan da postavi...
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 2 gosta.