KK Čapljina lasta

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: KK Čapljina lasta

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 feb 2010, 03:19

Patrioti_ČA je napisao/la:pozdrav svima, pogotovo onoj ljubumornoj duši iz širokog. držim te za riječ, dobijete li vi nas u obje utakmice u ligi 6 20 razlike, ja odmah brišem profil na ovom forumu. još uvijek nas podjcjenjujete, bez obzira što smo vas izbacili iz kupa i što smo drugi u prvenstvu, al će vam se sve to odbiti o glavu.

MI DOLAZIMO - HKK ČAPLJINA LASTA...
Ne podcjenjuje nitko Capljinu, dapace, nista protiv Capljine, sve najbolje, ali realno moras priznati da je to vise bio debeli podbacaj Širokog. Izbacili ste Široki, svaka cast, ja opravdanje nisam trazio u katastrofalnoj formi i promjenama u tom momentu, mi smo unatoc svemu tome morali odigrati bolje i vise, ali ne moze Capljina nakon jedne utakmice protiv Širokog biti favorit, zna se sta je Široki u ovoj drzavi ipak. ;P U svakom slucaju, stojim iza recenog, volio bi Capljinu u ligi, mislim da bi to spektakl bio, a duzni ste nam. ;)
...Život za Široki...

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 14 feb 2010, 13:14

vi jeste bili u krizi, i mi smo vas samo dotukli, al opet treba prvaku države zabiti 84 poena. mi nismo rekli da će Čapljina biti favorit protiv Širokog sljedeću utakmicu, baš suprotno, opet će biti autsajder, ali sam uvjeren da nas nećete pobjediti 20 razlike obje utakmice, pogotov onu u Čapljini. i još nešto, vi poslije naše pobjede govorite nama kako smo se "ufurali", da nabrojimo naše trofeje i da nemožemo ništa Širokom koji je 6 puta bio prvak države. meni je to smiješno, pa sam sam, kao i pola Čapljine, navijao za te naslove i trofeje Širokog, bio sam sretan k`o malo djete kad ste (odnosno kad smo, jer sam tada navijao za Široki, navijam i sada, ali na prvom mjestu mi je Čapljina) pobjedili Bosnu usred Sarajeva u finalu prvenstva prije nekoliko godina.

a 90% ćemo se sresti u ovoj Ligi 6, mi smo je gotovo osigurali ovom zadnjom pobjedom protiv Mladosti u gostima. vidit ćemo se uskoro...pozz ;)
Zajedno u nove pobjede!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 feb 2010, 22:11

Patrioti_ČA je napisao/la:vi jeste bili u krizi, i mi smo vas samo dotukli, al opet treba prvaku države zabiti 84 poena. mi nismo rekli da će Čapljina biti favorit protiv Širokog sljedeću utakmicu, baš suprotno, opet će biti autsajder, ali sam uvjeren da nas nećete pobjediti 20 razlike obje utakmice, pogotov onu u Čapljini. i još nešto, vi poslije naše pobjede govorite nama kako smo se "ufurali", da nabrojimo naše trofeje i da nemožemo ništa Širokom koji je 6 puta bio prvak države. meni je to smiješno, pa sam sam, kao i pola Čapljine, navijao za te naslove i trofeje Širokog, bio sam sretan k`o malo djete kad ste (odnosno kad smo, jer sam tada navijao za Široki, navijam i sada, ali na prvom mjestu mi je Čapljina) pobjedili Bosnu usred Sarajeva u finalu prvenstva prije nekoliko godina.

a 90% ćemo se sresti u ovoj Ligi 6, mi smo je gotovo osigurali ovom zadnjom pobjedom protiv Mladosti u gostima. vidit ćemo se uskoro...pozz ;)
Slažem se s tobom, ja sam iz Širokom i navijat ću za vas u kupu, a želim vam puno sreće u Ligi 6, da uđete najmanje u play off
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2010, 03:22

Patrioti_ČA je napisao/la:vi jeste bili u krizi, i mi smo vas samo dotukli, al opet treba prvaku države zabiti 84 poena. mi nismo rekli da će Čapljina biti favorit protiv Širokog sljedeću utakmicu, baš suprotno, opet će biti autsajder, ali sam uvjeren da nas nećete pobjediti 20 razlike obje utakmice, pogotov onu u Čapljini. i još nešto, vi poslije naše pobjede govorite nama kako smo se "ufurali", da nabrojimo naše trofeje i da nemožemo ništa Širokom koji je 6 puta bio prvak države. meni je to smiješno, pa sam sam, kao i pola Čapljine, navijao za te naslove i trofeje Širokog, bio sam sretan k`o malo djete kad ste (odnosno kad smo, jer sam tada navijao za Široki, navijam i sada, ali na prvom mjestu mi je Čapljina) pobjedili Bosnu usred Sarajeva u finalu prvenstva prije nekoliko godina.

Nisam ni rekao da ce se Capljina pobijediti dvadeset razlike, to je jednostavno odraz razocaranja i neshvatljivog poraza za kojeg je kriv los pristup igraca i faktor apsolutne nemotiviranosti, jer, opet kazem, cast Capljini, ali momcad koja igra jednu od najjacih liga u Europi ne moze si dopustiti da ne bude na zavrsnom turniru, iako je kup realno u BiH dosta slabije rangiran i vrijedi samo zbog prestiza. A ostalog smo naravno svjesni, Široki je davno prerastao granice svoje regije i glavna je identifikacija BH Hrvata kao klub, i naravno meni je jako drago da imamo fanova diljem BiH, krasno je vidjeti u zavrsnici lige kada dodju masovnije i ljudi iz sire okolice.
Capljinu svakako ocekujemo u ligi. ;P
...Život za Široki...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 feb 2010, 08:33

bice dobra zavrsnica kupa u Capljini..nadam se da ce atmosfera bit fer korektna te da ce najbolji pobjediti...
mislim da ce Capljina izboriti finale dok ce s druge strane bit mnogo neizvjesnije na tekmi Igokea-Bosna...valjda ce Capljinci doci da podrze bivseg prvaka evrope kako bi se sa istim sastali u finalu ;)
I feel devotion!!

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 15 feb 2010, 11:07

iskreno, navijam za Bosnu protiv Igokee, i siguran sam da će sve proći u korektnoj atmosferi, s tim da uvijek ima pojedinaca koji žele napraviti neki nered, ali mislim da se to neće dogoditi. očekujem finale Čapljina-Bosna.. ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 feb 2010, 11:20

Ja sam uz Ipšu i navijam za Bosnu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 15 feb 2010, 12:41

lijepo je cut da bosna ima podrsku iz hercegovine i samim tim uspjeh ne moze izostati :)..jos kad se vec deklarisanim fanovima bosne iz hercegovine pridruzi SB Fidelis.... ;)
I feel devotion!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 feb 2010, 12:44

Hehe, ima podrsku u NLB-u, ovdje se opredijelih za iznenadjenje Capljinu, al da igra u finalu protiv Bosne. :)
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 feb 2010, 15:25

Mislim nista protiv Čapljine, dapače... Ali eto nek Bosna ove godine nesto osvoji :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 15 feb 2010, 22:00

evo u nas već počelo ludilo, povijesni događaj u gradu. dvorana proširena za 350 sjedećih mjesta, ništa posebno, ali mislim da će to biti dovoljno. svi Čapljinski studenti polako dolaze u svoj grad, jer ovo se ne propušta. bit će krcata dvorana, utakmicu prenose TV Hayat i Mreža Plus, te BH radio.

više o pripremama na ovom linku:
http://www.caportal.info/index.php?opti ... t&Itemid=9

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 15 feb 2010, 22:07

Patrioti_ČA je napisao/la:evo u nas već počelo ludilo, povijesni događaj u gradu. dvorana proširena za 350 sjedećih mjesta, ništa posebno, ali mislim da će to biti dovoljno. svi Čapljinski studenti polako dolaze u svoj grad, jer ovo se ne propušta. bit će krcata dvorana, utakmicu prenose TV Hayat i Mreža Plus, te BH radio.

Po meni Igokea blagi favorit,zatim Čapljina i Bosna podjednako.Biće guravo
"Indija,Pakistan..."

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 16 feb 2010, 11:42

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 feb 2010, 16:44

Patrioti_ČA je napisao/la:evo u nas već počelo ludilo, povijesni događaj u gradu. dvorana proširena za 350 sjedećih mjesta, ništa posebno, ali mislim da će to biti dovoljno. svi Čapljinski studenti polako dolaze u svoj grad, jer ovo se ne propušta. bit će krcata dvorana, utakmicu prenose TV Hayat i Mreža Plus, te BH radio.

a oni iz Dubrovnika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 16 feb 2010, 23:20

ČAportal donosi intervju s predsjednikom KK Slobode Žarkom Vujevićem:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 16:42

soba 39 je napisao/la:

Po meni Igokea blagi favorit,zatim Čapljina i Bosna podjednako.Biće guravo
mislim bosna je ove godine u strasnoj gabuli, ali stavljati je u isti kos sa capljinom nije jednostavno fer.....ili reci da je igokea bolja od bosne......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 feb 2010, 17:54

Čast svima pogotovo Čapljini zato sto su dobra ekipa i plus jos sto igraju doma, ali Bosna ima da se proseta ovim kupom... E ako to ne uradi e onda stvarno... Ako nista drugo nije isto igrati sa ekipama tipa partizana, cibone, olimpije, ŠIROKOG :D :D i jos nekih drugih pa doci na nasu ligu koja je realno slaba...
19 - ђ - 11

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 17 feb 2010, 22:51

sve to stoji, al smo već pokazali da su čuda moguća :D

Intervju s trenerom KK Bosne Deanom Parežaninom:

Patrioti_ČA
Kontakt:

Post Postao/la Patrioti_ČA » 20 feb 2010, 16:27

mislim da ste malo pretjerali s pljuvanjem naše koerografije, prije svega nije nam bio cilj uvrijediti nekoga, a ko se smatra uvrijeđenim ispričavamo mu se. kad bi ako gledali, mi bi trebali ići na sud prije nekoliko tjedana kada smo gostovali u Foči i kada su domaćini na svakom time out-u puštali "marš na drinu". i niko nije dizao nikakvu pobunu kao ovi iz tuzle nakon jučerašnje tekme. i molim vas nemoj te se praviti "nevinašcima" kad to niste. zaboravili ste paljenje Hrvatske zastave u Sarajevu usred nogometne utakmice, a i brani li itko vama donošenje ljiljana i zastava armije na tekme. zato molim vas nemojte se praviti ugroženima bez razloga.

što se tiče same utakmice, naši vidljivo pali pod pritiskom, hladnokrvni tuzlaci pogađali sve što im se ponudilo, i moram reći, ipak zasluženo pobjedili. sve čestitke i puno sreće večeras, ali mislim da nema razloga za podizanje ovakve prašine po forumima zbog jedne koerografije. pozz...

evo malo slika:

slika

slika

slika

slika

slika

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 20 feb 2010, 17:56

Svaka cast Patrioti, nemate se vi kome ispričavati i nešto nekome objašnjavati. Oni neka se malo educiraju što znači ovo na ovoj slici, od grba i svega. I mi ćemo uvijek pod njom biti i uvijek ćemo samo njoj pjevati i samo se s njom ponositi. Šteta što niste prošli dalje ali bit će prilike.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.