http://generalposlijebitke.bl*og*spo*t.com/2014/02/svima-omiljeni-autsajder.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
2006 nisu se ni plasirali tu nisu mogli ni furati taj stilalan_kardec je napisao/la:jbga, to je njihov stil. sa njim su šokirali fudbalski svijet 2004., a poslije toga su istom takvom igrom igrali na svim velikim takmičenjima osim sp 2006., ako se ne varam. Znači imaju kontinuitet, a prije Rehagela koji im je i ustanovio ovakav sistem igre, nije ih bilo nigdje.
slažem se, u ovoj grupi imaju sasvim realne šanse za prolaz među 16, mislim čak da nisu autsajderi ni protiv Kolumbijaca. Slonove sam gledao protiv Papetovih pulena, odbrana im je odron svih odrona, kriminal. Biće zanimljivo pogledati Grke koji se brane protiv Drogbe i društva koji pozadi imaju crnu rupu.Interista je napisao/la: ove godine isto mogu do drugog kruga ljudi igraju svoju tu igru nekad prodje nekada ne
Moj čovjek.SiamoNoi je napisao/la:Obozavam Grke.
Evo upravo vidim, stetasuhi je napisao/la:Falcao ostao bez prvenstva
Veca steta sto je bez prvenstva ostao taj s tvog avatara...Rustem je napisao/la:Evo upravo vidim, stetasuhi je napisao/la:Falcao ostao bez prvenstva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.