Skontaj zadnji 20 godina sta se radi u nasoj zemlji i da ovo moje sto sam iznio moze biti istina Ne kazem da jeste ali...DonCorleone je napisao/la:Mislis, dakle nemas pojma, nemas nikakvih dokaza za to sto pricas, buncas, letis pred rudu, a opterecujes igraca tesko. Plitko, nista vise.nisko je napisao/la:Mislim da je ova izjava Borisa ima i politicku konotaciju. Blizu su izbori a sticajem okolnosti (mislim poplave) ljudi su pomagali jedni drugima .Sada reprezentacija nastupa u Brazilu.Svjestan sam da vecina Hrvata ce navijat za Hrvatsku( to im niko ne brani) ,ali vjerujem isto tako da ce se radovati ako (a ne sumljam u to) nasa reprezentacija ostvari dobar rezultat. E sada nastupaju ovi politicari kojima odgovara ovako stanje da nas mogu lakse krasti.Zbog toga mislim da je Boris po direktivi necijoj dao ovakvu izjavu.To samo govri o njemu kakav je covjek
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ako nisi siguran i nemas dokaze za to sto tvrdis bolje je da sutis.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Brate Forum je iznio sam svoje misljenje ti ko da ti je ovo babovina upadas klizeci momak povuci rucnu
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Goalgetter jesil ti stvarrno ozbiljan kad kazes da kod papeta igraju najbolji? Po kojoj je to magicnoj formuli jedan visca bolji od branimira hrgote ili poluigraci pout hadzica I ibricica da budu bolji od jednog sannjina prcica koji je sa 20 godina dosegao nivo o kojem gore navedena dvojica mogu samo sanjati...po kojim su to segmentima jedan medunjanin ili jedan tino susic bolji od jednog marija vrancica ili jasmina scuka ... Kako li je boze jedan avdija vrsajevic koji ni u prosjecnom klubu slovacke lige nije imao mjesta I cesto sjedi na klupi u nikad gorem hajduku bolji od jednog miroslava stevanovica... Sa ovim navedenim nepozvanim igracima bili bi bar 30 posto jaci ali pape u brazil vodi 7-8 igraca koji su tu samo da popune broj... I zasto napadate sunjica, decko je bolji od zukanovica igra u jacoj ligi I standardan je vec dugo prema tome cemu negodovanje oko njegovog poziva...
Cuj besicu karijera u padu! Haha
Je li ti to smeta sto se zove Muhamed?
Majorizirani ste i naviknite se na to.
Je li ti to smeta sto se zove Muhamed?
Majorizirani ste i naviknite se na to.
Allez
Trebao je zvati Bunozu umjesto Avdije. I Salatica umjesto Tina.canizares29 je napisao/la:Pandza svaka cast a safeta neka je atid i sram
Vrsajevic, susic, visca, hadzic ibricic po cemu su ovi u brazilu i kako je zukanovic bolji od bunoze??? odakle na popisu jedan besic kojem je karijera u slobodnom padu a nema salatica ???
Ovo za Mumeta nema veze.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Canizares za tvoju info besic nije taraba u ferencvarosu nego je proglasen najboljim igracem lige I samo je pitanje vremena kad ce otici u jaci klub... Kakvi se nebuloze ovdje lupaju to je strasno...
Jacky se vratio, ne trudite se da mu objašnjavate neke stvari, sace aco da ga vodi u ludaru.
Jesi, evo prijavio si se samo rad toga al neces dugo!canizares29 je napisao/la:Ja nisam nacionalista ko ti besic je taraba igra u fenecvarosu koji se ni u madjarskoj ne bori za titulu a recimo bunoza i salatic igraju u puno jacim klubovima pa ih nema samo zato sto nose neturska imena
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bas nam je nedostajao.......... NOT!Sheyi je napisao/la:Jacky se vratio, ne trudite se da mu objašnjavate neke stvari, sace aco da ga vodi u ludaru.
Koji mu je ovo nick po redu, ja mislim da je presao stotku?
Ma nek kaže brate ko mu je rekao da ne mogu 2 hrvata ići u Brazil.Ovo je čisto preseravanje,Papetu se može svašta prigovoriti al' ovo da nije žalosno bilo bi smiješno.Pa u Gornik si otišao kao reprezentativac BiH,a ne kao neko nepoznat.Borise tebi je reprezentacija bih valjala više već ti njoj,kad si zapeo u Hajduku prodao si se preko reprezentacije,na žalost povreda te zeznula,ali brate sa ovom izjavom si zeznuo sam sebe.nisko je napisao/la:Mislim da je ova izjava Borisa ima i politicku konotaciju. Blizu su izbori a sticajem okolnosti (mislim poplave) ljudi su pomagali jedni drugima .Sada reprezentacija nastupa u Brazilu.Svjestan sam da vecina Hrvata ce navijat za Hrvatsku( to im niko ne brani) ,ali vjerujem isto tako da ce se radovati ako (a ne sumljam u to) nasa reprezentacija ostvari dobar rezultat. E sada nastupaju ovi politicari kojima odgovara ovako stanje da nas mogu lakse krasti.Zbog toga mislim da je Boris po direktivi necijoj dao ovakvu izjavu.To samo govri o njemu kakav je covjek
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Legenda vodi evidencijucalcio je napisao/la:Bas nam je nedostajao.......... NOT!Sheyi je napisao/la:Jacky se vratio, ne trudite se da mu objašnjavate neke stvari, sace aco da ga vodi u ludaru.![]()
Koji mu je ovo nick po redu, ja mislim da je presao stotku?
Nek mu onaj blavor bevanda nadje klub, kad mu je ovako fino napunio glavu i okrenuo protiv svih.
Eee moj Borise, ispao si bas blecak.
Eee moj Borise, ispao si bas blecak.
sta ces ne mogu svi biti jarani i cimeri edina dzeke da mogu biti na spisku
Ovo je podmukli odgovor, ala Pandzeros...bianconer je napisao/la:sta ces ne mogu svi biti jarani i cimeri edina dzeke da mogu biti na spisku
1.jah eto svi ovdje mutavi se prave pa ne znaju koga dzeko brani i gura da igra na prvenstvuedoA je napisao/la:Ovo je podmukli odgovor, ala Pandzeros...bianconer je napisao/la:sta ces ne mogu svi biti jarani i cimeri edina dzeke da mogu biti na spisku
2. a zna se ko po zaslugama ide(rahimic) sam je izjavio da ne zna sta ce radit u repki u stabu al se zna da ide po zasluzi
3. nece mi u finale sigurno dogurat al je trebao nekog i po zasluzi birat da sjedi makar na klupi
Pandza kao i jos neki pozvani reprezentativci nije trebao biti u selekciji. Nazalost i Susic mu je dao za pravo i neki njegovi argumenti stoje. Ali da je ispao velika seljacina u to nema sumnje.
Smrad ljudski. 
BIH: Hasagić, Mujdža, Pandža, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.
oni su izasli protiv Francuske za euro 2012

oni su svi zasluzili ovo svjetsko
oni su izasli protiv Francuske za euro 2012

oni su svi zasluzili ovo svjetsko
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.