hebo ovoRule_hz je napisao/la:rammsteineima li kakvih insnajderskih presica po aerodromu
mahalska blokada... totalna!
mozda se sta i iščupa al tesko
Nesto pominju neke juznoamerikance...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hebo ovoRule_hz je napisao/la:rammsteineima li kakvih insnajderskih presica po aerodromu
rammstein je napisao/la:kakav reprezentativac svi otisli u BRA![]()
stevke bi bio ko kec na cenera
fcsforever je napisao/la:Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.
Ovo u vezi troškova si upravu. Filijala ove sezone nije loše kotirala u 2 ligi FBiH Centar završili su na 3 poziciji sa omjerom 17-5-6 i bodovnim saldom od 56 bodova. U skorije vrijeme će njih momci iz FKS uvesti u 1 ligu Federacije bez nekih većih problema, jer bilo bi extra da momci koji nemaju trenutno mjesta u FKS njih 18 (prvih 11 i klupa) igraju stalno 1 ligu FBiH i to je veliko iskustvo za njih. Pored Ihtijarevića u upravu filijale treba postaviti ljude koji će slušati naredbe iz vrha da bi sve funkcionisalo besprijekorno. Sretno nam s ovim projektom kojeg ja apsulutno podržavam.fcsforever je napisao/la:Ovo sa filijalom u liku FK Bosna Visoko pokazuje koliku finansijsku stabilnost ili narodski rečeno "kolko para imamo"...ima naš klub od dolaska amidže Tana. Sve ovo u vezi "filijale" su troškovi ..od plačanja trenera (kao da rade u FKS) do igrača koji imaju neke vrste ugovora sa klubom ali trenutno nisu u mogučnosti izboriti poziciju među prvih 18.
Samo ti zakuhavaj pricu oko Pasuljka, a i oko Miroslava ko dobri stari Rukfasfcsforever je napisao/la:Grahovca treba zaganjati isto ko i Stevanovića.
Stevo je nagodan ali mu je menadžer kaka koji nije mogao halaliti što mu brat ne sjedi na klupi fcs-a.
vi?lupus je napisao/la:Po svemu sudeci biti ce zanimljiva trka u 2.ligi,mi isto imamo ambicije sa Radnikom iz Hadjica uci u 1.ligu FBIH
Gubis se ko abdestrammstein je napisao/la:vi?lupus je napisao/la:Po svemu sudeci biti ce zanimljiva trka u 2.ligi,mi isto imamo ambicije sa Radnikom iz Hadjica uci u 1.ligu FBIH
fcsforever je napisao/la:Rekoh treba zaganjati...sad, svako može mislitii šta hoće.
Vjerovatno je covjek mislio MI u smislu Bosna V i Radnik Hadzici da ce ganjati ulazak u visi rangrammstein je napisao/la:ne gubim se ja nego je on napisao "mi sa radnikom hadzic"
ja ga pitam ko VI
mi smo u "deal" sa Podgrmečom i Bosnom Visoko...
a ko su ONI sa RH?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123 i 41 gost.