Boris Pandža

VFC89

Re: Boris Pandža

Post Postao/la VFC89 » 29 maj 2014, 20:38

bianconer je napisao/la:BIH: Hasagić, Mujdža, Pandža, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.

oni su izasli protiv Francuske za euro 2012

slika

oni su svi zasluzili ovo svjetsko

Zasluzili su i Barbarez,Bolic i Salihamidzic ako cemo ici tom (glupom) logikom.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 29 maj 2014, 20:52

opleli novinari po njemu, a i forumasi, a sigurno ima istine u ovom sto je reko ako je reko. Pandza je zasluzio poziv ali bilo je precih od njega, amidzica i dajdzica i dajdzinih dajdzica... a sigurno bi ostavio srce na terenu ko i uvijek

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 maj 2014, 20:55

Hase10 je napisao/la:Isbrisite temu, ovaj nema vise sta da trazi u Repki BIH!
Eh da se pita vas dijasporase...
StarMo nije skutorija...

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 maj 2014, 20:57

Treba samo zakljucati temu jer se siri rasprava bezveze a sve je vec receno.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 maj 2014, 21:01

nnoo88 je napisao/la:Treba samo zakljucati temu jer se siri rasprava bezveze a sve je vec receno.
Sve receno??? A sta???
StarMo nije skutorija...

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 29 maj 2014, 21:09

bianconer je napisao/la:
edoA je napisao/la:
bianconer je napisao/la:sta ces ne mogu svi biti jarani i cimeri edina dzeke da mogu biti na spisku
Ovo je podmukli odgovor, ala Pandzeros...
1.jah eto svi ovdje mutavi se prave pa ne znaju koga dzeko brani i gura da igra na prvenstvu

2. a zna se ko po zaslugama ide(rahimic) sam je izjavio da ne zna sta ce radit u repki u stabu al se zna da ide po zasluzi

3. nece mi u finale sigurno dogurat al je trebao nekog i po zasluzi birat da sjedi makar na klupi
Okreces temu i pogresni pravac. Ne radi se o tome, ko je zasluzio poziv ili nije.
Ima tu par poziva, koji nisu bas tako jasni, i licno bi i ja radije pozvao Pandzu nego Susica ili, ili....
ALI
u tome nije fazon.
Nego je fazon u tome, sto Pandza povlaci hrvatsko nacionlano pitanje, i to radi licnog interesa.
I SAD JE NISKO PAO, VISE SE NECE NAVIJATI ZENICOM: PANDZA, PANDZA.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2014, 21:13

RockyMaivia je napisao/la:
nnoo88 je napisao/la:Treba samo zakljucati temu jer se siri rasprava bezveze a sve je vec receno.
Sve receno??? A sta???
Da je šupak koji pokušava priču okrenuti na nacionalizam.
DRUG NEBI TI PUNCA

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 29 maj 2014, 21:19

bagrcavi je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
Sve receno??? A sta???
Da je šupak koji pokušava priču okrenuti na nacionalizam.
Ma nije on paksu,nego jednostavno sve sto je drzao dugo,sada je isplivalo na povrsinu.
StarMo nije skutorija...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2014, 22:52

Pakšu nego šta nego pakšu.
DRUG NEBI TI PUNCA

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 29 maj 2014, 22:54

bagrcavi je napisao/la:Pakšu nego šta nego pakšu.
+1

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 29 maj 2014, 23:28

bianconer je napisao/la:sta ces ne mogu svi biti jarani i cimeri edina dzeke da mogu biti na spisku
+1

Trebate znati jednu stvar da se na ovim prostorima desilo jedno veliko njesra i da se po zavrsetku istog BH Hrvati i Pravoslavci koji znaju igrati fudbala odlucuju igrati ili za Srbiju ili Hrvatsku. Izbrojimo od 98 pa na ovamo... Pa ima najmanje 20-30 WC igraca koji su presli u komsijske redove. Po meni jedna sasvim normalna stvar, jer i jedni i drugi su imali i trenutno imaju bolji rejting u svijetu(da se ne lazemo) i naravno da ce igrati za njih. Svakako ces se brze prodati preko Mamića i Džajića nego preko nekog naseg... eto ne pada mi na pamet nijedno ime koje bi imalo takav uticaj u svijetu fudbala(sem Osima). Ostatak tih igraca iz gore navedenih nacionalnosti koji su flopovi ostaje im BH repka. Eh sad ako vise nemas ni u toj repki mjesta onda mozes zakljuciti koji si ti flop. Po meni je njegova prica OK, zasto u BH repki ne bi bilo 2,3 hrvata+2,3pravoslavca?!? Siguran sam da ih ima u svijetu ali Safetu se ne da traziti jer vidimo kakav je balans 19-1-1. Onda se na kraju osipamo i pitamo zasto narod u BL, Trebinju, Usori ili Tomislavgradu navijaju za nase komsije :lol: U pravu je i za Safeta, tome dodajmo i klan Dzeko-Spahic i na kraju dobijemo DJL BiH :kafa:

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 30 maj 2014, 03:14

krmpotich je napisao/la:
+1

Trebate znati jednu stvar da se na ovim prostorima desilo jedno veliko njesra i da se po zavrsetku istog BH Hrvati i Pravoslavci koji znaju igrati fudbala odlucuju igrati ili za Srbiju ili Hrvatsku. Izbrojimo od 98 pa na ovamo... Pa ima najmanje 20-30 WC igraca koji su presli u komsijske redove. Po meni jedna sasvim normalna stvar, jer i jedni i drugi su imali i trenutno imaju bolji rejting u svijetu(da se ne lazemo) i naravno da ce igrati za njih. Svakako ces se brze prodati preko Mamića i Džajića nego preko nekog naseg... eto ne pada mi na pamet nijedno ime koje bi imalo takav uticaj u svijetu fudbala(sem Osima). Ostatak tih igraca iz gore navedenih nacionalnosti koji su flopovi ostaje im BH repka. Eh sad ako vise nemas ni u toj repki mjesta onda mozes zakljuciti koji si ti flop. Po meni je njegova prica OK, zasto u BH repki ne bi bilo 2,3 hrvata+2,3pravoslavca?!? Siguran sam da ih ima u svijetu ali Safetu se ne da traziti jer vidimo kakav je balans 19-1-1. Onda se na kraju osipamo i pitamo zasto narod u BL, Trebinju, Usori ili Tomislavgradu navijaju za nase komsije :lol: U pravu je i za Safeta, tome dodajmo i klan Dzeko-Spahic i na kraju dobijemo DJL BiH :kafa:
Mamić i Džajić ne mogu nikaku u istu rečenicu. Džaja je najbolji nogometaš bivše Jugoslavije svih vremena, kao direktor je podigao CZ na nivo prvaka Evrope. I još jedno. Da je kojim slučajem Alen Halilović odbio igrati za Hrvatsku ne bi odigrao ni minute za Dinama, bio bio poslan na kaljenje u NK Lokomotivu uz šapat treneru da mu se prilika nikad i ne da, kao što je bio slučaj sa Daliborom Pandžom.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Boris Pandža

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 03:16

Oooojjjj **** vas pandža da je coek hodža nebi iso na SP jer jednostavno NIJE DOVOLJNO DOBAR ;)

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 30 maj 2014, 03:36

Propade hit ljeta, poskocica uz koju bi se lomile kavane po zapadnoj Hercegovini..

MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA-MUJDZAPANDZA.... I tako u nedogled!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 15:58

Sve sto je Pandza rekao o Susicu i atmosferi u reprezentaciji stoji, osim ovo za "nacionalizam". To je fakat tesko njesra na koje samo nasjeda Pauleta i njemu slicni.

Cudno mi je da mu nije do sada smetao "nacionalizam", vec tek sada kada treba SP da pocne.

I jos jedno Pauleta, nece se naustrb napredovanja kvalitete repke zvati neki tamo lijevi Srbi i Hrvati samo da bi se zadovoljila (nepostojeca) nacionalna kvota. Reprezentacija nije akumulator skarta vise i nije vise "zadnji izbor" Hrvata i Srba koji ne uspiju u maticnim drzavnim reprezentacijama. Ima da igraju najbolji, taman sva 23-orica bili Bosnjaci, Hrvati ili Srbi.

Licemjerno je od tebe @Pauleta prigovarati neki nacionalizam, kada svi znamo da bh. Srbi i Hrvati bas i ne mirisu ovu reprezentaciju, a bome ni drzavu BiH.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 16:26

krmpotich je napisao/la:
+1

Suplja ti je prica decko,nema vise nacionalnog kljuca,samo kvalitet.Ako to znaci 23 Bosnjaka onda ce biti 23 Bosnjaka.
Mislim da nema mjesta ni za kakve prigovore,ako nece da igraju oni koji imaju kvalitet e onda bogami nece ni oni koji nemaju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2014, 18:16

Postupak protiv Borisa Pandze

Izjave Borisa Pandže u medijima, koje potpuno neosnovano impliciraju nesportske razloge zbog njegovog nepozivanja u „A“ reprezentaciju BiH za nastup na SP u Brazilu, veoma su negativno iznenadile selektora Safeta Sušića, njegove saradnike i igrače naše najbolje selekcije.

Zbog neutemeljenih optužbi, koje mogu nanijeti štetu NS/FS BiH i „A“ reprezentaciji pred početak Svjetskog prvenstva, protiv Pandže će biti pokrenut odgovarajući postupak koji uključuje i mogućnost suspenzije.

„Pandžin istup u medijima se ne može ni razumjeti, niti tolerisati. U reprezentaciju su pozivani najbolji igrači u datom trenutku, a bilo čija nacionalna ili neka druga pripadnost uopšte me ne zanima. Pandža je prekršio pravila ponašanja i zaslužuje odgovarajuće sankcije“, rekao je selektor Sušić.

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10163" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 30 maj 2014, 18:23

Cartman je napisao/la:Postupak protiv Borisa Pandze

Izjave Borisa Pandže u medijima, koje potpuno neosnovano impliciraju nesportske razloge zbog njegovog nepozivanja u „A“ reprezentaciju BiH za nastup na SP u Brazilu, veoma su negativno iznenadile selektora Safeta Sušića, njegove saradnike i igrače naše najbolje selekcije.

Zbog neutemeljenih optužbi, koje mogu nanijeti štetu NS/FS BiH i „A“ reprezentaciji pred početak Svjetskog prvenstva, protiv Pandže će biti pokrenut odgovarajući postupak koji uključuje i mogućnost suspenzije.

„Pandžin istup u medijima se ne može ni razumjeti, niti tolerisati. U reprezentaciju su pozivani najbolji igrači u datom trenutku, a bilo čija nacionalna ili neka druga pripadnost uopšte me ne zanima. Pandža je prekršio pravila ponašanja i zaslužuje odgovarajuće sankcije“, rekao je selektor Sušić.

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10163" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 maj 2014, 18:27

Cartman je napisao/la:Postupak protiv Borisa Pandze

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Ne mogu vise svegami, pa mi smo najludji narod na zemaljskoj kugli :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 maj 2014, 18:33

Cime se mi bavimo pa ovo nema nigdje :oops:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.